Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 16
miha81 spune:
Adinush s-ar putea sa ne intanlim pe la maternitate! Apropo cand ti-a zis greutatea bebelusului la ecograf ti-a zis si cate sute de grame poate da eroare? Eu am auzit ca in jur de 500 de grame dar mi se pare cam mult pt. un ecograf atat de performant. eu dupa masuratori am 37 de saptamani desi dupa UM 35 asa ca cine stie poate ne vedem...
Ingeras iti tinem pumnii!!!
madau spune:
Natalya colicii tin cam pana pe la 3 luni, Miruna a scapat pe la 3.5 luni. N-ai ce face, toate medicamentele sunt pentru calmare, de disparut dispar abia dupa ce sistemul digestiv se matureaza...asta e, e greu dar n-avem incotro.
Ptr colici, la noi a functionat cu brio siropul Colic Baby, de la firma Erbavita, e din plante, se dilueaza cu putin ceai si se da inainte de mese. Se dau cam 5 ml/kg corp/zi, impartit cum vrei tu. Dar trebuie alternat si cu alte produse (Bonisan, Espumisan, Debridat, Gripe Water, Sab Simplex). Noi le-am incercat pe toate, cel mai bun fiind siropul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
adinush spune:
Miha atunci cand l-am intrebat cine-o mai scoate de acolo daca ajunge la termen in ritmul asta nu mi-a zis decat ca "lasa ma,zi si tu ca e erare de la echograf si nu e chiar asa de mare"
Din cate stiam eu parca marja de eroare era la vreo 300gr dar nu mai stiu daca la cel vechi sau la cel nou
Adinush 36+ cu - Ingrid-Eileen
nadiutapm spune:
buna fetelor,
Irina, tinem pumnii sa te ajute DD.
{red]Ingeras, m-ai ingrozit total cand am citit de ibricul ala de apa, este groaznic prin ce treci, sa te ajute DD sa fie totul bine, o sa-ti facem galerie pe 16 dec.
Madau[/red], eu am apreciat orice sfat venit din partea ta si a mamicilor, am vazut ca esti fte activa pe forum speram sa fii asa si dupa ce v-om naste noi in caz de urgenta sa apelam,
Noi am fost vineri la dr ne-a zis ca bebe are 1585gr la 30s si 5 zile, este cu capul in jos, analizele sunt bune, si ne vedem iar peste 2 saptamani, ne-a pozat si a zis ca bebe seamana cu mine
va pup
nadiutapm 30+
burtica
madau spune:
Nadiutapmincerc ca raman cat de activa pot, acuma sa vedem daca si bb va fi de acord in continuare..adevarul este ca imi rapeste din ce in ce mai mult timp...dar reziste eroic..deocamdata. Incerc pe cat posibil si in masura in care stiu sa va ajut pe toate cu cate un sfat, o vorba buna, doar de aia ne-am adunat aici, sa ne sustinem. Oricum eu cu fetele mai vb si pe YM, ne mai sfatuim...
Saptamana asta insa, ma scuzati daca o sa mai si trag chiulul, vineri e ziua Mirunei, face 1 anisor (Doamne nici nu stiu cand a trecut), asa ca o sa cam alerg dupa tort, cumparaturi, etc.
Va pupam dulce si cui mai e cazul...nastere usoara, usoara!
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
tanima_i2002 spune:
Mada pe 15 dec si Rares face 2 luni, asa ca o sa sarbatorim si noi. La multi ani printesei tale si sa te bucuri de fiecare clipa din viata ei. Ptr mine 15 dec anul trecut a fost o zi f trista: am pierdut a doua sarcina. dar acum 15 dec va fi o zi frumoasa si ma voi gandi ca 15 dec 2005 e ziua Mirunei. Daca aveam fetita numele ei ar fi fort Miruna. Il aveam pregatit inca de acum 4-5 ani. Asa ca Ma voi gandi cu drag la Miruna ta. Va pupic.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
aventura spune:
Ingeras, tinem pumnii pentru tine fata draga si pentru Maya Maria!! Sa fii o mamicutza curajoasa, da?
Aventura 31+ cu Antonio
anasia spune:
madau, sa nu uit pana vineri, Alexia Miruna
natalya, la noi colicii mai sunt si acum la 4 luni, mai mici, se rezolva cu sab;dar i-am avut la greu,plansete, numai in brate si mers prin casa (si n-am mancat alimente care sa amplifice crizele) ;din pacate am avut reactii adverse la debridat si colic baby;
ingeras26, iti tinem pumnii, sa fie bine!
miha, la eco bebelina mea avea 3.900 si s-a nascut cu 3.500;
aventura, esti deja in sapt 31?ce repede a trecut timpul! ne-am intalnim la vechiul cabinet, aveai 12 sapt si eu o burtica mare;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
madau spune:
Tanima si Anasia multumesc din suflet ptr urari..abia astept sa sufle in tort. Mai rau e ca de luni tot face febra, n-are alte manifestari care sa ma ingrijoreze, dar nu stim ce prevesteste febra asta urata..sper ca vreun dinte, nici nu vreau sa ma gandesc sa fie bolnavioara la prima ei aniversare
Va mai tin la curent..pupici
pozici la 11 luni