Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

gudinde, sa stii ca eu inainte sa incep sa iau naturiste aveam cm la 28-29 de zile. De 3 luni incoare in vine fix in z27. Naturistele te regleaza si te ajuta sa iti functioneze bine organismul. Sa vezi ce horomonale de toata frumusetea am eu de cand cu naturistele.. niciodata nu am avut valori atat de bune in z5.
Pupici la toata lumea si daca nu va e cu suparare vreau si eu sa intru pe listuta voastra.
AAAAAAAA, si era sa uit. Vedeti ca Doxinu e graviduta si intra in 6 saptamani. Asa ca treceti-o drept model fetelor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by catty

gudinde, sa stii ca eu inainte sa incep sa iau naturiste aveam cm la 28-29 de zile. De 3 luni incoare in vine fix in z27. Naturistele te regleaza si te ajuta sa iti functioneze bine organismul. Sa vezi ce horomonale de toata frumusetea am eu de cand cu naturistele.. niciodata nu am avut valori atat de bune in z5.
Pupici la toata lumea si daca nu va e cu suparare vreau si eu sa intru pe listuta voastra.
AAAAAAAA, si era sa uit. Vedeti ca Doxinu e graviduta si intra in 6 saptamani. Asa ca treceti-o drept model fetelor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Catalina, bafta in continuare cu naturistele!!! Te-am trecut pe listuta. Si multumim de vestile bune despre Doxinu. Salutari si ei si sarcina usoara si un bebe minunat!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ADIMERCEDES, multumesc frumos. Problema este ca luna asta fac stimulare pt IA incepand de vineri, asta daca imi vin invadatorii joi. Eu presimt ca apar, dar mai am 2 zile de asteptat. Eu iau naturiste ca sa ma mentin in forma, mai ales ca sotul are ceva probleme cu spermograma. Dar de 4 luni de cand ii dau naturiste are rezultatele mai bune, si pana si dr meu se mira.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

adimercedes,iti multumesc!

da,fac un tratement...naturist!
adica tratamentul Liviei deocamdata!

nu stiu daca am probleme...afara de cele care le-am spus si care pt mine sunt "suficiente"

ma gandeam sa fac o combinatie intre cele din reteta Liviei si cele de la Gabi.....adica o combinatie cu produse apicole!
o fi prea mult?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chivuta nu fac nici un tratament.Nu am facut niciunul pana acum.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, dupa 1 luna de luat Maca 3/zi trebuie sa fac pauza cateva zile pana sa trec la runda a 2-a?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

gudinde, trimite-mi pe PM mailul tau si-ti trimit schema
chivutamonica, nu n-am tinut in intregime ca era imposibil. Nu am facut spalaturi vaginale pentru ca nu consider ca sunt indicate ( distrug flora vaginala-si asta mi-au spus mai multi medici), nu am facut reflexoterapie pt ca desi imi cumparasem boabe de fasole de trei dimensiuni, dupa primele 5 minute m-am plictisit, baie in ceaiuri am facut doar de 2 ori. Am luat in schimb mierea, propolisul, laptisorul si sucul de fructe ( l-am inlocuit pe cel de telina +morcovi) si am mancat morcovi, ceaiuri. Dar eu am mai spus, dupa o luna si ceva la echo nu am avut rezultatele scontate, asa ca m-am lasat de tratament. Totusi vad ca reusite exista, asa ca dati-i bataie

gabi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Gabi, am primit mail-ul, merci mult!
E super complicata schema, eu cred ca daca ai vrea sa faci tratamentul asa cum e trecut acolo trebuie sa iti concediu fara plata sa stai acasa si nu mai faci decit asta.
Din pacate eu nu am cum sa tin nici macar partea cu mierea ca nu am de unde sa iau tipurile alea de miere si toate chestiile care se amesteca cu ea. O sa vad ce pot sa strecor din lista si sa adaptez la "conditiile" de aici.
As fi avut o intrebare insa: asta e schema standard pentru toata lumea sau e in functie de problemele fiecareia? AM citi articolul din ev zilei postat ieri, nu mai stiu cine a pus link-ul, dar nu e clar acolo daca e individualizat sau nu.

Catty, bine ai venit printre noi! Iti doresc multa bafta la IA, sa dea DOmnul sa iti iasa din prima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Adi,ma bucur ca te simti bine,chiar si eu ma simt mai bine,tin regim si vad ca ma lasat durerile dar crede-ma ca si eu luam ulei de peste inainte si acum mie tare frica de cind am avut durerile,m-am oprit din luat.
Anca,tu nu ai facut nici un trat,atunci incearca trat.Livei ca regleaza CM si te ajuta si pt.bb.
Catty,succes la IA.
Danutza,eu ieri am fost cu sotul prin mag.cu prod.org. si sa stii ca si mierea de aici e buna-organica din flori de catcus,care stim ca cactusul-fructul este facut Vitexul,eu am si mincat fruct care e super de aromat si de sanatos.Propolis,laptisoru si altele le poti gasii aici si o sa reusesti sa faci din acel trat cite ceva.
Gabiu,sanatate multa si mii de multumiri.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

chivutamonica,

Ma bucur mult ca te simti mai bine.
Acum cateva luni si eu am facut o criza nasoala de bila si dr. mi-a spus sa iau cu 1/2 ora inainte de masa o pastiluta de Rowachol (deci 3/zi) pt bila. Am luat o luna de zile si sa stii ca m-a ajutat. Sigur si regim.

Mergi la inceput