Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 14
flori76 spune:
Ioana,uite ca acum ca ai zis,realizez ca ai dreptate:nici eu nu ma mai vait de picioare reci de multisor.Deci,o bila alba pt Andritoiu
Ar fi bine daca ai putea sa tii tratamentul exact cum scrie acolo...mie mi s-a parut prea complicat,sincer...
Am trecut si de Z29,uratzii nu au venit,insa parca nu ma mai dor sanii asa de tare.Astept si eu,sa vad ce se intampla...poate-poate...
Flori
Noi
kiddo spune:
A luat careva "SHECURE sirop - protector al functiilor urogenitale" sau "SHECURE tablete - reechilibrant hormonal" ? Si, daca da, i-a folosit?
Ioanatugs spune:
Flori76 pe tratament scrie chiar, ca e si pentru circulatie periferica proasta, asa ca cel putin aici a functionat, daca o sa fie si la capitolul bebe, atunci 2 bile albe ptr. Andritoiu..
Deci tu ai folosit doar mierea si tincturile, dar macar le-ai luat inainte si dupa mese, sau asa cum ti-ai amintit??? Eu incerc sa le iau asa cum scrie, dar la inceput a fost groaznic, sa-mi amintesc inainte sa mananc ca trebuie sa inghit tinctura si mierea. Acum parca mi-a intrat cat de cat in mana, dar nu pot sa renunt definitiv la cafea, incerc sa o reduc, am ajuns la una dimineata si in rest beau decafeinizata. Sper sa pot scapa si de cea de dimineata! I-ti tin pumnii strnsi, stransi ca sa reusesti!!! Mi-ai da o incredere mai mare in tratament!!!
flori76 spune:
Da,Ioana,pai si mie imi spusese Andritoiu ca o sa tina cont de circulatia periferica proasta,insa..uitasem de partea asta.
Legat de tratament:la inceput am luat cam cum scria acolo,insa pe parcurs am inceput sa deviez putin cate putin.Totusi,am luat mereu in doua reprize:dimineata si seara.Iar regim alimentar nu am tinut deloc,pt ca efectiv nu pot!
Tie cum ti se pare tratamentul?Dificil?Ai inceput sa faci si spalaturile despre care scrie acolo?Iti tin si eu pumnii si-ti doresc din suflet sa reusesti!!
Flori
Noi
gudinde spune:
Ioanatugs,
Ce ma bucur ca simti ceva. Daca deja simti o imbunatatire a circulatiei periferice inseamna ca la tine acest tip de tratament functioneaza.
Tin pumnii stransi si Doamne ajuta sa nu mai vina rusii.
Te pup vecinico (ca am aflat ca-s la 2 pasi de restaurantul vostru - io-s in Floreasca).
marrina spune:
tzuca74 Iti tin pumnii ca samburelul si tu sa fiti bine!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
tzuca74 spune:
Va multumesc tuturor fetelor pentru urari,imi doresc si eu din tot sufletul meu si cu toata fiinta mea sa fie bine insa hotararile mari le ia Dumnezeu la care ma rog.Dimineata am fost la o noua analiza Hcg si pe dupa masa am rezultatul.Daca se dubleaza valoarea de acum 2 zile este OK.
ancuca_b spune:
Idaira-uite un trat.naturist pt.Zona Zoster;
Zona Zoster
Se topesc intr-un vas 100 gr ceara curata de albine, 50 ml ulei de masline, 25 gr rasina de brad si 250 gr unt, uleiul se adauga la final.
Compozitia se strecoara, apoi se amesteca cu o spatula de lemn pana la racire. Crema se pastreaza la rece in recipiente de sticla.
Se foloseste de 3 ori/zi punandu-se un strat subtire pe locurile afectate de boala. Intern se iau 20 picaturi de tinctura de propolis diluata, de 3 ori/zi inainte de masa.Sper sa-ti fie de folos!
ancuca_b spune:
Fetelor,am gasit cateva trat.naturiste care probabil vor fi de folos cuiva vreodata:
Fibrom uterin
Se pun la macerat intr-un recipient de sticla timp de 3 zile urmatoarele: 1/4 litru tuica de tescovina, 1/4 kg zahar candel pisat, 1/4 litru suc de lamaie strecurat, 1/4 litru ulei de masline presat la rece. Se agita de cateva ori pe zi. Se ia de trei ori pe zi cate un paharut (de tuica) pe stomacul gol.
