Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 6
tzuca74 spune:
Fete dragi ,mi-am facut analizele de Z21 si au iesit asa si asa.Adica LH este la limita inferioara 2,6 (valori normale 1-11,4)),in chimb PROLACTINA-bat-o vina a sarit din nou calul 668,3 (valori normale 127-637) si asta e de-abia inceputul dupa tratament acum 2 luni cu Dostinex.Sunt hotarata dupa ce vin uratii sa merg la un RMN-dar va rog cine stie cate ceva de treaba ata poate ma lumineaza si pe mine!!!! Deocamdata am inceput cu ceaiul de coada soricelului ca am auzit ca ajuta.La multi ani tuturor fetelor care isi serbeaza ziua numelui!!!
gudinde spune:
chivutamonica,
N-am stiut ca esti in SUA [http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_12_9.gif]
Io am vazut Cluj-Napoca s-am zis ca haladuiesti pe plaiuri mioritice.
Da pe acolo nu-s multi indieni cu magazine cu remedii de ale lor? Ca LIV52 de care iti ziceam ca este un hepatoprotector natural este facut de Himalaya Herbal Healthcare - una bucata firma indiana. Si ma gandesc ca daca nu il importa farmaciile poate il au magazinele indiene.
Acu' sa n-aruncati cu rosii daca spun prostii. Intreb si eu ca ala care a vazut America doar in filme
gudinde spune:
Are idee cineva cum as putea emoticonul din postul precedent sa-mi apara direct in mesaj, adica nu ca link ci sa-mi apara direct poza?
chivutamonica spune:
Gudinde,mai sa stii ca poate ai dreptate,cu acel LIV52.Sunt o gramada de timpenii cu specific idian,mai ales in zona asta unde stau eu.O sa ma uit dupa asa ceva poate il gasesc.,MONI
chivutamonica spune:
gudinde,acum stiu despre cei vorba,acest LIV52 ,este o combinatie din mai multe plante ,inclusiv trifoiul rosu si aici costa in jur de 17$,da este bun pentru ficat dar si ce ti-am spus eu este bun:imunostim si cred ca il gasesti si in ROM.
Te,MONI
miki-miki spune:
Multumesc pt urari. Serviti de la mine
MRL nu se face pauza. Maca se ia mereu si e bine sa o iei minim 3 luni. Cu cat o iei mai mult timp cu atat mai bine. Eu zic sa nu te opresti pana incepi sa faci tratam pt fiv.
Miki
laviniaN spune:
Gudinde sotul meu are aceeasi problema ca si a ta,ficat steatozic ,iar transaminazele iau iesit mai marite
el face tratament acum cu LIV52 si AMINO18...si se simte foarte bine,cu regim alimentar a slabit vreo 8 kg.
LAVINIA.
MRL spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Multumesc pt urari. Serviti de la mine
MRL nu se face pauza. Maca se ia mereu si e bine sa o iei minim 3 luni. Cu cat o iei mai mult timp cu atat mai bine. Eu zic sa nu te opresti pana incepi sa faci tratam pt fiv.
Miki
Miki, multumesc mult . O sa le opresc in momentul in care dr. o sa ma treaca pe AC. Sigur apuc 2 luni pline de luat MACA, sper sa fie cat de cat bine pentru organismul meu. La CM urmator am de gand sa merg sa imi refac hormonalele din ziua 2 chiar daca iau Maca. Multumesc mult de tot.
Pupici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Gudinde,eu de 2 ani sunt in SUA si aici nu gasesc asa ceva.
Pt. ficat ,incearca o cura cu aloe vera-gel,eu tot beau de cind am simtit acea durere si acum ma simt mai bine.Pt.grasimea de pe ficat si obezitate {in general} se bea 150mlde suc de cartofi+ 150ml suc de patrinjel,dim .inainte de mincare cu 15 min.{reteta este din F.A}
Danutza,esti o dulce,iti multumesc pentru sfaturi,o sa o rog pe soacra sa-mi aduca.
Anaoi,sa ajute DD,sa fie bb.
MONI
chivuta
Moni, pt grasimea de pe ficat e f bun uleiul de peste. De aceea ti-am zis ca e ok sa il iei in continuare chiar daca te doare ficatul. Citeste articolul pe care l-am pus in capitolul trecut si o sa vezi ca ajuta sa scada transaminazele...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
danutza_c spune:
Miki, la multi ani! Si eu mai tirziu pentru tine, deja e maine la voi, dar abia acuma am ajuns acasa, am fost plecata toata ziua.
LAMULTI ANI la toate Mihaelele si Gabrielele, cu intirziere, sorry!