Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 17
reghi spune:
Ioanatugs,inseamna ca stai bine cu inima la 4 cafele pe zi, nu? Nu aveai palpitatii?Foarte bine ca ai mai rarit-o ca nu e buna pentru bebel.
Ioanatugs spune:
Reghi nu aveam palpitatii pentru ca sunt hipotensiva si mi le-a recomandat chiar medicul(una, doua pe zi), dar eu le beam slabe si cu mult zahar si lapte. Acum beau 1 si 1/2 pe zi si indulcite cu miere, pentru ca si zaharul e pe lista de alimente interzise.
gudinde spune:
mcismaru bine ai venit printre noi.
Ioana iubita daca esti hipotensiva poti sa-ti cresti un pic tensiunea band mai multe lichide.
reghi spune:
Subscriu la ce a scris Gudinde, e bine sa bei lichide, mai ales apa, plata si minerala, pentru ca are sare si se stie ca sarea creste tensiunea.
irlandeza spune:
Pai eu la cata apa minerala beau si la cata sare folosesc ar trebui sa am o tensiune f.f.f. mare , in schimb sunt sub tensiune. De ce?
Tzuca felicitari.
Noi 2 singurei
fify spune:
Ancuca, Gudinde, aveti mare dreptate.Eu am medicul meu , dar nu am mai dat pe la el de cca un an si ceva . Intradevar ,am o emotie in suflet si o temere vis-a-vis de controlul pe care urmeaza sa-l fac , dar ...in acelasi timp, sunt linistita ca sunteti voi alaturi de mine...si-mi veti recomanda tratamentul potrivit diagnosticului. Am un sentiment ca ceva nu este in regula. Sper totusi sa nu fie ceva grav....care sa necesite timp indelungat .Ca si voi, imi doresc acum un copil...nu peste 5 ani.Am dat un exemplu. Daca , eventual, nu da randament sau nu sunt multumita de dr , am sa-l schimb.Asta e .
Va doresc o seara placuta.Am sa intru sa va citesc zilnic , caci imi sunteti tare dragi.Cand o sa am noutati de la dr...intru numaidecat sa va dau de stire.Pana atunci va doresc sanatate , iar celor care sunt la testare succes si test cu 2 liniutze
Avalon spune:
Dragelor naturiste, as vrea sa ma alatur voua, m-am hotarat asa brusc. Probabil ma cunoasteti de la alte subiecte, am un FIV nereusit, infertilitate inexplicabila. Daca as fi avut un diagnostic precis as fi continuat pe calea FIV-urilor, dar asa, ma gandesc sa aleg o cale mai putin costisitoare si poate cu rezultate mai bune. Stiu ca trebuie sa am rabdare si ca varsta mea nu-mi permite un timp de asteptare prea lung, dar... incercarea moarte n-are, nu-i asa?
Ce vreau eu sa va rog, daca aveti informatii:
-despre profesorul Teleianu. S-a tratat cineva la el cu rezultate? Am auzit ca este cel mai bun homeopat de la noi.
-in Bucuresti imi puteti recomanda un loc unde se poate face acupunctura?
- ce stiti despre produsele Forever Living? As vrea sa fac o cura de vitamine si am inteles ca ei au produse naturale, nu ca celelalte vitamine de pe piata (derivati sintetici).
In speranta ca ma veti ajuta cu ceva informatii, va pup si va doresc toate cele bune si sanatate!
Avalon spune:
Tzuca, FELICITARI! Am vazut bine, 6 ani de incercari? Poti sa povestesti putin cum ai reusit?