Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 11
tzuca74 spune:
Fete dragi,Z29 este =Z1 (spre seara,dupa un test de sarcina bineinteles negativ clar) Am si mers la doctorita si am hotarat de comun acord urmatoarele de facut in aceasta luna : RMN (prolactina e cat casa ),HSG (am facut acum vreo 10 luni) ,mamografie (ca dor sanii a naibi' cu mastoza) si nu in ultimul rand 2 radiografii la 2 dinti si 4 masele!!!!Ce ziceti ce de iradiatii!!! + Dostinex care e musai. Si inainte m-a suna o prietena care era in butoiul stim noi care sa o mai imbarbatez cu una ,alta si eu cand colo ...dar ,dar FOARTE IMPORTANT : EU VA AM PE VOI! VA MULTUMESC CA EXISTATI!!!
irlandeza spune:
Ioanatugs, tratamentul e personalizat de dr. Andritoiu pt. tine si sot, sau e trat. urmat de alte persoane ?
Noi 2 singurei
Ioanatugs spune:
Irlandeza tratamentul e "aparent" personalizat, dar de fapt e acelasi pentru toata lumea. L-am citit si pe cel primit de la Gabiu si e identic, difera doar titlul, unde scrie numele tau si afectiunile pentru care l-ai cerut!
Tzuca74 i-mi pare rau pentru ca nu a fost sa fie. Nu fi trista mergi inainte!
irlandeza spune:
Aha, pt. ca sunt fete care au platit 6 milioane , altele 23, in functie de "suferinte". Si daca tratamentul e la fel....suna putin a inselaciune. Cu cat e mai negativ rezultatul , cu atat platesti mai mult.
Si eu vroiam sa-l sun , sa vad ce-mi recomanda, dar daca sunt la fel, atunci ies mai ieftin daca-mi cumpar eu produsele.
Mersi.
Noi 2 singurei
Ioanatugs spune:
Irlandeza ai dreptate, doar pretul e diferit, ca tratamentul e acelasi indiferent de afectiune. Totusi el trimite o miere de albine pe care n-o gasesti in comert, sunt doua de fapt, una se numeste Ares si e putin mai parfumata, are tincturi in ea cred si una se numeste Centaur si e mai dulce si zaharisita putin. Ar mai fi tinctura de prorubid, preparata de el cred si otetul de Prisaca obtinut din mere si miere. Restul sunt ceaiuri si polen, laptisor de matca, suc din orz verde si vitaminele(magneziu, zinc, seleniu, calciu), care sunt toate in comert. Nu stiu daca se gaseste in comert si ulei de branca ursului, pentru ca el trimite si asa ceva, pentru a te unge seara pe burtica.
irlandeza spune:
Da, mersi, ma mai gandesc ce fac, deocamdata am de-i dat sotului 3 luni tratamentul Liviei.
Noi 2 singurei
Idaira spune:
Mai pun odata mesajul,poate imi raspunde cineva..
Mai dragelor dati-mi si mie o explicatie logica ,ca eu nu mai inteleg nimic...
De prin august am inceput sa ma gandesc sa fac ceva asa-mi intaresc imunitatea..zis si facut..am luat asa: tinctura de propolis,polen,miere de albine,acidul folic(care il iau continuu din ianuarie),vitamine,acum de o luna iau si ulei de somon si ce credeti ca ma paleste de vreo 3 zile Zona Zoster..in conditiile in care mizerabila,isi face aparitia cind organismul e mai slabit sau in conditii de stres.Cum stresul l-as elimina pt ca nu sint mai stresata ca toata lumea ar ramine imunitatea scazuta..si totusi,cu toate luate???!!!
tzuca74 spune:
La mine se intampla niste chestii f.ciudate.Ieri Z29 fac test care iese clar negativ.La o ora dupa test apare sangararea-vorba vina defapr o chestie maro care nu cere decat un tampon mic,de ala zilnic.Dimineta pauza totala iar pana acum deabea s-a manjit tot un tamponel de-ala mic.Nu stiu zau,cred ca m-am dereglat ca eu normal nu ma manifest asa.Mie cand imi vine,imi vine.Dureri f.rar ca de ciclu.Oricum de BB nu se pune problema...
flori76 spune:
Fetelor,pentru cele interesate,am gasit pe net www.evenimentul.ro/articol/formula-de-tratament-apiterapeutic.html" target="_blank">tratamentul D-lui Andritoiu.Este cel pe care l-am urmat si eu,insa..se pare ca fara rezultatul dorit...Sunt in Z27 si daca si luna asta vin uratii..avand in vedere ca tratamentul l-am inceput pe 9 august...inseamna ca nu a avut efectul dorit la mine.
Va pupic si sa auzim de gravidutze!
Flori
Noi
dj_mama spune:
Idaira, zona zoster nu neaparat apare doar cand ai imunitatea scazuta ... Sunt la mijloc un complex de factori. Oricum, neplacut. Imi pare rau . Curios intr-adevar, pt. ca propolisul ajuta la vindecarea ranilor produse de astfel de virusuri