SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 28

silvana_salajan spune:
Fetelor, va doresc o noapte frumoasa!Sa tineti Sj in top, pana mai intru si eu. Se anunta o zi plina maine, cu competitia de inot.Merg acasa sa fac blaturile, ca maine sa pot sa umplu tortul si sa-l ornez.Va mai vb dar numai vineri (cred).

olim spune:
a, ca tot esti experta in prajituri, nu ai cumva reteta de la praitura televizor, ca al meu sot e incanta cu ea si eu nu stiu sa o fac.multumesc mult
de-ai stii tu de cate ori mi se spune mie otilia
inca o dat a scuze

elutaf spune:
am intrat doar sa va salut ... sunt foarte racita si obosita, sper sa nu-i molipsesc si pe ceilalti
sanatate multa tuturor bolnaviorilor mici si mari

mihaela_s spune:
ioana, sanatate lui Luk si sper sa veniti cu rezultate bune de la Cj. Stiu cat e de greu sa-ti fie puiul bolnavior...
mihaela, sanatate! Si eu am venit azi mai repede de la serviciu, era sa nici nu merg dimineata...m-am simtit tare rau. Acum mi-e mai bine, probabil eram obosita, mereu ma culc tarziu si ma trezesc devreme si nu imi fac somnul...
giulia, am citit despre nazdravanul tau...
adriana, azi te-au ingropat hartoagele?
bianca, cred ca sambata viitoare venim la zalau...poate o intalnire, ceva? :))
pupi la toate!
Mihaela si fetele mele

diplodocus spune:
OLIM- cred ca ti-am trimis un PM...daca nu l-ai primit inseamna ca a ramas in stadiul de proiect ..aveam ceva neclaritati cu mincarea pt Luca...

Bimilit spune:
sara buna!
olim am cetit pe undeva ca vi in tara? cat stai? ne vizitezi orasul?
otilia sa ne pui poze si cu tortul de maine.
elutza sanatate.pune masca pe fata sa nu-l racesti pe mihaita.
giulia , pai e cam nasoala faza cu profa din particular.voi zapaciti copilu de numa.nu poti stabili cu ea sa stea 2 ore si gata?ca la ora 21 , calin , normal ar trebui sa fie in pat.nu?
adriana unde esti??????? uzi masina?
mihaela , eu vreau intalneala.deci o comitem? sapt viitoare?
GAGICI SAMBATA VIITOARE E INTALNEALA
deschid lista: mihaela
eu
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Bimilit spune:
salutare salajence! pt toata gasca.
ioana te asteptam cu vesti de la cluj.
sanatate bolnaviorilor.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Mey fetelor da ce masina bengoasa avem .......
La sedinta nu am avut surprize . Fetele sunt mai bine . La Paula mi-a zis dr. de la CJ sa-i dau Salbutamol pt. tuse si i-a trecut rpd .
Maine dimi plecam spre HD . Sper sa reusesc sa mai intru azi ... daca nu va doresc un week-end prelungit frumos .
P.S. Azi e ziua de nume a lui Andreea mea si Andrei a lui Otilia !!!
LA MULTI ANI ,copilashi frumosi !!! Sa cresteti mari si sa fiti cuminti si ascultatori !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia