Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by fify

fetelor sunteti niste scumpe!!!
Pai incerc sa fac un copil de aproape un an ...si nik,.La dr. nu am fost pt ca simt ca nu e nimic in neregula , adica nu ma doare nimic ....nu am ceva care sa ma determine sa-l vizitez.Dar acum ....dupa atatea incercari...cred ca a venit timpul sa-i calc pragul. Gata!!!! Nu mai are sens sa aman , deoarece e in defavoarea mea. De 4 zile ( adica de cand mi-au venit rushii) iau BU cate 4 linguritze pe zi pt ca asa am citit in prospect. Tot acolo scrie ca se fac cure cate 3 sau 4 luni.As incerca alte tratamente naturiste , dar dupa ce vin de la dr. Sa vedem ce-mi spune , ce am ...sau care e motivul pt care nu am ramas never gravi.E grele cu mine. Mai usor e de voi ca stiti ce aveti de facut . Dar eu sunt intr-o ceatza densa.Va pup dulce si mai vorbim.
succes cu tratamentele si sa auzim de un bebitza cat mai repede. Imi place ca sunt fete care au devenit mamicutze. Vreau sa le felicit si sa le urez sanatate lor si puiutzilor.

fify, bun venit . TE-am trecut pe listuta noastra si sper sa ai cat de repede rezultate pozitive de pe urma tratamentului!!! Sa ne tii la curent cu evolutia ta .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mcismaru

Ma primiti si pe mine?
Mirela

Mirela, bun venit la noi . Poate ne spui mai multe despre situatia ta: diagnostice, tratamente, rezultate, planuri...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzuca74

Fetele mele dragi,va anunt ca valoarea mea de Hcg este de 212,7 fata de miercuri cand era 98,08 deci SUNT INSARCINATA !!!!! Doamne da sa fie unde trebuie!

tzuca, felicitari, scumpa mea, si sa va dea D-zeu sanatate!!! Te-am trecut la modelele noastre .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon

Dragelor naturiste, as vrea sa ma alatur voua, m-am hotarat asa brusc. Probabil ma cunoasteti de la alte subiecte, am un FIV nereusit, infertilitate inexplicabila. Daca as fi avut un diagnostic precis as fi continuat pe calea FIV-urilor, dar asa, ma gandesc sa aleg o cale mai putin costisitoare si poate cu rezultate mai bune. Stiu ca trebuie sa am rabdare si ca varsta mea nu-mi permite un timp de asteptare prea lung, dar... incercarea moarte n-are, nu-i asa?

Ce vreau eu sa va rog, daca aveti informatii:

-despre profesorul Teleianu. S-a tratat cineva la el cu rezultate? Am auzit ca este cel mai bun homeopat de la noi.

-in Bucuresti imi puteti recomanda un loc unde se poate face acupunctura?

- ce stiti despre produsele Forever Living? As vrea sa fac o cura de vitamine si am inteles ca ei au produse naturale, nu ca celelalte vitamine de pe piata (derivati sintetici).

In speranta ca ma veti ajuta cu ceva informatii, va pup si va doresc toate cele bune si sanatate!

Avalon, bun venit la noi si mult succes cu planul de "atac", cu rezultatele scontate! Ti-ai facut un plan de tratament? Cam la ce te gandesti?

Foarte bine te-ai gandit la acupunctura. Eu am facut si mi-a ajutat mult.

Pune pe lista si uleiul de peste, acid folic si ceaiul de cretisoara, ca te vor ajuta f mult.

Produsele Forever Living sunt bune, soacra mea e distribuitor si stiu de la ea de rezultatele pozitive. Insa nu sunt toate 100% naturale, au si ele compusi sintetici. Eu am preferat pulberea de orz verde care imi acopera o plaja larca a necesarului de vitamine si e 100% natural. Eu iau o lingura de pulbere pe care o "spal" pe gat in jos cu ceai cald. Asta e singurul mod in care pot sa o beau .

Sa imi spui cand sa te trec pe listuta noastra .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gudinde

adimercedes, danutza_c unde sunteti? Mi-e dor de voi ...

gudinde, eu sunt prezenta, ca am citit tot ce ati scris, doar ca seara f tarziu si nu am apucat sa mai zic mare lucru...

Eu sunt bine, sunt in Z10 si luna asta au fost super ok rusii mei. Au venit dupa Z37, culoare ok, totul ok. Chiar m-au uimit si pe mine .

Sambata seara am fost la vecini la un gratar si vin alb. Ne-am simtit f bine. Si tot povestind de una si alta, ea imi zice ca cu bb 2, pe care l-a pierdut intre timp, s-a cam chinuit sa ramana. Adica, zicea ca daca la bb 1 a ramas din prima, la bb 2 nu stia de ce nu ramane. Si si-a dat seama ca are ovulatie mai repede, undeva intre ziua 7 si ziua 10, desi simptomele erau undeva la Z14, asa incat faceau imediat dupa ce se oprea ciclul, uneori si de cate 2 ori pe zi . Si a ramas in a 3-a luna. Si mi-a dat idei . Ne gandeam sa incercam si noi, ca asta mi-a adus aminte de alti prieteni din Ro care, tot asa, se chinuiau pt bebe fara nici un rezultat si dupa ce au intetit "munca" s-a anuntat si barzuca.

