Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 14
atudor spune:
Felicitari Dana, felicitari Marair, sa va traiasca minunile! Recuperare rapida!
Ce faceti fetelor? A venit Mosu’?
Am programat intalnirea de 6 saptamani cu Mr T pe 15 decembrie la ora 2. Mai vine cineva?
Ana lui Tiberiu Mihai
mayaione spune:
Marair, Dana, sa va traiasca grasunele si voua recuperare rapida!.
Mosu a venit doar la bebe, la mami nu inca pentru ca nu a putut ramane singur nicio clipa, a stat mami scai. Vine mai dupa-amiaza.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
anasia spune:
felicitari mamicilor pt puiuti, Dana si Marair!
La multi ani, mamicilor si bebeilor care isi serbeaza azi ziua numelui!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Irinabr spune:
Marair felicitari pentru fetita...
Sa fiti sanatoase si sa veniti sa ne povestiti cum a fost?
Ce anestezie ai facut?
Cum a decurs operatia?
Urmam si noi ... saptamana asta sau la inceputul saptamanii urmatoare.
Irina si Matei
BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
natalya spune:
Felicitari Marair!Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Recuperare rapida!
Mosu' ne-a adus dulciuri si 2 catelusi de plus pentru Buburuza mea si-l mai asteptam si azi pe mosu' din partea socrilor.
La multi ani pentru Sfintii de azi!
Pupici
miha81 spune:
Dana, Marair sa va traiasca printesele!!!!Tare mult ma bucur ma bucur pentru voi! O sa am si eu pe cine sa intreb cum se creste o printesa pentru ca nici noi nu mai avem mai mult de o luna. stiu ca mai avem printre noi mamici de fetite dar voi sunteti cele mai recente!!! elicitari fetelor si recuperare rapida!!
madau spune:
quote:
Originally posted by miha81
Dana, Marair sa va traiasca printesele!!!!Tare mult ma bucur ma bucur pentru voi! O sa am si eu pe cine sa intreb cum se creste o printesa pentru ca nici noi nu mai avem mai mult de o luna. stiu ca mai avem printre noi mamici de fetite dar voi sunteti cele mai recente!!! elicitari fetelor si recuperare rapida!!
Si adica noi astea cu state mai vechi ne-am cam ramolit, ha....
Irina nastere usoara iti doresc, si mai ales bebe sanatos si mancacios!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miha81 spune:
Mada scuze nu am vrut sa jignesc mamicile mai vechi! Din contra voi sunteti cele ce au mai multa experienta!Pana la urma tot la voi o sa apelam! Doar ca e un sentiment asa sa stii ca poti discuta cu femei care au simtit cam in aceeasi perioada cu tine ce inseamna sa fii MAMA!!!
Scuze
madau spune:
Miha nu ma supar eu asa repede si dintr-atata lucru... Nu m-am simtit jignita ci nitel mai batrana
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2