Amenoree
Se amesteca in parti egale: talpa gastii, salvie, lemn dulce, coada soricelului, urzica, sofran. Se infuzeaza o lingura la cana. Se beau zilnic 3 cani timp de 6 luni.
Noduli mamari si ovarieni
Se amesteca 100 gr miere de albine curata, cu 50 gr Apilarnil si se iau zilnic cel putin 3 linguri. Se pot lua pana la maxim 100 gr zilnic.
Acest tratament dureaza 3 luni. Se mai poate lua dimineata pe stomacul gol o lingura de polen.
Trichomonas vaginalis
Un tampon de vata imbibat cu iaurt natural (care sa nu fie pasteurizat), se introduce in vagin seara la culcare. Tratamentul dureaza 7 zile.
Mastoza chistica
Se amesteca ceara de albine rasa pe razatoarea mare, o mana cu pelin uscat sau verde, peste care se toarna tuica de tescovina (tuica sa fie numai din struguri de vin). Acest amestec se pune intr-un tifon si apoi in sutien peste sanul bolnav. Se va uda acest amestec cu tuica, atunci cand se usuca, dupa 4-5 ore. Se poate folosi de 6-8 ori, apoi se prepara altul. Inca din primele ore incepe sa cedeze durerea. Inainte sa se aplice compozitia, sanul se unge cu alifie de galbenele.
Nivel de progesteron scazut
Tinctura de coada soricelului cate 30 de picaturi de 3 ori/zi timp de 10 -15 zile /luna.
Impotenta
Se prepara vin de telina: se pun la macerat timp de 3 zile 2 teline mari proaspete intr-un litru de vin alb natural. Se bea un paharel (150 ml) la fiecare masa.
Se consuma 1 litru de ceai de telina/zi: infuzie din frunze si ramuri.
Impotenta si sterilitate masculina, hipofunctie a glandelor cortico-suprarenale
Timp de 2 luni se consuma 7 linguri de sirop de pin pe zi pe stomacul gol.
Siropul de pin se prepara numai din ace care se culeg proaspete si se zdrobesc pe o planseta de lemn cu un tocator de lemn. Se umple trei sferturi un borcan cu acele de pin zdrobite peste care se toarna miere. Se inchide borcanul si se lasa la macerat 3 saptamani. Siropul se filtreaza. Se poate face si din muguri, primavara, dar cel din ace culese in luna ianuarie este cel mai bogat in uleiuri volatile si ca atare, are efectele cele mai bune. Pentru tuse, bronsita, astm, pneumonii, se iau cate 4 linguri zilnic.
Anexita
Se face un aluat din 200 gr faina, 100 ml otet si 100 ml ulei. Coca obtinuta se aseaza pe partea de jos a abdomenului, se acopera cu un plastic si se lasa toata noaptea. Tratamentul dureaza 14 zile.
Reglarea activitatii hormonale
Se ia sublingual o lingurita de pulbere de radacina de lemn dulce de 3 ori/zi si se tine 10 minute, dupa care se inghite cu apa.
Rani pe colul uterin
O lingura de marul-lupului (pulbere) + o lingura radacina de tataneasa (pulbere) + o lingura musetel se lasa la inmuiat in 1/2 litru de apa rece de seara pana dimineata, cand se filtreaza. Plantele ramase se fierb in 1/2 litru de apa pana cand lichidul scade la jumatate. Dupa racire, se strecoara si se amesteca cele doua extracte. Cu acest concentrat se face spalatura vaginala cu ajutorul irigatorului. La 2-3 zile se fac si bai de sezut cu acelasi ceai. Tratamentul se face pana la vindecare.
Multa Sanatate tuturor!