SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Ce mai faceti? Giulia, bine ca ati desoperit din timp... Eu nu cred ca isi da seama inca de gravitate... Trebuie discutat cu copilul si facut sa inteleaga.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare, salutare!

FETELOR, de fapt, eu vreau sa iau un brad mai mic k sa-l pot pune la inaltime, unde sa nu ajunga Luca...Voi daca va luati brad mare, unde-l puneti??? Nu atenteaza copiii la el?( E vorba de copiii mici )
ADRIANA-mersi pt link, am reusit...In cit timp ajunge comanda? Cit sunt taxele postale?
BIANCA-mi-am adus aminte...ai mai gasit broscuta?
GIULIA-cum mai stati cu negociarile la capitolul copiat?

pupici la toate fetele, fug la treabaaaaaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am scris 5 min si in loc de vizualizeaza, am dat reseteaza!Asa ca o iau de la cap.(de data asata pe scurt!)Ioana, am pus bradutul de 1 m intr-un ghiveci cu nisip pe un suport de flori mai inalt.Am cumparat pt Andrei un bloc de desen si hartie autocolanta colorata, pt a o decupa si lipi in bloc (nu prea are indemanare!!)si cateva jucarioare ieftine + multe dulciuri si fructe.Na, ca m-am enervat!Va si va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana , da oarea ajunge pana la craciun braduletul?ca io-i stiu cam nese pe astea de la q..si dureaza pana-ti onoreaza comanda.acu de nu o sa-l primesti anu asta a fi bun pt la anu.matei anul trecut a tras pomul pe el .moama ce s-a distrat.

va tzuc si mai vin...........

Ps broscutza a aparut ieri.suntem happy

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor sunteti niste dulci toate si va multumesc pentru sustinere.
La asta m-am gandit si eu ca trebuie sa vorbesc mai mult cu el pe tema data, ca tare mi-e ca n-a inteles care e treaba!
Numa ca m-a surprins placut si neplacut ...
Va pupik si va doresc o sera frumoasa!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Fetelor sunteti niste dulci toate si va multumesc pentru sustinere.
La asta m-am gandit si eu ca trebuie sa vorbesc mai mult cu el pe tema data, ca tare mi-e ca n-a inteles care e treaba!
Va pupik si va doresc o sera frumoasa!

Sa auzim de bine ;)

giulia, esti figura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Noapte buna de la mine pt toata lumea
Eu acum merg sa fac curatenie si mincare, k n-am cind altcindva

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

Eu acum merg sa fac curatenie si mincare, k n-am cind altcindva

ioanaaaaaaaaaaaaaa, te rog eu opreste aspiratorul si nu mai bate snitele la ora asta tarzie din noapte ,ca nu poci pentru ca sa dorm.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by giulia71

giulia si noi vorbim fff mult cu tudor, incercam sa-l constientizam si de lumea in care traim , ca vb aia nu e doar lapte si miere.da imi aduc aminte de faza cand ii explicam ca parintii sunt cei mai buni prieteni ai copilului lor , ca e bine sa nu aiba secrete fata de parinti [secrte poznase], iar daca face gafe sau nazbatii sa ne spuna pt ca " greseala recunoscuta e pe jumatate iertata".mai si ma asculta coptilu cum bateam din gura , si la un moment dat ; auzi mami ? da daca recunosc de 2 ori ma ierti de tot.mai mi-a venit sa-l mananc nu alta.acuma sa nu care cumva sa crezi ca nu face boacane.moama face la greu , da macar recunoaste .

Mergi la inceput

colegu e beteag.are febra , tusete ca un magar, face injectii si sta cu masca pe figura ca sa nu imbolnaveasca tot clanu.bey , si cum noi iesim seara sa-l plimbam pe matei cu masina , colegu are si in masina masca pe figura.sa vedeti cum se uita lumea la el .colegu se simte ca , da io-l consolez : lasa draga ca esti barbat bine si de aia se uita lumea la tine.

gata , va tzuc ca va inebunesc..........vaz ca am tastarnitza

va tzuc in sir indian pe toate

Mergi la inceput