Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 8
reghi spune:
Da, Chivuta,subscriu la ce a zis Adi de ulei de peste(Omega 3), nu trebuie sa-l intrerupi, ca el nu poate decat sa-ti faca bine la ficat,este f f bun, il i-a sotul meu,ca nici el nu sta prea bine cu ficatul,dar mai i-a si LIV 52, care iar nu au ce sa-ti faca rau, pentru ca sunt un supliment alimentar pe baza de plante.Sanatate si pupici
chivutamonica spune:
Reghi,esti o draguta,o sa ascult ce mi-ai zis si o sa-mi cumpar si LIV52.Spune-mi te rog ,cit costa in Rom.acest LIV52?
O sa vin sa te ...cesc,
MONI
maria08 spune:
” Neata!
Gabiu: Eu voiam adresa d-lui Andritoiu.......m-a ajutat Teodora! Cat despre schema de tratament - mi-ai trimis-o deja!
violeta69 spune:
buna dimineata!
am intrat sa va salut si eu ....si sa va urez un weekend frumos si mai ales fertil!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
reghi spune:
Chivuta,draguta mea, sotul meu a dat pe LIV 52 140.000 lei, nu costa mult si sunt f bune.Weekend placut la toate fetele.Va
gudinde spune:
chivutamonica,
Si eu tot 140000 lei am dat si are 100 tablete. Ca si compozitie are:
Capparis spinosa - 65 mg
Cichorium intybus - 65 mg
Mandur bhasma - 33 mg
Solanum nigrum - 32 mg
Terminalia arjuna - 32 mg
Cassia occidentalis - 16 mg
Achillea millefolium - 16 mg
Tamarix gallica - 16 mg
tzuca74 spune:
Va salut pe toate ! In speranta ca intr-o zi tot se va intampla...eu Z 25 dar azi au inceput durerile specifice pe la ovare...asa ca maine,poimaine vin ...
tzuca74 spune:
Imi cer scuze fetelor dar nu vroiam sa fie inaintea salutului meu din mesajul anterior... Va doresc tuturor weekend placut!!!
chivutamonica spune:
Reghi&Gudinde,va multumesc pt.raspuns.
va doresc la toate un week-end fertil dar si placut!
MONI
andreea16 spune:
Chivuta si Danutza, poate ma ajutati si pe mine. Caut un irigator, m-am tot uitat pe net, dar nu am gasit. Stiti cumva de unde as putea sa cumpar?
Va pup si multumesc
Andreea