Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by flori76

Fetelor,pentru cele interesate,am gasit pe net www.evenimentul.ro/articol/formula-de-tratament-apiterapeutic.html" target="_blank">tratamentul D-lui Andritoiu.Este cel pe care l-am urmat si eu,insa..se pare ca fara rezultatul dorit...Sunt in Z27 si daca si luna asta vin uratii..avand in vedere ca tratamentul l-am inceput pe 9 august...inseamna ca nu a avut efectul dorit la mine.

Va pupic si sa auzim de gravidutze!

Flori
Noi

Ce e aiurea in toata povestea asta nu e tratamentul in sine, chit ca pare a fi acelasi pentru toate fetele, indiferent de probleme, ci faptul ca d-l Andritoiu a cerut sume diferite, uneori foarte mari. Acum, cel putin, daca mai vrea cineva sa-l faca, poate sa-l ia gratis de pe net si frumos ar fi sa aiba rezultate. Cu sau fara mierea Centaur si ce mieri or mai fi pe acolo... Io imi iau miere de la plafar, poliflora, zic ca tre' sa fie buna la ceva.
Dar cand ar trebui sa vina rusii la tine, Flori?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Mai pun odata mesajul,poate imi raspunde cineva..

Mai dragelor dati-mi si mie o explicatie logica ,ca eu nu mai inteleg nimic...
De prin august am inceput sa ma gandesc sa fac ceva asa-mi intaresc imunitatea..zis si facut..am luat asa: tinctura de propolis,polen,miere de albine,acidul folic(care il iau continuu din ianuarie),vitamine,acum de o luna iau si ulei de somon si ce credeti ca ma paleste de vreo 3 zile Zona Zoster..in conditiile in care mizerabila,isi face aparitia cind organismul e mai slabit sau in conditii de stres.Cum stresul l-as elimina pt ca nu sint mai stresata ca toata lumea ar ramine imunitatea scazuta..si totusi,cu toate luate???!!!

"Potrivit medicului dermatolog Costache M. Tamara, cauzele ce induc declansarea zonei zoster cuprind o paleta larga, precum varsta, predispozitia genetica, dar si cauze neurologice pe fondul depresiilor si expunerii in mod indelungat la conditii de stres si de oboseala."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Tzuca,stai linistita ca asa patisem si eu cu citeva luni in urma,era o dereglare cind totusi imi faceam sperante.Problema este ca si speranta asta eate = cu stresul,vrei nu vrei speri si gindul nostru este tot acolo,mai ales ca in ultima zi 29 iti mai faci si teste {se fac macar de la o intirziere de cel putin 10 zile,daca CM,ar fi trbuit sa-ti vina in 28},,asta-i iar o adaugare in plus la stres.Ce sa zic eu ,ar fi mai bine sa stam linistite si sa bem pastilele de zi cu zi ca un trat. normal fara atitea monotorizari,ca ne doare capul.Imi pare rau daca gresesc dar sper sa fi bine si sa elimini stresul.
Eu,m-am oprit din pastile din cauza unei dureri,acum sunt bine,tin putin regim si incerc sa fac altceva decit sa ma tot gindesc acolo.
Te ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by kiddo

Dar cand ar trebui sa vina rusii la tine, Flori?

Pai,dupa cum am zis,sunt in Z27.Ideea e ca eu am un CM foarte anapoda,asa incat...habar n-am cand tb sa vina.Ma dor sanii destul de tare si am avut si putine scurgeri maronii azi,deci...cred ca e pe-aproape!

Pupici tuturor

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Flori76 poate nu mai vin rushii! Eu abia am inceput trat. lui Andritoiu si sunt curioasa daca tu ai simtit vreo schimbare in bine, dupa acest tratament si daca l-ai tinut cum scrie acolo, sau le-ai luat cum ai avut timp??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Mai pun odata mesajul,poate imi raspunde cineva..

Mai dragelor dati-mi si mie o explicatie logica ,ca eu nu mai inteleg nimic...
De prin august am inceput sa ma gandesc sa fac ceva asa-mi intaresc imunitatea..zis si facut..am luat asa: tinctura de propolis,polen,miere de albine,acidul folic(care il iau continuu din ianuarie),vitamine,acum de o luna iau si ulei de somon si ce credeti ca ma paleste de vreo 3 zile Zona Zoster..in conditiile in care mizerabila,isi face aparitia cind organismul e mai slabit sau in conditii de stres.Cum stresul l-as elimina pt ca nu sint mai stresata ca toata lumea ar ramine imunitatea scazuta..si totusi,cu toate luate???!!!

Idaira, poate virusul s-a activat pe fondul oboselii si a stresului, chiar daca tu nu il percepi ca stres. Eu zic sa nu iti bati capul cu "de ce", ci sa te concetrezi sa scapi repede. Dormi mult, bine, mananca sanatos, bea multa apa si stai linistita. Altceva nu stiu ce sa spun...

