Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 9
danutza_c spune:
Andreea, nu stiu ce sa-ti spun. Te-ai uitat pe la farmacii, nu stiu ce ai tu la tine: Walgreens, Longs Drugs, Rite AId, CVS, vezi poate gasesti acolo.
Sau uite, am gasit pe net ceva, vezi daca te ajuta
http://www.enemakit.com/products.cfm
Arata putin diferit decit ce stii tu de acasa dar e bun, vezi cel basic, banuiesc ca nu-ti trebuie si solutiile.
Sau cauta tu pe google "enema".
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Gabiu multumesc pentru incurajari, sper si eu sa-l pot tine!!
Catty tin pumnii sa iasa cu ochisori inseminarea asta si sa fie intr-adevar un cadou pentru cei 4 ani de casnicie!
Violeta69 spun si eu bine ai venit si mult noroc!
Tzuca74 mai ai putin, semnele de rushi seamana cu cele de bebe, asa ca nu stinge flacara sperantei inca!!
Fetelor, eu mi-am procurat tratamentul prof. Andritoiu si incerc sa ma obisnuiesc cu mierea, care e foarte buna la gust si sa-mi fac o schema de regim naturist, cat mai adecvata. Astept sa vina z1, ca sa-l incep ca la carte, in masura in care voi putea. Mai mult sotul meu are nevoie, ai dau si lui, dar o sa iau si eu odata cu el. Sunt prin z25 si mai am de asteptat cateva zile, dupa care voi tine acest tratament. Nu-mi fac mari sperante cu el, dar incerc de ce nu??? Eu am mai tinut 3 luni trat. Liviei, fara succes insa la mine si voi face si trat. prof. Andritoiu, sa vedem ce va iesi. Ma bucur deocamdata ca sotul nu se stramba la toate tincturile pe care i le dau si mierea si ceaiurile astea multe. Ba chiar ma intreaba, acum ce trebuie sa mai iau??? Am voie sa mananc asta??? Sa speram macar ca se va imbunatati spermograma lui, care nu e deloc "roz". Doamne Ajuta la toate fetele!!!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Fetelor, eu mi-am procurat tratamentul prof. Andritoiu si incerc sa ma obisnuiesc cu mierea, care e foarte buna la gust si sa-mi fac o schema de regim naturist, cat mai adecvata. Astept sa vina z1, ca sa-l incep ca la carte, in masura in care voi putea. Mai mult sotul meu are nevoie, ai dau si lui, dar o sa iau si eu odata cu el. Sunt prin z25 si mai am de asteptat cateva zile, dupa care voi tine acest tratament. Nu-mi fac mari sperante cu el, dar incerc de ce nu??? Eu am mai tinut 3 luni trat. Liviei, fara succes insa la mine si voi face si trat. prof. Andritoiu, sa vedem ce va iesi. Ma bucur deocamdata ca sotul nu se stramba la toate tincturile pe care i le dau si mierea si ceaiurile astea multe. Ba chiar ma intreaba, acum ce trebuie sa mai iau??? Am voie sa mananc asta??? Sa speram macar ca se va imbunatati spermograma lui, care nu e deloc "roz". Doamne Ajuta la toate fetele!!!
Draga Ioana,
Iti tin pumnii si nici un moment sa nu incetezi sa crezi ca o sa fie bine.
Stiu ca ai trecut prin momente de cosmar dar uite am sa-ti povestesc ceva poate, poate iti ridica un pic moralul.
Cumnata mea ca si mine cu probleme. A fost la o multime de medici, a facut o multime de tratamente ani de zile ... nimic. Toti i-au spus ca nici o sansa de bb. A ajuns si la Prof. Ancar unde alte analize, alte tratamente, IA ... nimic. Terminati fizic, psihic si financiar decid ca pur si simplu nu mai pot. Ca poate asa le-a fost scris. Cumnata mea se gandea deja la adoptie. Si ce sa vezi cand nu mai spera nimeni (cu siguranta nici un medic) s-a intamplat minunea. A ramas insarcinata anul trecut ... de Craciun (in jurul datei - in timpul sarbatorilor de iarna). La inceputul anului cand si-a dat seama, nu-i venea sa creada. A dat fuga la Ancar si cand a vazut-o ii spune: "Ai venit din nou sa incepem IA". Ea: "Nu D-le Profesor. Cred ca sunt insarcinata." El: "Fugi de aici. Fii serioasa." Si totusi D-zeu a vrut. Si maine (sau azi ca-i trecut de miezul noptii) mergem sa botezam mica minune care a intrat in familia noastra si ne bucura viata cu ganguritul ei, cu zambetul ei, cu ochii ei mari si albastri.
Fii sigura ca DD nu te va parasi si vei avea un puiut la fel de frumos si toate naturistele mele dragi , toate aspirantele atat de inimoase si incercate de destin si cu voia celui de sus poate si eu.