Va pup si va doresc o saptamana superba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Nu este o idee rea , asta cu prestatul zilnic imediat dupa cm..Sper ca nu-mi omor sotul , dar asta e. Ce credeti ca i-ar conveni sa treaca la fapte zilnic? Nuuuuuu, stiu sigur ca nu. E un picutz mai lenes .La el merge super ok...daca-l las in pauza vreo 2 zile..
Doream sa va intreb daca este normal sa am ametzeli de BU?Ma simt asa molesita .....si ma i-a cu stare de voma cand tre sa mai beau o linguritza de tinctura.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Apelez din nou la cunostintele voastre in domeniul naturistelor:
fiind intr-o pauza de stimulare am luat cu mare incredere si speranta Maca( si eu si sotul) doar ca mi s-a intamplat ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum :in Z21 am avut niste pete maronii, care am zis ca vor trece , insa 5 zile au persistat in cantitati infime, iar azi se pare ca au venit rushii Mentionez ca nu am avut niciodata cm la mai putin de 27 zile, iar acum nu stiu daca Z21 sa o consider Z1 ? Sa fie efectul Maca ?
Si poate nu ar fi fost asa grav daca luna aceasta nu ar fi trebuit sa fac IA si astfel toate calculele mele s-au dus pe apa sambetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Dragele mele fete eu sunt in patut deocamdata,incerc sa fiu cat mai calma avand in vedere faptul ca deabia s-a oprit sangararea maronie de care v-am spus ca a inceput in ziua in care trebiua sa vina si rushii adevarati(luni,in 13 nov.) si ieri am fost la o plimbare usoara iar cand m-am intors aveam nu mai mult de 3 picaturi de sange rosu .Va dati seama ca m-am crizat pana in momentul in care mi-a venit ideea ca poate e de la nidare.Sper din tot sufletul mai ales ca de atunci nu am mai sangerat deloc dar stau si in pat.Astept ziua de vineri cand merg la control...
Cate ceva din istoricul meu...da,Avalon chiar de 6 ani incerc ,6 ani in care am incercat urmatoarele: laparoscopie,4 HSG-uri,operatie tiroida,stimulari cu clostylbegyt,sangerari in per.ovulatiei tratate cu Alilestrenol,chist tratat cu antibiotice,alt chist tratat cu Duphaston,tratament homeopat (3-4 luni),10 zile tratament la Sovata(in iulie anul asta!!!),2 interventii de dilatatie de portiune intre col si uter-cred ca asta m-a ajutat cel mai mult la obtinerea sarcinii!!!,tratament naturist cu Maca 2 luni,Branca ursului 3-4 luni luat pana la ovulatie,napraznic,extract de mladita de zmeur!,pentru prolactina marita Dostinex in interval de 1,5 ani cam 25 pastile (sunt f.tari),radiografie de sa turceasca ,Mastodynon timp de un an pentru mastodinie (dureri mari de sani+chist la sanul stg.),la analizele hormonale LH si FSH sub limita inferioara intot.,injectii cu Puregon si Pregnyl............si cred ca ajunge ca sa-ti demonstrez cat de mult imi doresc un copil......si inca ceva niciodata nu mi-am pierdut speranta...Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate si sa ne auda rugamintile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tzuca sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat, sa duci sarcina cu bine! Cu cat timp in urma ai facut laparoscopia si ce ce ti-au gasit in urma ei?

Adimercedes, multumesc pentru primire. Interesant cu Forever Living, pe aici asa se spune ca sunt naturale 100%... Nu mi-am facut inca un plan, dar stiu ca sunt o persoana foarte stresata si as vrea sa-mi schimb putin modul de viata, nu am inca ceva concret conturat in minte. Acid folic iau continuu, ceai de cretisoara am baut o perioada, o sa-l reiau...Ulei de peste ma gandeam la omega 3 (am luat o perioada cartilaj de rechin capsule dar mi-am dat colecistul peste cap si am renuntat). Dar pulbere de orz verde oare se gaseste pe la noi? O sa caut precis! Te pupic si mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna dragele mele naturiste si homeopate.

Eu ma tratez in continuare cu Branca ursului (inainte de ovulatie), Vitex (dupa ovulatie) si Omega 3, vit C, Mg toata luna iar sotiorul meu ia Branca Ursului, Royal Jelly cu Ginseng, Zn, Se, vit. E si Omega 3. Asa ca tot una de-a voastra ma simt. Chiar daca trec mai rar pe aici in ultima vreme (motive serioase ) si ma gandesc la o inseminare cat de curand. Sper sa ma prinda cu planul bine facut si deja inceput.

Din pacate azi am primit o veste proasta din partea uneia dintre fetele care sunt modelele noastre. Eu sper ca ea sa gaseasca puterea sa o ia de la capat pana cand il va intalni pe ei.

Va pe toate si va tin pumnii ca sa vi se implineasa visele!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput