Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Andreea, nu stiu ce sa-ti spun. Te-ai uitat pe la farmacii, nu stiu ce ai tu la tine: Walgreens, Longs Drugs, Rite AId, CVS, vezi poate gasesti acolo.
Sau uite, am gasit pe net ceva, vezi daca te ajuta
http://www.enemakit.com/products.cfm
Arata putin diferit decit ce stii tu de acasa dar e bun, vezi cel basic, banuiesc ca nu-ti trebuie si solutiile.
Sau cauta tu pe google "enema".

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Mersi mult Danutza! M-am uitat prin farmacii, dar nu am vazut. Chiar ca e diferit de ce avem noi acasa. O sa mai caut pe net, iti multumesc mult inca o data

Te pup,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Kiddo, bine ai venit printre noi, desi iti doresc sa treci cit mai repede la garvidutze! Am avut o tresarire cind am citit nick-ul tau, asa imi spunea mie tata, l-am pierdut la inceputul anului acesta.

Anrdeea, cu mare placere. Dar poti sa comanzi kit-ul de la site-ul pe care ti l-am dat, e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by kiddo

Buna seara, dragutelor. Urmaresc aceasta adevarata epopee a aspirantelor din iulie, cand depresiile la CM au devenit insuportabile. M-am calmat cu vreo 9 sedinte de acupunctura si mai ales cu dependenta, dobandita foarte repede, de DC. De o luna si jumatate am inceput tratamentul karinei, napraznic plus cretisoara , imbogatit cu supozitoarele cu carpicon. Sunt destul de oprimista, chit ca in septembrie s-au facut trei ani de cand nu am mai luat AC. Un an, poate chiar doi, nu mi-am facut probleme, nici nu prea aveam timp sa ma gandesc la cat de mult imi doream, de fapt, un copil... De-acuma, ma iau de manuta cu voi, daca ma primiti, si cu toate fetele din lume care vor sa se vada cat mai curand . va pup si va doresc ce imi doresc si mie cel mai tare.

jane

kiddo, bun venit la noi. Te-am trecut pe listuta noastra. Iti tin pumnii sa ai succes cu tratamentul si sa ne dai vesti bune repejor

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu sunt in Z3. De data asta rusii mei au venit la 37 de zile, cu simptome de ovulatie la Z18. Eu zic ca e bine. Si cantitatea si culoarea au fost corespunzatoare, asa ca nu am avut motive prea multe de suparare - decat ca au venit .

Eu ma duc in continuare cu ceai de napraznic si ulei de peste .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor!
va doresc sa incepeti o sapamana plina de sperante!
multumesc Ioana
bine ai venit kiddo

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kiddo bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andreea,acum am intrat pe forum,ca am fost plecata,ce pot eu sa-ti spun ca acel irigator,il gasesti in toate mag.pe raft cu produse medicale,poti intreba farmacistul dar vezi ca sunt de 2 feluri:adica cel cu solutii care scrie asa pe el;Sweet'n fresh si contine vinegar si water{asta nu e bun} si ar mai fi unul care arata ca o plosca de plastic si cu un furtun mic iar la capat are rigatorul,aceea plosca o umpli tu cu ce vrei:ceai de gabenele sau apa cu bicarbonat-asta e bun,adevarul ca si eu l-am gasit c-am greu pt.ca se c-am cumpara si nu gasesti tot timpul,cred ca de la Walmart,l-am luat.
Iti doresc succes.In rest esti bine? Te pup,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Andreea,acum am intrat pe forum,ca am fost plecata,ce pot eu sa-ti spun ca acel irigator,il gasesti in toate mag.pe raft cu produse medicale,poti intreba farmacistul dar vezi ca sunt de 2 feluri:adica cel cu solutii care scrie asa pe el;Sweet'n fresh si contine vinegar si water{asta nu e bun} si ar mai fi unul care arata ca o plosca de plastic si cu un furtun mic iar la capat are rigatorul,aceea plosca o umpli tu cu ce vrei:ceai de gabenele sau apa cu bicarbonat-asta e bun,adevarul ca si eu l-am gasit c-am greu pt.ca se c-am cumpara si nu gasesti tot timpul,cred ca de la Walmart,l-am luat.
Iti doresc succes.In rest esti bine? Te pup,MONI

chivuta

Mersi mult Moni! Eu ma uitam dupa cel pe care il stiu eu, din Ro. Merg azi dupa serviciu la Walmart, daca nu gasesc, comand pe net ce mi-a dat Danutza. Eu sunt ok, cam trista, azi dimineata am facut un test de sarcina (z28), dar e negativ...Incep sa nu mai am rabdare, imi doresc cu disperare un copil. Dar probabil ca se va intampla atunci cand ma voi astepta mai putin. Nu trebuie sa ne pierdem speranta, la un moment dat se va intampla. Luna aceasta incep cu ceaiurile de naprasnic si cretisoara, ca nu am baut pana acum. Sper sa dea rezultate. Peste trei saptamani merg in Ro so o sa fac o monitorizare, sa vad cum se prezinta endometrul, daca s-a ingrosat.
Tu cum te mai simti? Te-a mai durut ficatul?

te pup,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

Buna seara tuturor si multumesc pentru primirea calduroasa. Inca din vara, de cand v-am descoperit, am lasat deoparte descurajarile si temerile de tot felul si m-am simtit foarte apropiata de voi si de tot ce se discuta aici .

Sa va spun si eu efecte dupa ce am inceput tratamentul karinei. Chiar dupa prima saptamana, ma intepau ovarele destul de puternic, cand unul, cand altul, niciodata in acelasi timp. M-am bucurat tare pentru ca ma gandeam ca "uite, lucreaza, dragele de ele". Pe urma, am inceput sa caut pe forum efecte resimtite de alte fete... si livia, la un moment dat, spunea ca e normal sa existe dureri daca e ceva obstructionat pe acolo. In plus, aveam tensiune si vagi dureri la nivelul sanilor, astea persista si in prezent. In schimb, n-am avut niciun fel de scurgeri, CM mi-a venit normal, la 28 de zile si, din fericire, a fost mai putin abundent si ametitor decat in mod normal. Atat doar, ca in Z1 chiar aveam impresia ca mi se smulg din zona diverse chestii, ma dureau destul de dezagreabil si ovarele, si uterul, presupun ca si trompele. Ce ma intriga oarecum in momentul asta este ca nu prea mai simt nimic, dupa doar o luna si jumatate de tratament. Cand si cand, unul dintre ovare imi face semn ca e tot acolo si am ramas, cum ziceam, cu tensiunea din sani. Acuma-s in Z16 abia, asa ca incepe numaratoarea inversa, cea care speram noi luna de luna sa se prelungeasca lin si sigur in odisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mai dragelor dati-mi si mie o explicatie logica ,ca eu nu mai inteleg nimic...
De prin august am inceput sa ma gandesc sa fac ceva asa-mi intaresc imunitatea..zis si facut..am luat asa: tinctura de propolis,polen,miere de albine,acidul folic(care il iau continuu din ianuarie),vitamine,acum de o luna iau si ulei de somon si ce credeti ca ma paleste de vreo 3 zile Zona Zoster..in conditiile in care mizerabila,isi face aparitia cind organismul e mai slabit sau in conditii de stres.Cum stresul l-as elimina pt ca nu sint mai stresata ca toata lumea ar ramine imunitatea scazuta..si totusi,cu toate luate???!!!

Mergi la inceput