Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Helenutza ti-am trimis PM

Adinush 35+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

salutare, fetelor!M-ati dat disparuta?A, nu...Eu sunt inca cu bebe in burtica.Azi implineste 40 sapt in capat si m-am prezentat, dupa cum ne inteleseseram eu cu Dr. Tutu la telef, pt internare.M-am internat, m-am schimbat, mi-am facut analizele si ce credeti?NU erau paturi ....sa innebunesc, nu alta.Asa ca ma prezint maine dimineata la maternitate, nemancata si pregatita si sa speram ca o scoatem pe Ana Maria de la cutiuta, ca tare se mai lupta si ea pe acolo.Eu de abia ma mai tin pe picioare, am contractii din ce in ce mai dureroase, stau la pat, vai de capul meu. Dar astept ziua de maine.Va pup si tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna frumoase burtoase si mamici,

Marair, tinem pumnii, si facem galeriee, sa fie intr-un ceas bun sa te ajute DD,. ne dai de veste cand vii cu acasica

Fatima, superba printesica sa va traiasca , multumim si pt poveste.

Natalya, sa-ti traiasca buburuza micuta si tie refacere cat mai rapida ca sa vii sa ne povestesti.

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Marair sa fii curajoasa! Iti tinem pumnii si ne gandim la tine! De abia asteptam sa ! Ce chestie sa nu fie paturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marair bafta si nastere usoara!!!!

Natalya bine ati venit acasa, asteptam sa ne povestesti cum a fost!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am citit povestile nasterilor ce au urmat venirii lui Dudu pe lume, si am o singura concluzie: totul depinde de noroc, iar impresia generala asupra evenimentelor este filtrata de perceptia individuala si, de ce nu, de nivelul asteptarilor pe care le-a avut fiecare dintre noi. Ce bine este insa cand se termina totul cu bine!

La Multi Ani de Mos Nicolae, gravidutze si mamici de bebei superbi!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalya spune:

Fetelor, a nascut si Dana o fetita de 344o Kg,52 cm, sambata pe la 17.35.
Dana, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Asteptam vesti!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor azi a nascut marair o fetita de 3.800 kg , sunt bine si ea si mamica ei . Felicitari si multa sanatate!
Mai multe o sa va povesteasca ea cand va fi in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia te uita..ploua cu fetite

Dana+Marair sa va traiasca printesele, sa creasca mari, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!!

Fetelor, la multi ani de Mos Nicolae, sa aveti ghetutele pline de cadouri!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Marair ,Dana sa va traiasca buburuzele sa fie mancacioase si somnuroase, iar voua refacere cat mai rapida
[red]LA MULTI ANI[red]mamici, tatici, burtici, bebelasi,

va pupa

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput