SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 27

silvana_salajan spune:
Toata gasca e invitata la cafea!Bianca, e pacatoasa rau raceala asta. Am tras si noi vreo doua saptamani. Si bineanteles ca s-a imbolnavit si copilul de la sotz. Asa ca, ai grija.Va doresc tuturor, o zi perfecta!

dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
Eu savurez cafelutza printre hartoage ca tareeeeee mult am de lucru ....
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
salutare gasca!
multam de cafea.
adriana cum a fost la sedinta? ceva surpireze?
edit : adriana da de la cat incepi tu munca? de la sapteeeeeeeeeee???
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

diplodocus spune:
Neatza la toata lumea!
Raportez in viteza un junior, palid, cu cearcane, care nu maninca mai nimic, cu scaune moi , nu vrea sa bea Biotics, miriit cit incape si care tot cade de-si juleste toate extremitatile fetzei
Merg miine la Cj cu el sa vedem daca-i dau de capat...

diplodocus spune:
Si fiindca doarme Luca, am pus citeva poze...Dati slideshow de aici mai departe...

silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Ioana, ma intristeaza faptul ca Luca este bolnavior. Stiu ce inseamna asta. E groaznic. Ti-ai dori toate bolile din lume, numai ei sa fie sanatosi. Sa speram ca Dr. din Cluj ii vor da de capat. Ia uitati-va aici: http://www.woow.ro/prezentare/Ce_mai_spun_copiii.html

olim spune:
ce raspunsuri frumoase
ce bine e sa fii copil, ce viata frumoasa, sau cel putin asa ar trebui sa fie
silvana-super

silvana_salajan spune:
Am sa-mi notez intrebarile si am sa-l intreb pe Andrei. Sa vad, el ce spune...Olim, (presupun Olimpia?), numele meu real este Otilia. Te
, numai bine.

giulia71 spune:
Salutare bebelushe si sanatate la bbii bolnaviori.
Si noi tushim ca magaru' Lu' Bratianu de cred ca se aude trei strazi mai incolo de unde stam!
Asta e, vremea zic ca e de vina ca aci e cand cald (ieri fura 20grade) cand rece, asa ca organismu normal c-o ia razna..
Azi e duamna la meditatie la francezasi ma intreb la ce ora va binevoi sa plece?!
Nu-s rea, nici nepoliticoasa dar...uita sa plece, aseara a apucat-o 9 jumatate seara si n-avea nici-un gand de plecare!!!
Ce tie frate si cu unii...
In fine...
Va urez sanatate la bbii si va pupik pe toate de la A la Z!