Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'NEATA,
multumesc si eu de urari fetelor. Ieri cica am sarbatorit insa am avut o durere de cap fetelor de la care binenteles ca tot ce am mancat am data afara......., ca numai sarbatoare nu s-a numit. Pe la 10 seara mi-am mai revenit si atunci am inceput si eu realmente cheful ( fara alcool, normal, dar cu ).
Va pup si va doresc la toate sa vi se implineasca dorintele

gabi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Gabiu: Indraznesc sa te rog si eu ceva: poti sa-mi dai adresa d-lui Andritoiu??? Vreau sa-i trimit un plic cu rezultatul unor analize si mi-am uitat agenda acasa
Te rog!!!!! Vreau sa-mi trimita mai repede tratamentul....nu mai am rabdare!!
Iti multumesc anticipat!
Sarcina usoara in continuare!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna dragele mele
Vroiam sa va spun ca aseara dupa ce mi-am facut curaj sa-mi cumpar un test de sarcina a inceput o usoara durere de burtica in stanga si ... apoi ... m-am trezit cu musafirii nepoftiti. Bine inteles nu mi-am mai facut testul dimineata ca peste noapte durerea s-a accentuat asa ca nu mai avea rost.
Culmea e ca, desi am urmat tratamentul naturist al Liviei in mare parte, ciclul mi-a iuntarziat luna asta venindu-mi la 30 zile. De obicei imi venea la 27-28 zile, insa in ultimile 6 luni cam la 28, 28, 27, 30, 27 si acum la 30 zile.
Tratamentul nu l-am abandonat poate luna asta va fi mai cu noroc, oricum am constatat ca nu am mai avut sintome premenstruale. Chiar mi se pare ca ma simt mai odihnita si parca m-am si ingrasat 1-1,5 kg; dupa parerea mea asta e un lucru bun mai ales ca ajunsesem la 49-50 kg si am 1,67 m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, as vrea si eu tratamentul recomadat de dr Andritoiu pt sotii vostri. Va rog mult sa mi-l trimiteti si mie.
Multumesc anticipat.

Miki

Mergi la inceput

Buna!
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?? Nu are nimeni adresa cabinetului pe care il are dl Andritoiu? Pleassssssssssssss!!!
Miki: Eu inca nu-l am , dar ti-l dau cu placere dupa ce-l primim. Acum vreau sa-i trimit un plic cu rezultatul unor investigatii dupa care urmeaza sa ne trimita pachetul.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

De la o Tutunica pentru o alta Tutunica:maria08:
cabinet nu are,acasa lucreaza,ca sa spun asa...
Str.Unirii,Bl.4,sc.3,ap.45,Tg.JIU,jud.GORJ,cod 1400
0253/212 104
0745 529 646
Sper sa-ti fie de folos si sa te ajute sa-ti indeplinesti visul...
Pupici!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Teodora: Esti o dulce!!! Sa stii ca te-am strans in brate de bucurie...........
Deja ma gandeam ca nu voi reusi sa trimit azi plicul......si pana saptamana viitoare cand ar fi trebuit sa ajunga...
Multumesc din suflet!!
Tu? Ceva noutati? Am sa intru la Tutunici sa vad ......
Sa stii ca nu am uitat ca esti in posesia unor produse de la Andritoiu......sau ma insel?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

maria08, trimite-mi te rog pe PM adresa ta de email ca sa-ti pot trimite schema.
la toate

gabi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Adi,iti multumesc tare mult,citisem pe internet despre el ca ajuta dar atunci cind te doare parca ti frica sa-l iei.O sa incerc sa-l iau dinou.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mai stie cineva cite ceva despre:ALE,oare ce-o fi cu ea?
Ale,
MONI

Mergi la inceput