Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

adimercedes,un si pt tine! Poate sint eu o curiozitate,cine mai stie...
Multumesc frumos de suportul moral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Stie cineva cum o gasesc pe dna dr. homeopat Elena Parvu?!
Sunt pacienta dumneaei si o caut de peste o luna. La cabinetul particular nu raspunde nimeni la telefon iar alta posibilitate de a o gasi, nu am.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor,ieri nu a mers Forumul si am simtit ca explodez!!!!!Deci luni o manjeala seara si test negativ,marti manjeala si dureri f.mari noaptea ca de ciclu,cu dureri mai ales pe dreapta,miercuri merg la analiza de sange.Pana sa aflu rezultatul m-a agit prin casa sa treaca mai repede timpul si incepe manjeala rosiatica.Vine faxul cu rezultatul ,ma chiorasc ca o proasta HcG = 98,08!!!!Sun la doctorita imi spune ca valoarea corespunde cu intrare in sapt 4 de sarcina.Azi dimineata fac test :raspuns POZITIV.O Doamne Dumnezeule Mare chiar sa fie minunea cea mare?Nu indraznesc sa visez la nimic avand in vedere ca sangerez usor (nu patez tamponul doar cand merg la baie si ma sterg) De aseara iau Duphaston.Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie sarcina extrauterina de care mi-e tare frica avand in vedere ca e trompa desfundata prin irigatie.Va pup pe toate si multumesc ca existati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Sa fie cu noroc Tzuca!!!

Intr-adevar ieri serverul nu era disponibil....CAT SUNTEM DE DIPENDENTE de aceste discutii..e minunat!!!

Ca sa nu caut ca bezmetica, isi aduce aminte cineva pe unde ar putea fi scris despre laptisorul de matca?? Maine ma duc sa fac aprovizionarea cu plantute si as vrea sa cer si laptisor..voi vedea.

Pupi la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Sa fie intr-un ceas bun tzuca!
Nu-ti mai framinta neuronii si pastreaza-ti calmul...doar stii ca starea mamei se transmite bb..asa ca,mare grija!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Fetelor,ieri nu a mers Forumul si am simtit ca explodez!!!!!Deci luni o manjeala seara si test negativ,marti manjeala si dureri f.mari noaptea ca de ciclu,cu dureri mai ales pe dreapta,miercuri merg la analiza de sange.Pana sa aflu rezultatul m-a agit prin casa sa treaca mai repede timpul si incepe manjeala rosiatica.Vine faxul cu rezultatul ,ma chiorasc ca o proasta HcG = 98,08!!!!Sun la doctorita imi spune ca valoarea corespunde cu intrare in sapt 4 de sarcina.Azi dimineata fac test :raspuns POZITIV.O Doamne Dumnezeule Mare chiar sa fie minunea cea mare?Nu indraznesc sa visez la nimic avand in vedere ca sangerez usor (nu patez tamponul doar cand merg la baie si ma sterg) De aseara iau Duphaston.Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie sarcina extrauterina de care mi-e tare frica avand in vedere ca e trompa desfundata prin irigatie.Va pup pe toate si multumesc ca existati!!!

tzuca, sa fie cu noroc si sanatate si bebe frumusel!!! Iti tin pumnii si ma rog pt tine .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna fetelor!Imi cer scuze celor care au postat pt.mine si nu le-am putut raspunde!Am avut o perioada ft.incarcata.

Chivutamonica-ma bucur sa aud ca te simti ceva mai bine!Ai fost la doctor sau ai luat o pauza de tratament?
Gabiu-Multumesc mult pt.schema!Mi se pare ft.greu de tinut.....
Tzuca-Felicitari si multa sanatate,atat tie cat si BB-ului!
Madalina1968-dragutza mea,da un clik pe google si gasesti o gramada de informatii despre laptisorul de matca.multi!
PS-pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: MihaNe03
Subiect: Naprasnic
Trimis la: 16/11/2006 11:33:44
Am gasit urmatoarea reteta de ceai de naprasnic in Formula AS dar nu sunt lamurita cu anumite chestii. Poate ma ajutati voi:

Ceaiul de naprasnic:

1. O mana de frunze si flori uscate nemacinate se pun cu o cana (250 ml) de apa la inmuiat de seara pana dimineata – cel de la plafar nu e bun?

2. Dimineata se filtreaza licoarea rezultata (care nu este altceva decat un macerat), iar planta ramasa se fierbe unu-doua minute – in cata apa?

3. Se lasa sa se raceasca vreme de jumatate de ora la temperatura camerei acest decoct, apoi se filtreaza – cum adica se filtreaza?

4. La sfarsit, se combina maceratul cu decoctul racit; se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea inghititura cu inghititura (unii terapeuti recomanda sa se bea cu lingura). Este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare (pneumonie, tuberculoza, mai ales asociate cu o stare de slabiciune generala), reumatismului.

Multumesc

quote:
Autor: adimercedes
Raspuns la: 16/11/2006 12:09:12
Miha, la nauriste si homeopate discutam despre plante, ceaiuri, tratamente naturiste.

quote:
:
1. O mana de frunze si flori uscate nemacinate se pun cu o cana (250 ml) de apa la inmuiat de seara pana dimineata – cel de la plafar nu e bun?

2. Dimineata se filtreaza licoarea rezultata (care nu este altceva decat un macerat), iar planta ramasa se fierbe unu-doua minute – in cata apa?

3. Se lasa sa se raceasca vreme de jumatate de ora la temperatura camerei acest decoct, apoi se filtreaza – cum adica se filtreaza?

4. La sfarsit, se combina maceratul cu decoctul racit; se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea inghititura cu inghititura (unii terapeuti recomanda sa se bea cu lingura). Este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei), a impotentei, frigiditatii, diabetului, afectiunilor pulmonare (pneumonie, tuberculoza, mai ales asociate cu o stare de slabiciune generala), reumatismului.

1. Ceaiul de la plafar e foarte bun - aia e planta uscata ;)
2. Tot in 250ml de apa, caci la sf va trebui sa rezulte cantitatea dubla. Sincera sa fiu, mie mi-e mai usor sa lucrez cu jumatati de cana si la sf sa rezulte o cana. Si fac asta si seara, si dimineata.
3. Se strecoara prin sita.
4. Reteta lor e pt 2X250ml, adica aprox. 2 cani. Daca vrei sa faci mai mult ceai, trebuie sa inmultesti cantitatea cu nr de cani care vrei sa rezulte. Vezi pct 3.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by SilvanaPopovici

Stie cineva cum o gasesc pe dna dr. homeopat Elena Parvu?!
Sunt pacienta dumneaei si o caut de peste o luna. La cabinetul particular nu raspunde nimeni la telefon iar alta posibilitate de a o gasi, nu am.
Multumesc anticipat!

Silvana sincer nu stiu. Eventual mergi pana la cabinet sa vezi poate gasesti ceva ... o foaie lipita pe usa cu o noua adresa ... sau vreun semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Flori76 au fost multe fete care au avut test negativ in z28 si totusi bebe era, asa ca mai asteapta putin si poate totusi nu mai vin. Multumesc pentru incurajari, sper sa-l pot tine cum scrie acolo. L-am inceput in z1 si pentru inceput am observat ca am mainile si picioarele calzi, eu care le aveam reci si vara. Tin pumnii in continuare!
Gabiu, Gudinde

Mergi la inceput