Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Am fost la medic asta seara si s-a hotarat ca taiem pe 10, adica duminica... mai e cineva planificat atunci poate vom fi colege de suferinta si bucurie ..
Sunt cam trista ca tot zice ca bb nu creste. Oi fi dat eu termene aiurea.. Nu mai stiu... Am facut si o monitorizare si a iesit ok. Apoi m-am mai linistit ... si ne-am luat de mancare sarmale cu varza acra. Toata sarcina am fost cu gandul la sarmale si stiu ca dupa nu mai pot manca asa ceva.
Maine ne pregatim... si mama se face frumoasa pentru intalnirea cu Matei. Sper sa rezistam amandoi pana atunci ca nu imi plac intalnirile neplanificate.
Va pup
Irina

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am fost si noi aseara la dr si ,pt fetele interesate, pana in martie nu mai are planuri de plecat pe nicaieri.
Pe mine ma interesa strict luna asta ca la cum se prezinta bebelina nu cred ca trecem revelionul in formula 2in1( la 36 de sapt fix deja are 3,100 kg si era mai mare cu 10 zile...deci nu vreau sa ma gandesc cat e de mare la termen)
Irina tinem pumnii duminica sa treaca repede si sa ai numai amintiri frumoase

Adinush 36+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Adinush,tu chiar vorbesti serios? Pana in martie nu mai pleaca chiar deloc? Ar fi super!
Pe 13 decembrie am programare la cabinet si o sa-l intreb si eu atunci.
Iti tinem pumnii Irinabr si te asteptam sa povestesti.Nastere usoara!

Luminita28+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Felicitari proaspetelor mamici!

Aoleu, ziceti ca pleaca in martie? Cand? ca eu am termen pe 5 sau 6 martie, Iulia o sa fie martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna, mamici si burtici!

Felicitari celor doua proaspete mamici! Sa va traiasca bebelusele si sa fie sanatoase.
Eu nu v-am pove, pe 30, de Sf. Andrei, am scapat un ibric de apa fiarta pe burtik si am arsura de gr 2-3, am fost la urgente si din cauza sperietrii sa nu fi patit bebe ceva, mi-a scazut tens la 7... Bineinteles ca bebe nu poate pati nimic de la o arsura cu apa fiarta, ca ea este izolata, dar, Doamne, ce sperietura am tras.
Acum imi "ling ranile", ca zona e extinsa, cam cat palma cu degetele rasfirate, in jurul buricului, nu am voie sa ma dau cu nimic, ustura ffff rau, trebuie sa-mi inmoi coaja si sa o iau de fiecare data cand se formeaza, adik zilnic. O sa-mi ramana un semn de toata pomina, acum e carne vie...
Gata, ca v-am ingrozit destul, cred.
Ideea este ca maine ma duc la T sa ma programeze la ceza, na' ca i-am dat eu motiv medical (mai bine nasteam natural decat sa trec prin asta ). Sper sa ma programeze cel tarziu vinerea viitoare, adica pe 15, ca poate dupa ce se mai strange burtica nu o sa ma mai doara asa rana...iar bebe este la termen si nu mai am rabdare :)

Va pupacesc cu mult drag!!! si aveti grija de voi!

Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Ingeras ce patanie nasoala, bine ca n-a patit bb nimic. Asta cu arsura e considerat motiv ptr cezariana??? Intreb si io, ca ai vazut ca au mai fost fete care aveau indicatii ptr cezariana si Vladareanu abia a fost de acord. Iti tin pumnii sa n-ai vreo "surpriza" la fatza locului.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salutare...
suntem pe ultima suta de metrii si ne definitivam bagajele pt spital... Sa inteleg ca nu mai naste duminica nimeni?
Ma simt de parca ma pregatesc sa ma duc la campionatele mondiale... ma pregatesc psihologic pentru ce urmeaza. Daca prima nastere nu a fost o experienta prea draguta sper ca a dou asa fie mai reusita. Oricum mai rau nu poate fi. Si totusi daca.... ma rog am deja 33 de ani, ce sa mai baba in toata firea...
Maine continuam cu infrumusetarile... sa nu ne speriem reciproc cand vom da ochii unul cu altul...
Va pup si astept vesti de la voi....
Irina

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalya spune:

Bafta Irina! Nastere usoara! Tinem pumnii!
Fetelor, pe noi ne cam chinuie colicii astia nesuferiti.
Voi ati scapat de ei? Cand o sa scapam si noi de ei ca avem doar 2 saptamani si cateva zile. Am inteles eu bine ca pe la 3 luni? Nu mai am rabdare ca se chinuie rau mititica de ea.
Voi cu ce i-ati linistit pe bebeii vostri ca la noi nu prea functioneaza ESPUMISAN si BONISAN.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pupicei la cafe de dimineatza!

Am fost ieri la Tutu si s-a cam crucit cand a vazut ce mi-am facut pe burtik, asta este...ii cam era mila de mine cand mi-a facut eco, a zis ca el eco pe o asa mandreatza d burtik nu a mai facut si ca totul are un inceput...eu sper sa nu mai aiba paciente care sa aiba asa ceva :)
Ne-a facut programarea pt ceza, fetelor, de azi intr-o sapt o sa-mi tin bebelina in bratze!!! Adik sambata viitoare, pe 16 dec :)

Madau, nu stiu daca e sau nu :), ca Tutu zicea, pai ceza, sau natural...si Ramona i-a spus ca daca se aseaza dna.....moasa pe mine ma baga sub pat de durere, eu de-abia am suportat ecograful pe langa rana, iti dai seama ce ma doare...
A zis sa-l sun vineri, sa-i aduc aminte. Ma interneaza sambata dim.

Irinabr, tinem pumnii stransi, sa ne scrii cum a fost. Ai mob meu, sa-mi trimiti mesaj, sa le anunt pe fete!

Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ingeras nici daca vroiai nu iti fabricai un asa motiv ptr cezariana, ca Doamne cat ti-ai mai dorit-o. Na ca o ai. Bafta multa si sanatate.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput