SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!

otilia, multam de cafea.

fetelor cand punem de-o intalneala??????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Noi ne pregatim sa plecam vineri dimineatza la Hunedoara si am vrea sa stam pana duminica . Deci la intalneala in acest week-end nu pot veni ...
Ce ati luat pana la urma copilashilor de Mos Nicolae ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

adriana ce masina ai? taci si nu zici nimic? hai da de baut.

eu inca nu am cumparat nimic de mosu , ca nu stiu ce.da mai am la dispozitie sapt asta .voi ce ati cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va salut si merg sa ma culc.
Azi a nins aici, dar pina seara nici urma nu a ramas din zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

va scriu pe fuga pentru ca Mihai ma astepata sa mergem Pa ... ma cam trage de maneca

va pe toate in rand ioana, claudia, bianca,adriana, mihaela, elvira, otilia, cami,paula, olim, giulia (sper ca n-am uitat pe nimeni) asta ca sa ma iertati ca trec asa de rar pe aici ... promit sa remediez situatia

da lui mihai i-a placut tare mult la tara ... nu l-am putut tine in casa ... am stat toata ziua cu cainele si i curtea gainilor

gata ca sunt cu un picior la usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca inca mai asteptam masina ... e pusa de-o parte numai ca nu le merg calculatoarele la astia si nu au putut trimite factura pro forma si ... mno ... stam ca pe scai pana o vedem la noi ... e Logan combi ...
Sper sa ne-o dea pana joi ca de nu ... stam acasa in week ...

De Mos am luat asa :
- la Andreea o caciula + fular+manusi , un trening din fas ( foita cum zice lumea ) ;
- la Paula inca nu stiu ce sa-i cumpar ... am comandat cate ceva de la q. pt. aman2 dar daca nu ajung tre sa ma gandesc la altceva , de ex. la Paula i-am comandat un BB si jucaria aceea cu scari si 3 bile care coboara singura ( am vazut la Elvira si e cam "naspa" ... dar , ma rog ... ) , la Andreea i-am comandat ceva calendar din material care se agata cu un carlig de draperie , usa de dulap , etc . si are in fiecare zi a saptamanii un buzunarel unde poti sa pui ceva chestii , o rochita din matase de vara ( in august face Andreea din HD nunta si am zis ca e ok rochita respectiva , iar daca e material bun ii comand si la Paula la fel ) ., 3 ciorapi pantalon cu inimioare . Acum eu trag nadejde ca da de or ajunge pana la Mos !!!
De Craciun la Andreea vrem sa-i cumparam un scaun de birou si o blanita , iar la Paula ??? .... habar nu avem , ca ea cam are de toate ... ramane sa ne mai gandim ...
Poate v-am dat idei asa ca astept sa scrieti si voi ce ati luat sa ma pot inspira .

Restul ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
va doresc o zi frumoasa fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

acu rad ca mi-au trecut dracii...
aseara eram zob de suparata si nu l-am pedepsit ca m-a rugat din suflet sa-l iert!
Imi era mila de el mitelu, ca numa prostii a comis in ultima vreme si a tinut-o din pedeapsa-n pedeapsa.
In fine, Bianca, el mi-a recunoscut mai aku ceva vreme ca , copiaza!!!
Da, cruceste-te si tacs-o l-a intrebat de ce Caline copiezi?
Pai tati daca nu stiu, scriu si eu de la colegu!
Raspuns sincer si naiv!
Evident am dat-o pe gluma si ca prostii (eu si barbatu meu ) am bushit in ras, dar uite ca nu era de ras, era de plans...na!
Deci, copiaza de la alti copii!
E atat de inocent mai fetelor ca-mi arata si cum copiaza, te prapadsti de ras.
Am io senzatia ca duamna metresse nu pre-l intelege ca el e roman si nu intelege chiar tot si dáia ii patineaza privirea pe caietu altuia.
Am innebunit, m-am apucat sa-i gasesc scuze lu fii-mio!
O sa incerc si eu sa-l desensibilizez cu Doamne Doamne!
Sper sa-mi iasa!
Asta e dragele mele cu copiatu in cls I.
Va tzuc si vorbim!

