Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gudinde vecina draguta, bafta la examen si cand termini i-ti fac cinste cu un ceai de iasomie!
Fifi bine ai venit printre naturiste! Sa stii ca sunt foarte multe fete care au ramas dupa trat. cu Branca Ursului, dar 4 lingurite pe zi mi se pare cam mult. Eu stiu ca se ia cate o lingurita/zi si in cazuri exceptionale 2/zi. Daca ma insel te vor lamuri fetele care stiu mai bine. Oricum mult noroc!
Flori76 m-ai intrebat de tratament, cum il iau. Pai eu incerc sa-l tin cum scrie, am inceput regimul cu o saptamana inainte de al incepe, dar problema mea cea mai mare e cafeaua. Incerc sa renunt definitiv la ea, dar mi-e foarte greu, am ajuns la una pe zi ieri, dar am avut niste dureri de cap ingrozitoare, cu ameteala, cu senzatii de voma si de ameteala. Nu mi-a trecut cu nici o pastila de cap, doar o ameliorare de la Quarellin, dar de scurta durata, in schimb o gura de cafea mi-a luat durerea cu mana. Nu stiu cum sa ma las de cafea. M-am pacalit cu cafea decafeinizata, dar degeaba tot ma doare capul si ma ia somnul. In schimb cu ceaiurile, mierea si tinctura, ma impac bine. Eu sunt in z5 si de azi incep si cu spalaturi si bai, pentru ca deabia am scapat de rushi. Mananc chiar si stafide, fructe de catina, nuci, alune multe(oricum erau preferatele mele), asa ca nu e o schimbare prea mare. Sper sa-l pot tine pina la capat, asa cum l-am inceput si sa nu ma las pe o ureche! I-ti tin pumnii stransi sa vii si tu la fel ca Tzuca74, cu o veste buna maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Tzuca felicitari si sarcina usoara!

Ioana,iti multumesc din suflet pentru sustinere si te pup dulce insa...vestea proasta este ca azi au venit uraztii..Off si nu-i asteptam chiar deloc .Asta e!Cu Dumnezeu inainte,incepe o noua luna...o luam de la capat!
Tu nu te da batuta!Continua asa cum ai inceput si sigur rezultatul v-a fi pe masura!Eu iti tin pumnii stransi-stransi si te astept foarte curand cu vestea cea mare.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Tzuca74-FELICITARI!Ma bucur mult pentru tine!Sarcina usoara si multa sanatate!

Flori76-te asteptam cu vesti!
Fify-bun venit in "grupul naturistelor"Daca vei citi din urma,vei vedea ca sunt multe fete care au ramas insarcinate cu ajutorul tratamentelor naturiste.De cate luni incerci sa ramai gravi?Ce ti-au spus medicii?Parerea mea este ca nu trebuie sa te ingrijorezi ft.tare,tinand cont ca doctorii iau in calcul infertilitatea dupa un an de incercari...Asteptam mai multe detalii despre problema ta!
Multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

fetelor sunteti niste scumpe!!!
Pai incerc sa fac un copil de aproape un an ...si nik,.La dr. nu am fost pt ca simt ca nu e nimic in neregula , adica nu ma doare nimic ....nu am ceva care sa ma determine sa-l vizitez.Dar acum ....dupa atatea incercari...cred ca a venit timpul sa-i calc pragul. Gata!!!! Nu mai are sens sa aman , deoarece e in defavoarea mea. De 4 zile ( adica de cand mi-au venit rushii) iau BU cate 4 linguritze pe zi pt ca asa am citit in prospect. Tot acolo scrie ca se fac cure cate 3 sau 4 luni.As incerca alte tratamente naturiste , dar dupa ce vin de la dr. Sa vedem ce-mi spune , ce am ...sau care e motivul pt care nu am ramas never gravi.E grele cu mine. Mai usor e de voi ca stiti ce aveti de facut . Dar eu sunt intr-o ceatza densa.Va pup dulce si mai vorbim.
succes cu tratamentele si sa auzim de un bebitza cat mai repede. Imi place ca sunt fete care au devenit mamicutze. Vreau sa le felicit si sa le urez sanatate lor si puiutzilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcismaru spune:

Ma primiti si pe mine?
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Flori76-imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta,dar noi suntem puternice toate si vom reusi!

Fify-Nu vreau sa te descurajez,insa faptul ca nu te doare nimic,nu inseamna neaparat ca nu exista probleme.......Asa cum ai spus si tu,este mai bine sa mergi la un medic care sa-ti faca investigatiile necesare,ca mai apoi sa poti incepe un tratament adecvat.Nu e nici o problema ca iei 4 lingurite de BU/zi.Eu iau 3,insa in combinatie cu multe alte tincturi si plantute.Te asteptam cu vesti de la doct.!
Pupici tuturor si un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ioanatugs mult succes sa dea DD sa mearga tratamentul. In legatura cu cafeaua as avea o sugestie. Vezi ca Tchibo Exclusive Decat este partial decofeinizata (nu total). Poate e o solutie.

fify bine ai venit printre noi. Si eu subscriu la ce a zis ancuca_b. Faptul ca aparent nu e nimic cu tine asta nu inseamna ca totul este in regula. Simplul fapt ca nu ai ramas insarcinata pana acum inseamna ca ceva nu e bine. Mergi la medic, afla un diagnostic si dupa aceea alegi metoda de tratament pe care o doresti: alopat, naturist, homeopat sau poti devani apicolata. Dar tb sa stii diagnosticul pt ca si plantutele astea se iau in functie de diagnostic. De exemplu branca ursului nu are cum ajuta daca sterilitatea este tubara caci nu poate desfunda o trompita sau cine sufera de endometrioza nu tb sa ia lemn dulce si exemple sunt multe. In legatura cu medicii sfatul meu sincer si cred ca al tuturora de pe aici este sa cauti unul bun care se ocupa de sterilitate. Nu te duce la orice medic. Si daca simti ca nu esti multumita sau ai dubii mai mergi inca la unul pt o a doua opinie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Pt mine luna asta e compromisa...aveti idee cit ar trebui sa astept dupa terminarea trat pt ZZ pt a incerca din nou??Orcum la cit eram de frustrata pe tema asta in conditii normale,acum aveam nevoie si de asta...
Dar intotdeauna imi spun(atunci cind nu vad ca trece fiecare luna fara sa se intimple nimic) ca pierd o lupta nu batalia...poate intr-o zi ma voi vedea victorioasa (sper din tot sufletul!!)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

mcismaru,bine ai venit printre noi si sa de DD sa vina bebita si sa stai cat mai putin pe la noi.Care e povestea ta?
Tzuca,felicitari din tot sufletul, sa-ti dea D-zeu sanatate. Ne rugam pentru tine sa fie bine la copilas si tie.Sa vii cu vesti bune.
Chivuta,tu ce mai faci, care mai e viata ta?
Mie mi-a venit o "galeata" de rushi, mi-au mancat calciul nesimtitii de ei si parca sunt pe alta planetaPupici multi la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mcismaru bine ai venit printre noi!
Gudinde multam' frumos de sugestie, o s-o incerc! Azi si ieri am reusit performanta de a bea doar una dimineata si pe la pranz una cu 1/2lingurita fara cafeina si 1/2 cu cofeina si nu m-a mai durut asa de tare capul. Eu care beam cate 4/zi, pot sa spun ca e un progres nu???
Reghi i-mi pare rau pentru galeata...!! Poate luna asta ca fi cu noroc!!!
Flori76 i-mi pare rau si pentru tine, teribila aceasta z1, dar s-o luam ca pe un nou inceput! Multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput