Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 2
chivutamonica spune:
Gabiu,tu ai tinut in intregime acel tratament?
Anca,si la mine s-a c-am prelungit CM,la 37 c-am doua luni ,incearca sa faci o pauza si sigur o sa-si revina,sunt sigura.Nu amesteca tratmentele ,ma refer sa nu faci altul acum dupa atitea luni.De cind faci trat. nat? Fa o pauza si e o.k.Moni
felicia_ spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri! Citisem despre marar, iar sapt trecuta am fost acasa si am primit marar( pulbere0 100% natural:) Am zis sa il adaug la maca, Bu si naprasnic, bineiteles, doar in perioda indicata... citisem pe undeva ca ar aveac ca efect si cresterea cantitativa a CM ( ca eu am fff putin).
Poze1Poze2
catty spune:
FELICIA, cand iei BU se face si ceai de macar care se bea 3 cani pe zi. Mararul ajuta printre altele si la cresterea endometrului.
Fetelor, o intrebare am zi eu. Luna asta ar trebui sa fac prima IA. Acum dr mi-a dat sa iau Ova-mit 1/2 pastiluta pe zi din z2 timp de 10 zile. Intrebarea mea este, daca iau Ova-mit mai pot lua BU si napraznic, adica tratamentuil meu de 3 luni incoace care ma face sa ovulez ceas in z14?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
gudinde spune:
Catty,
Parerea mea este ca daca ai inceput stimularea cu clomifen (Ova-mit) ar trebui sa intrerupi tratamentul naturist.
gudinde spune:
Fetele mele dragi si colege de suferinta ,
In primul rand trimit cate un fiecareia si sa dea DD sa ne vedem visul implinit.
Un special gravidutelor . Felicitari! Sarcina usoara, fara peripetii, o nastere la fel si sanatosi si mancaciosi!
Si acum sa raportez: Z1. Da ce zi! La 26 de zile. Mai fetelor mai am un pic si ma . Nu stiu ce sa mai cred.
Eu cu o "frumusete" de PCOS pana acum daca imi venea la 33-35 de zile ziceam ca-i o luna buna. Altfel la 40-45 in general.
Luna trecuta raportam cu surle si trambite Z1 la 28 de zile pt prima data in viata. Acu' am trecut in extrema cealalta? La 26?
A mai patit cineva asa ceva?
gudinde spune:
Adimercedes,
Sa stii ca am inceput sa iau Omega3 ca deh eu intru in aia 15%PCOS cu probleme la ficat cum scria in articolul postat de tine si e bine. Nu mi-am refacut inca transaminazele ca sa vad concret dar eu zic ca-i bine. La tine cum merge?
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Adi iubito,ce mai faci cum stai cu trat?Eu,am c-am lasat deoparte toate ca a inceput sa ma doara rau de tot in dreapta,deoarece eu nu am prea facut pauza cum trebuie.
Bubulina1,felicitari pt.contract,dar unde...?
Vape toate
Moni
chivuta
Moni si Gudinde mie imi merge bine. Iau in continuare ceai de napraznic (2 cani/zi) si ulei de peste. Ma simt foarte bine si ma bucur de viata si de sot cat pot (si as putea si mai mult ).
Moni, tu cum te simti? Cum iti e ficatul? S-a mai linistit durerea? Sper ca esti bine...
Gudinde, ai rabdare cu uleiul de peste. O sa vezi ca in cateva saptamani se regleaza transaminazele. Mie pe analize mi-au iesit cu steluta, ca erau mai mici decat valorile normale si medicul a zis ca e din cauza ca am luat ulei de peste, dar sa iau in continuare ca imi face bine...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
Adimercedes, multumim pt. noul capitol. Desi se va lungi mult prima pagina, eu zic sa dedicam cate un rand fiecarei gravidute unde sa inshiruim tratamentul urmat cu 2-3 luni inainte de a ramane gravi
dj_mama, ar fi o idee, doar ca nu stiu cam ce a facut fiecare graviduta pana a ajuns la rezultatul dorit. Poate ar fi o idee sa vorbim cu moderatorii sa facem un sticky unde sa intre fetele care ramn si sa scrie acolo cum au reusit, ce probleme aveau si ce tratamente au facut si eventual cu cine.
Ce parere aveti?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by violeta69
adimercedesma inscriu si eu
povestea mea e simpla:
am un copil pe care-l ador si care e ratiunea mea de-a fi...si...stiti voi,nu se poate spune in cuvinte ce simte o mama!
acum 5 luni am avut o tumoare pe col pe care am indepartat-o chirurgical....tumoarea asta a fost de natura canceroasa,insa de gr.I ceea ce inseamna ca celulele nu au apucat sa depaseasca bariera locala!
am avut noroc si m-a ajutat DD sa descopar din timp...bine ar fi fost sa fie si mai inainte,dar,stiti,mai bine mai tarziu decat niciodata!
dar ideea e ca un BB as putea sa mai faca,nu e problema insa se va face dublu cerclaj...pt ca acum colul meu e f.mic!
dar dupa operatie si dupa scopaterea steriletului BB nu a mai vrut sa apara,desi eu una imi doresc....si mai mult fiul meu care in fiecare zi ma intreaba cand il fac pe BB....
si ca o mica paranteza:aseara s-a luat ursuletul preferat si l-a culcat in bucatarie(ca acolo e mai cald,a zis el!) si i-a spus o poveste,l-a pupat de noapte buna si la final i-a zis sa nu se teama ca-i lasa o lumina aprinsa.....si pe mine ma doare ca-si doreste un frate sau o sora si ....nu stiu....
stiu copilul va veni,daca va vrea DD,pt. el in primul rand.....apoi pt. fiul meu.....pt mine si pe urma pt. tatal lui...
aici cu tatal ....e mai greu de explicat,e o poveste mai lunga,dar el vreaBB,mai cu jumatate de gura ca cica sa ma fac eu bine insa nu stiu daca merita....in fine....nu conteaza!
ceea ce simt eu e ca BB va veni,il simt eu .....stiu ca ma cauta si ca eu o caut(va fi fetita!!!)...sa nu radeti de mine,da?!
va mai spun ca am 37 de ani si nu ma simt deloc batrana, cred ca am inca multa multa iubire de daruit!si ca pot avea grija de un copil la fel cum am avut de primul....
va pup pe toate si va tin pumnii ca visul vostru sa se implineasca!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
violeta69, bun venit la noi. Multa sanatate si mult succes in obtinerea sarcinii dorite!!!
Te-am trecut pe listuta noastra.
Tu faci vreun tratament? Ai si alte probleme decat cele mentionate? Te asteptam cu vesti.