Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Gudindeiti multumesc ca te-ai gindit la mine dar eu exact nu pot sa ma exprim ce este,bila sau ficatul desi eu in 85 am avut hepatita si am tinut regim 2 ani,se poate ca acum sa-mi faca dinou figuri ,schimbind si alimentatia aici,asa ca nu pot lua nimic pina nu stiu despre cei vorba dar acum ma simt mai bine,mult mai bine.De acel med.nu am auzit si nu stiu daca aici il gasesc.
,MONI
chivuta
Draga mea aici unde? Ca eu vad ca la tine scrie Cluj-Napoca .... la orice farmacie.
Dupa ce nu am mai luat Rowachol am inceput sa iau LIV52 care este un hepatoprotector din plante. Se gaseste si la plafar si la orice farmacie si este foarte bun. Iau 2 pastilute inainte de fiecare masa. Mai ales ca ai avut hepatita un hepatoprotector nu are cum sa strice.
Fetelor,
Si ca veni vorba de ficat. As intreba si eu ceva in legatura cu al meu. Cand imi tot era rau m-am dus si eu la Medicover si mi-am facut o ecografie. Cica ficatul meu luceste asa e de gras. Deci m-am pricopsit cu una bucata steatoza hepatica. Buuun. Acu' ... si eu ca cetateanu' turmentat ... de unde Doamne iarta-ma?!?! Ca eu de baut nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu am avut hepatita, nu mananc gras (asta iar mai trebui colonului meu iritabil grasimi )... e adevarat ca am cam multe kg in plus, ok rectific mult prea multe kg in plus ca deh hiperinsulinismul asta datorat PCOS depune tot ce bag in gura ... cred ca si aerul, dar fratilor chiar sa ajunga sa luceasca?!?! Si stiti cumva ficatul se poate reface?
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Felicitari si urari de bine celor ce-si serbeaza azi ziua onomastica.
Fetele din USA, cum se numeste la voi LAPTISOR DE MATCA, sau mai precis...are o denumire cat de cat universala, cum sunt plantutele in latina? As vrea sa-l iau aici si nu stiu ce sa cer.
Pupi!
Incearca cu Jalea Real...
gudinde spune:
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui. Sa va dea D-zeu multa sanatate voua si familiilor voastre. Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca si sa va bucurati de ele alaturi de cei dragi voua.
Olivia26 spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Felicitari si urari de bine celor ce-si serbeaza azi ziua onomastica.
Fetele din USA, cum se numeste la voi LAPTISOR DE MATCA, sau mai precis...are o denumire cat de cat universala, cum sunt plantutele in latina? As vrea sa-l iau aici si nu stiu ce sa cer.
Pupi!
Laptisor de matca = ROYAL JELLY
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Madalina1968 spune:
Multumesc fetelor!
royal jelly (eng)= jalea real (sp)= PAPPA REALE (it)
Multumesc mult!!!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Idaira
gudinde,incearca sa faci o cura de detoxifiere ...poate reusesti ceva...
Idaira
chivutamonica spune:
Gudinde,eu de 2 ani sunt in SUA si aici nu gasesc asa ceva.
Pt. ficat ,incearca o cura cu aloe vera-gel,eu tot beau de cind am simtit acea durere si acum ma simt mai bine.Pt.grasimea de pe ficat si obezitate {in general} se bea 150mlde suc de cartofi+ 150ml suc de patrinjel,dim .inainte de mincare cu 15 min.{reteta este din F.A}
Danutza,esti o dulce,iti multumesc pentru sfaturi,o sa o rog pe soacra sa-mi aduca.
Anaoi,sa ajute DD,sa fie bb.
MONI
chivutamonica spune:
Gudinde,ar mai fi un bun medicament pentru asa ceva ii spune:IMUNOSTIM TISCHCON,MONI