Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor,am comandat si eu tratamentul prof. Andritoiu,dar cred ca este personalizat in functie de problemele fiecaruia.
Am si eu tratamentul lui Gabiu ..pe care o pup si-i transmit multa sanatate...tratamentul meu va sosi doar peste o saptamana si eu vatrebui sa merg din tara.
asa ca o sa dau mai departe cu mastodynon si extract de zmeur pe care-l iau de 2 zile,pana ma intorc inapoi in tara.

Va doresc multa bafta
LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Gudindeiti multumesc ca te-ai gindit la mine dar eu exact nu pot sa ma exprim ce este,bila sau ficatul desi eu in 85 am avut hepatita si am tinut regim 2 ani,se poate ca acum sa-mi faca dinou figuri ,schimbind si alimentatia aici,asa ca nu pot lua nimic pina nu stiu despre cei vorba dar acum ma simt mai bine,mult mai bine.De acel med.nu am auzit si nu stiu daca aici il gasesc.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LA MULTI ANI ,CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA ONOMASTICA!
MII DE PENTRU VOI.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Moni, tu esti salvarea mea! Am sa vad ce gasesc aici si ce pot sa tin din regimul de la Gabi. Acuma parca nu as vrea sa schimb nimic la ceea ce iau deja ca nu am decit o louna si un pic de naturiste si as vrea sa tin cele 3 luni asa cum se recomanda.
Cit despre Rowachol roag-o pe socrela sa ti-l aduca de acasa. Tu acuma sigur ai avut probleme cu bila si Rowacholul ar trebui sa te ajute. Dar roag-o, asa cum ti-am mai scris, sa iti aduca si COlebil. Eu stiu pe pielea mea ca e foarte bun, aici nu gasesti medicamnete pentru asa ceva. De fapt eu cind am fost la doctor pentru problemele mele cu bila si l-am intrebat ce dau ei pentru dischinezie biliara s-a cam uitat patrat la mine ca ce e aia?! No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SARBATORITELOR DE ASTAZI!! SA DEA DUMNEZEU SA RAMANETI REPEJOR GRAVIDUTE, SA AVETI SARCINI NORMALE SI COPII SANATOSI!!!
Fetelor, multumesc de urari. Sa dea DD sa iasa IA.
Eu azi sunt z26, si maine astept deznodamantul lunii asteia. Ar fi o minune pt mine sa fi ramas, mai ales ca perioada fertila de luna asta a fost chiar pe 26.10 cand sarbatoream 4 ani de casnicie. Ar fi un cadou excelent. Acum vom vedea care este planul lui DD pt mine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,
La Multi Ani tuturor celor care-si sarbatoreste azi ziua. Sa dea Dumnezeu sa vi sa indeplineasca dorinta de a avea un prichindel; bine inteles nu numai voua doresc acest lucru ci si tuturor celorlalte aspirante.
Eu sunt in Z30 din 27, maxim 28 zile, in general. Acum nu stiu ce sa cred. Am urmat tratamentul naturist al Liviei de infertilitate de vreo 4 saptamani (nu chiar in totalitate, cu mare strictete, dar mi-am dat silinta, doar este pentru bebe). Doctora imi recomandase sa iau 3 luni anticonceptionale si poate in a 4-a raman, insa am hotarat sa urmez aceasta cale a naturistelor. Sincer ma simt destul de bine; nu am mai avut acele sintome premenstruale - dureri de cap, ovare, spate si stare de greata. Insa pe bune chiar nu stiu ce ie cu mine. e posibil sa fiu oare gravida.
Teste nu am facut fiind ca mi-e cam frica de rezultat (daca nu sunt gravida, macar mai traiesc putin cu iluzia ca poate-poate). Sintome nu prea. incerc sa ma contolez sa nu o iau razna cu astea. Sotul meu spune ca in fiecare luna caut acul in carul cu fan. Fiecare luna este altfel decat celalalte.
Mie cam din 6 in 6 luni mi se deregleaza cateva zile, adica anul asta prin aprilie mi-a venit la 33 zile, iar in octombrie pe la 30 zile. E un fel de regula. Insa acum si luna asta mi-a intarziat.
Prin ziua 24, 25, 26 am cam avut usoare dureri de ovare cand pe dreptul cand pe stangul si atat. Teoretic in cea de-a 27 zi trebuia sa-mi vina insa nimic. Dureri de cap - nu, usoare dureri de spate, stare de greata - nu, sanii usor mariti si oarecum durerosi, de atata pipaiala, ca doar-doar 'oi fi. Acum sani mei ar fi ca si cum mi-ar fi trecut menstruatia. Am mai uitat sa va spun ca am avut usoare scurgeri galben-portocali in preajma datei ciclului pana in prezent, dar nimic altceva. Chiar am avut senzatia ca-mi vine pana la urma, parca eram non-stop uda de cate ori ma duceam la toaleta pentru a-mi schimba tamponasul zilnic.
Am hotarat ca daca nu-mi vine pana in week-end sa fac un test de sarcina si poate chiar o analiza de sange. As fi in Z33-34 avand in vedere ca ultima menstruatie mi-a venit pe 10 octombrie. Luna trecuta cand mi-a intarziat am facut 2 teste de urina; unul pana sa-mi vina si altul dupa, fiind ca la vreo cateva zile de cand am inceput tratamentul naturist am avut o durere groaznica de cap de mama-mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Felicitari si urari de bine celor ce-si serbeaza azi ziua onomastica.

Fetele din USA, cum se numeste la voi LAPTISOR DE MATCA, sau mai precis...are o denumire cat de cat universala, cum sunt plantutele in latina? As vrea sa-l iau aici si nu stiu ce sa cer.

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANAOI, pe mine naturistele m-au reglat cu Cm, nu m-au dereglat. Uite, si Doxinu a facut cca 2 luni tratament naturist si e graviduta. Si ea avea uneori CM neregulat si a zis ca nu e bebe. Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa faci un test, dar de sange nu de urina.
Pupici si sa dea DD sa fie o veste buna.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

LA MULTI ANI tuturor fetelor ce isi sarbatoresc astazi ziua de nume, va pup si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetele, MACA se ia non-stop sau se face pauza intre luni?

Mergi la inceput