Si cum ati sarbatorit vineri la restaurant fi sigura ca va veni si intalnirea pt proaspata Ioanatugs. Si cand o fi, poate ma accepti si pe mine printre invitate ca tare as mai bea si eu din ceaiul ala miraculos.
Multi pusici si fi increzatoare.
Ioanatugs spune:
Gudinde multumesc frumos pentru incurajarile si vorbele frumoase adresate mie! Sper si eu, inca nu mi-am pierdut speranta, desi am avut si eu zile in care nu-mi mai doream nimic, pentru ca mi se parea ca a cazut cerul pe mine! Poti veni oricand la un ceai de iasomie, cum sa nu te primesc, poate ocazia sarbatoririi vei tu, sau eu, sau oricare alta fata de aici!! Distractie placuta la botezul nepotelei tale, sa creasca mare si sanatoasa si sa bucure inimile tuturor celor care au asteptat-o atat de mult!!
gabiu spune:
ioanatugs bafta multa cu tratamentul si te astept cu rezultat pozitiv inainte de incheierea lui
pupici la toate
gabi
12+
tzuca74 spune:
Ioanatugs iti tin pumni si multa rabdare cu tratamentul.Poate intr-o zi ma va tenta si pe mine ,sunt chiar atat de multe chestii de inghitit? Am deja experienta mare in "hapuri" nu ar fi o problema ...Eu deocamdata Z28 inca nimic ,dor sanii dar problema este ca luna trecuta au venit rushii in Z25 asa ca acum vin mai tarziu cu 1 zi-2...nu indraznesc nici sa mai sper la ceva...Duminica placuta tuturor!!!
Ioanatugs spune:
Gabiu multumesc mult de urari! Mai esti pacienta dr. Moisa?? Cum te mai simti, ai scapat de greturi??
Tzuca74 i-ti tin pumnii si eu in continuare! Cel mai bine faci un beta HCG maine si o sa stii sigur cum stai, mai ales ca maine ar fi z29, nu?? Cat despre tratament, e putin mai complicat pentru ca trebuie sa-ti faci un regim, trebuiesc excluse multe alimente si introduse unele, la care nici nu ma gandeam sa le mananc vreodata: de ex. fructe de catina uscate si stafide(pe care nu le agreez ca sunt pea dulci). Tinctura de prorubid e f. slab alcoolizata, asa ca nu am probleme cu ea, ceaiurile le beam si inainte, dar nu in combinatiile date de Andritoiu(sunt vreo 10 sortimente pe care trebuie sa le combin si sa le beau impreuna). Otetul de Prisaca - e un otet din mere si miere, in comert am vazut doar otet de mere. Trebuie sa beau otet cu apa si miere, un fel de limonada toata ziua pe langa ceaiuri. Trebuie sa-mi pisez coji de oua, pentru a le amesteca cu otet si miere, de cu seara pentru a doua zi. Deci ocupa foarte mult timp pepararea lor, nu ca sunt multe de inghitit. Polenul la fel trebuie lasat de seara la inmuiat cu miere poliflora si dimineata inghitit pe stomacul gol. Singura mea problema e cafeaua pe care nu pot s-o elimin din viata de zi cu zi. Am si un program supraincarcat, dorm cate 4, 5 ore pe zi, tensiune mica si nu ma pot lipsi de cafea. Incerc doar sa le reduc ca numar, sa beau mai putine si mai slabe, ca de renuntat, nu pot. Aceeasi problema am avut-o si cand am tinut tratamentul Liviei, nu am putut renunta la cafea. Oricum astept sa vina rushii, sa-l incep, sau poate nu mai vin si n-o sa mai am nevoie de tratament, cine stie?? Glumesc si eu!
alexia28 spune:
Ioana iti tin pumnii, ai incredere si o sa vina bebe curand, bafta multa cu noul tratament. fata frumoasa si de abia astept sa te sarbatorim pe tine
bebe
tzuca74 spune:
OOOO de n'ar veni rushii astia numai cand i-om chema noi!!!!Tin pumni la toate fetele!!!Eu trec incet de Z28 fara simtome clare de rushii,sanii nu mai dor chiar ca ieri,mai usor.
kiddo spune:
Buna seara, dragutelor. Urmaresc aceasta adevarata epopee a aspirantelor din iulie, cand depresiile la CM au devenit insuportabile. M-am calmat cu vreo 9 sedinte de acupunctura si mai ales cu dependenta, dobandita foarte repede, de DC. De o luna si jumatate am inceput tratamentul karinei, napraznic plus cretisoara , imbogatit cu supozitoarele cu carpicon. Sunt destul de oprimista, chit ca in septembrie s-au facut trei ani de cand nu am mai luat AC. Un an, poate chiar doi, nu mi-am facut probleme, nici nu prea aveam timp sa ma gandesc la cat de mult imi doream, de fapt, un copil... De-acuma, ma iau de manuta cu voi, daca ma primiti, si cu toate fetele din lume care vor sa se vada cat mai curand . va pup si va doresc ce imi doresc si mie cel mai tare.
jane