Multa sanatate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Ioana,sincera sa fiu nu l-am tinut cum scria acolo.Deci,am inghitit toata mierea si tincturile si otetul trimise de el,am baut ceaiuri cam jumatate din perioada,insa nu am facut reflexoterapia aia decat de vreo 5-6 ori,nu am facut baie in ceai(pt ca am cabina de dus )...Poate ca si din cauza asta nici nu sper prea mult sa se intample vreo minune.
Daca am simtit ca s-a schimbat ceva in bine??Nu cred...doar ca parca CM vine ceva mai regulat decat pana acum..In rest...

Nu au venit uratzii nici azi.Dar sigur sunt pe aproape pt ca ma dor taree sanii si parca ma doare si burta cam ca la ciclu.

Oricum,eu iti doresc din toata inima sa fie cu noroc tratamentul si cat mai curand sa ne spui ca esti gravidutza

Flori
Noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chivutamonica

Tzuca,stai linistita ca asa patisem si eu cu citeva luni in urma,era o dereglare cind totusi imi faceam sperante.Problema este ca si speranta asta eate = cu stresul,vrei nu vrei speri si gindul nostru este tot acolo,mai ales ca in ultima zi 29 iti mai faci si teste {se fac macar de la o intirziere de cel putin 10 zile,daca CM,ar fi trbuit sa-ti vina in 28},,asta-i iar o adaugare in plus la stres.Ce sa zic eu ,ar fi mai bine sa stam linistite si sa bem pastilele de zi cu zi ca un trat. normal fara atitea monotorizari,ca ne doare capul.Imi pare rau daca gresesc dar sper sa fi bine si sa elimini stresul.
Eu,m-am oprit din pastile din cauza unei dureri,acum sunt bine,tin putin regim si incerc sa fac altceva decit sa ma tot gindesc acolo.
Te ,MONI

chivuta

Treaba asta cu testul din Z29 e simptomatica cred ca pentru toate fetele care se gandesc aproape tot timpul la bebe, io am reusit sa scap acum un an de ea, dar am recidivat luna trecuta, exact in Z29, ca incepusem tratamentul Karinei si ma simteam norocoasa... Speram sa "patesc" ca alte fete, care abia ce-au luat niscai plantute si hop, gravidute dupa ce nu se intamplase nimic pret de ani buni. M-am calmat repede, mi-am spus ca am timp destul sa raman gravi. Plus faptul ca luna de luna iti studiezi sanii, sa vezi daca se umfla, daca te dor etc... Mai demult, dupa ce m-am informat in legatura cu simptomele de sarcina, tot trageam cu ochiul la propriul burdihan, doar-doar oi vedea vreo dunga dintr-aceea bruna intre buric si pubis si, in prostia mea, chiar aveam impresia ca era pe acolo ceva mai inchis la culoare . Pe urma s-a intamplat sa vad burtica unei prietene care abia nascuse si dunga aceea bruna era foarte-foarte-foarte bruna, nu cum ma asteptam io sa fie, ca o umbra... Chiar am belit atunci niste ochi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kiddo

quote:

Treaba asta cu testul din Z29 e simptomatica cred ca pentru toate fetele care se gandesc aproape tot timpul la bebe, io am reusit sa scap acum un an de ea, dar am recidivat luna trecuta, exact in Z29, ca incepusem tratamentul Karinei si ma simteam norocoasa... Speram sa "patesc" ca alte fete, care abia ce-au luat niscai plantute si hop, gravidute dupa ce nu se intamplase nimic pret de ani buni. M-am calmat repede, mi-am spus ca am timp destul sa raman gravi. Plus faptul ca luna de luna iti studiezi sanii, sa vezi daca se umfla, daca te dor etc... Mai demult, dupa ce m-am informat in legatura cu simptomele de sarcina, tot trageam cu ochiul la propriul burdihan, doar-doar oi vedea vreo dunga dintr-aceea bruna intre buric si pubis si, in prostia mea, chiar aveam impresia ca era pe acolo ceva mai inchis la culoare . Pe urma s-a intamplat sa vad burtica unei prietene care abia nascuse si dunga aceea bruna era foarte-foarte-foarte bruna, nu cum ma asteptam io sa fie, ca o umbra... Chiar am belit atunci niste ochi...

Cata dreptate ai!!Ma recunosc in postarea ta...Luna de luna imi analizez sanii,incerc sa-mi dau seama daca ma dor altfel decat in alte luni,mi se pare ca mi-e greata,ca ametesc,ca am pofta de mancare mai mare...si-mi dau seama ca nu fac altceva decat sa ma stresez inutil...ca daca e sa se intample,o sa se intample si daca nu-mi caut eu fel si fel de simptome.
Chiar azi nu am putut rezista tentatiei,cu toate ca-s abia Z28,si am facut un test,care normal ca a iesit negativ .

Pupici tuturor.

Flori
Noi

Mergi la inceput