quote:
Originally posted by Bimilit

quote:
Originally posted by giulia71

In fine, venii de la scoala cu fii-mio si ma opreste metressa si ce-mi zice , sa va cruciti nu alta..
ca fii-mio copiza de rupe in cls I fratilor!!!

giulia si cum copiaza? cu cartea pe banca sau cu ea in banca?

cand era tudor cls a I a la sedintza cu parintii ne spune invatatoarea ca are un elev care copiaza.mno si ne explica si cum face: cand se plimba inv prin clasa el trage cartea din banca si se uita.l-a avertizat inv , iar la scurta vreme iar l-a prin copiind .da stitzi cum? si-a asezat cartea sub poponet.mai am ras cu lacrimi cand ne explica doamna cum facea.saracu se tot foia ca nu vedea pre bine , se apleca sa mimeze ca i-a picat creionul , apoi radiera.

acum radem si glumim .is haiosi .da eu zic sa-l intrebi pe calin cum procedeaza si de la cine a invata faza cu , copiatul , ca banuiesc ca nu l-ai pregatit tu pt asa ceva.

eu i-am explicat asa lui tudor : copiat =furt, care e un pacat mare [l-am sensibilizat religios].i-am spus ca cel ce fura e hot.azi iei 10 pe copiat iar peste 2-3 zile iei 3 sau 4.profesorii stiu ca tu copiezi dar te lasa ca apoi sa-ti dovedeasca ca nu ai obtinut nota cinstit.bine tudor e mai mare si deja imi povesteste cum copiaza colegii lui.sincer , si-l cred , el inca nu a copiat.sper sa o tina tot asa.

PS giulia de esti sigura ca el a copiat si nu un alt coleg?daca a gresit inv?nu-l certa .vb mult cu el.noteaza undeva aceste faze haioase .acu te stresezi da peste 10 ani veti rade cu lacrimi.

edit: giulia , colegul lui tudor care a copiat in cls a I a , avea o sora mai mare [era cls a VII a si de la ea stia tehnicile].

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Felicitari pentru mashinuta!
S-o stapaniti sanatosi!

quote:
Originally posted by anacezara

Bianca inca mai asteptam masina ... e pusa de-o parte numai ca nu le merg calculatoarele la astia si nu au putut trimite factura pro forma si ... mno ... stam ca pe scai pana o vedem la noi ... e Logan combi ...
Sper sa ne-o dea pana joi ca de nu ... stam acasa in week ...

De Mos am luat asa :
- la Andreea o caciula + fular+manusi , un trening din fas ( foita cum zice lumea ) ;
- la Paula inca nu stiu ce sa-i cumpar ... am comandat cate ceva de la q. pt. aman2 dar daca nu ajung tre sa ma gandesc la altceva , de ex. la Paula i-am comandat un BB si jucaria aceea cu scari si 3 bile care coboara singura ( am vazut la Elvira si e cam "naspa" ... dar , ma rog ... ) , la Andreea i-am comandat ceva calendar din material care se agata cu un carlig de draperie , usa de dulap , etc . si are in fiecare zi a saptamanii un buzunarel unde poti sa pui ceva chestii , o rochita din matase de vara ( in august face Andreea din HD nunta si am zis ca e ok rochita respectiva , iar daca e material bun ii comand si la Paula la fel ) ., 3 ciorapi pantalon cu inimioare . Acum eu trag nadejde ca da de or ajunge pana la Mos !!!
De Craciun la Andreea vrem sa-i cumparam un scaun de birou si o blanita , iar la Paula ??? .... habar nu avem , ca ea cam are de toate ... ramane sa ne mai gandim ...
Poate v-am dat idei asa ca astept sa scrieti si voi ce ati luat sa ma pot inspira .

Restul ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

hai , mai giulia , ca-i istez calin.m-am luminat acu.deci nu din carte/caiet copiaza ci de la colegu.vezi el vrea rezultate bune si se straduieste sa le obtina.mno , aci ii buba.aci trebuie lucrat.daca vrea note bune , musai sa munceasca.nu-l certa ,nu-l pedepsi.incearca sa vb mai mult cu el.da si invatatoarea e.bey , sfatul meu e urmatorul: nu-l stresa , ca vine la romanica la cu totul alt sistem de invatare/predare.

PS giulia pt fiecare nota obtinuta fara a se inspira de la colegu oferai recompensa si laude.

Mergi la inceput