SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 29

Bimilit spune:
LA MULTI ANI ! ANDREEA SI ANDREI
adriana sa aveti noroc de masina.si eu stiu ca in oras e doar una si anume masina de probe.deci iar ti-ai pus lumea in cap.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

dianaiulie2009 spune:
Cam asa ceva , Bianca !!!
Sanatate lui Mihaela,Luca , Andrei , Elutza ... si la restul !!!
Ioana, cand poti intra si scrie unde anume ai fost in Cluj si ce investigatii i-au facut lui Luca . Puteam sa-ti dau nr. de tf. de la dr. unde am fost cu fetele , sa vezi o consultatie si de la ea si sa vezi ce iti spune . Are program si sambata .
Daca intere pe cineva ... numai sper sa nu fie cazul !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

silvana_salajan spune:
La multi ani pentru Andreea si Andrei!Azi il vom serba pe Andrei la Boghis cu inca 40 si ceva de copii. Ca doar eu fac tortul, nu? Inca nu e decat pe jumate gata, mai trebuie sa-l ornez. Sper sa le place copiilor! Asa mari emotii am eu, Andrei nu constientizeaza, ca e un concurs. Oricum, toti vor primi diplome si cadouri.Va vin maine cu poze!

silvana_salajan spune:
Multa sanatate la cei bolnavoiri.Iar a fost concurs la Piticot. De data asta, nu am mari sperante, caci le-a dat sa scrie cifre, ori eu nu m-am omorat sa-l invat pe Andrei scrisul, ca doar asta va face la scoala! Si nici in grupa mare nu se invata scrisul pana mai spre sfarsit , astia s-au ticnit! Sunt atat de suparata, ca nu am sa-l mai inscriu la astfel de concursuri pana va merge la scoala! Au primit toti, o diploma de participare si o masinuta (baietii)iar fetele un celular. Asta din cei 80.000 cat a fost taxa de participare!

Bimilit spune:
otilia musai sa pui poza cu tortu.si lasa-l mai la tot felu de concursuri pe andrei ca sa se invete cu competitia.important e sa participe.las ca apr si rezultatele mai incolo.tzinem pumnii pt concursul de azi.
ioana sa ne dai de stire cand ajungi de la cluj.
va tzuc si mai vin........

olim spune:
salutare tuturor
da, vin in tara, dar stau doar 3 zile si ajung la cluj si ulmeni.Vin sa vad ce apartament mi-a cumparat surioara si sa fac contractul de vanzare-cumparare.Si ma intorc joi.S-ar putea sa trec cu autocarul prin zalau, dar atatLa multi ani ANDREEA SI ANDREI!
IN legatura cu pm diplodocus, nu am uitat de tine, dar nu as vrea sa intru in amanunte profesionale, ca nu prea e etic, dar asa cum am scris si la subiect, incearac sa eviti cat poti iaurturile cumparata, indiferent de marca si renunta la branza topita daca poti.Cat despre mancarea pentru Luca, incearca sa ii dai cat mai natural poti, adica de la bunici de acasa, fructe, legume, lapte, branza de casa, si iaurturi.Cu cat ii dai mai multe produse din comerti cu atat mai multe e-uri manaca copilul.cAM ATAT AM AVUT DE SPUS. SPER SA MA INTELEGI
O zi frumoasa tuturor

elutaf spune:
La multi ani Andreea si Andrei!
Mihai s-a trezit azi la 7 prin urmare acum doarme, de o ora deja ... profit sa ma relaxez ca pana deseara e drum lung
sanatate si tuturor

Bimilit spune:
bey , da de intalneala nu zice nimeni nimic?
olim drum buna sa ai.pacat ca doar ne tranzitezi orasul.ca era fain sa stam la o barfa si-o cafea.