Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Sa ma ierte DD, n-am stiut pana azi ce e Zona Zoster..daramite cum se
trateaza..E adevarat ca atat cat traiesti, inveti (daca vrei).

Monica, iti mai cade parul? faci ceva ptr. asta?

Week-end placut si prosper la toata lumea!

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Retete impotriva caderii parului

1.- Se pregateste un decoct din 30 gr radacini maruntite de brusture la 1 litru de apa. Se fierbe pana scade la jumatate si se freaca zilnic pielea capului.
2.- Se amesteca pulbere rasnita din coada-soricelului sau pulbere rasnita din tulpina de in cu ulei de masline. Se freaca zilnic pielea capului cu acest amestec.
3.- Se aplica pe pielea capului un amestec dintr-o lingura de alcool de 40° si un galbenus de ou crud. Dupa 40 de minute se clateste parul cu apa calda.
4.- Se prepara o tinctura de ardei iute (20 gr de pulbere de ardei iute in 100 ml alcool 40° timp de o saptamana). Se fac frectii cu ea de 2-3 ori/saptamana masand radacina parului.
5.- Se amesteca o ceapa rasa pe razatoarea mica cu o lingura de ulei de ricin si 10 ml vitamina A. Zilnic se pun comprese timp de 5 ore. Se spala apoi parul cu apa calda.
6.- Se face un amestec din 100 gr urzica, 2 linguri otet in 500 ml apa care se fierb 30 de minute. Se maseaza pielea capului zilnic, timp de o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetele mele dragi,va anunt ca valoarea mea de Hcg este de 212,7 fata de miercuri cand era 98,08 deci SUNT INSARCINATA !!!!! Doamne da sa fie unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

ancuca_b,!
Multumesc frumos,am copiat-o,numai ca deja am inceput tratamentul...mi-au facut la farmacie un preparat...
Tzuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tzuca_74 FELICITARI !!! Ce veste minunata pe ziua de azi!!! Sarcina usoara si un bebe(doi), sanatos(i)!!
Flori76 astepatam vesti de la tine, ai facut vreun test??? Hai flori...
Gudinde salut vecinico, pai atunci cand sa te astept la un ceai, ca doar suntem naturiste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Tzuca, felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanantos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Fetele mele dragi,va anunt ca valoarea mea de Hcg este de 212,7 fata de miercuri cand era 98,08 deci SUNT INSARCINATA !!!!! Doamne da sa fie unde trebuie!

Tzuca,

Doamne ce veste buna!!!! Ma bucur din tot sufletul pt tine.
Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si sa te poti bucura din plin de aceasta superba perioada din viata unei femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Gudinde salut vecinico, pai atunci cand sa te astept la un ceai, ca doar suntem naturiste???

Pup vecina frumoasa foc,

Stai sa termin cu un examen si vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

seara buna fetele mele !!! Am intrat sa postez la voi , caci am o problema. De cateva luni incerc sa fac un bb...si nik .Am un cm neregulat, care vine cand are chef: "adica 2 luni la 31 de zile ..iar urmatoarea...la 35-36 de zile".Nu stiu daca ovulez, cu toate ca imi fac teste...dar nu se pozitiveaza.Acum sunt in z3 de cm si am inceput sa iau branca ursului cate 4 linguritze pe zi, iar din z5 m-am gandit sa iau vit e. La nenea doctorul imi fac programare pt un control f. amanuntit dupa ce-mi trec rushii.Am o groaza de acea zi , vai de mama mea, nici nu va imaginati. Mi-e frica sa nu ma gaseasca cu te miri ce boli de care eu nu am habar. E drept ca nu ma doare nimic, dar deja unghii la maini nu mai am. Voi ce spuneti? Am procedat rau incepand acest tratament de capul meu?Oare au fost fete care au ramas gravi dupa trat. cu BU? Nu va suparati ope mine daca am fost insistenta, da?
Va pupik pe toate..si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Mergi la inceput