Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
mary ilie spune:
gata, am fugit si eu la treaba, ca azi am zi de curatenie...uffff
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Uau, ce de cuvinte stiu copilasii!!!
Alex nu vrea sa zica nimic sa intelegem si noi, doar tata si caca. Rar baba, bubu, dada, dai dai si cam asta e. Nu a zis niciodata mama si cand ma chinui eu sa o invat, incepe sa rada la mine. Daca ii zic sa spuna tata zice, dar mama nu. I se pare tare amuzant.
Ruxi, ma dadeai gata cu vestea de bb2. Lasa ca vine el pana la urma, daca acum ti-ai pus in cap, te prinde Craciunul cu bebe in burtica. Iti tin pumnii sa iasa cum vreti voi!
Ioana, multumesc pentru incurajari!
cge spune:
Mary, eu zic sa il mai lasi vreo cateva zile cu olita.
Mai aveti timp.
Poate asociaza olita cu ceva neplacut, si de asta se abtine.
Ioana, am fost la cresa sa ii duc o geaca mai groasa Ancutei.
Erau f. bine fetele noastre, stateau una lg. alta la masa.
Erau asa haioase cu bavetici colorate din plastic amandoua.
Nu iti mai zic ca amandoua vroiau sa plece cu mine.
Fac gimnastica la cresa, dar Miruna poate nu vrea sa iti arate inca.
Ancutei ii place, face gimnastica in fata noastra (da din maini, ce credeti voi) si moare de ras.
De vorbit, si Anca repeta prima silaba din cuvant: adica portocala e 'po', buba e 'bu'.
Raspunde foarte frumos 'Da' la toate intrebarile.
Daca o intrebi 'Anca, mai stii alt cuvant in afara de 'Da' ?'
zice 'Na-na'. (adica nu-nu).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Pai Simona, noi ziceam ca mai asteptam un an, acum nu mai stiu ce sa fac. Cum o fi sa fie. Vad ca si voi oscilati intre anul asta si la anul.
Nici Matei nu zice cuvinte. Sau nu le inteleg eu inca. Incearca sa ne imite, intonatia ii iese, dar atat.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc pentru relatarea de la fatza locului. Deci Miruna a plins dupa tine? Si Miruna repeta prima silaba din cuvint; poate asa le invata la gradi.
Miruna a fost foarte comica zilele trecute: eu strigam tare dupa sotul meu (adica "alex") si Miruna dupa mine, tzipa la fel de tare: "alectz".
gabiarama spune:
Am vrut sa scriu un mesaj , dar trebuie sa iau o pauza ca are cineva grija de mine .Daca l-ati vedea cum incearca sa se catere in bratele mele , si eu nu il bag in seama
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Tonnia spune:
Cge, descrie-mi si mie, te rog, ce mananca intr-o zi Ancuta la cresa.
Locca, cred ca vrei sa fii in tandem cu Ioana.
Anya20 spune:
Kid, velen e pe 10 nov.
LiaMia, felicitari lui Florinel pentru vocabular.
Ruxi, ceva a fost. O fi vreun semn ca trebuie sa va apucati de o surioara pentru Matei?
Felicitari si lui Vladut pentru propozitii.
Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)
gabiarama spune:
Nu stiu cit de curajoasa sunt sau nu , cert e ca sotul meu a fost atit de incintat cind a aflat ca sunt din nou insarcinata ,incit a fost foarte usor de luat aceasta decizie .
Momentan stiu foarte putine persoane ca mai asteptam un bb ,voi ,dr ginecolog, dr pediatru din maternitate (care a fost foarte emotionata cind i-am dat vestea azi dimineata),dr de familie si soacra .Ma astept la diverse reactii din partea celorlalti , dar putin ne pasa .Multi prieteni nu au copii sau au doar unul si nu mai vor , altii planuiesc sa aiba , altii se chinuie de ani de zile si nu reusesc (una dintre cumatrele mele).Nu mai spun de directoarea de la scoala care o sa imi prezica de la inceput ca va fi tot baiat ( e foarte invidioasa si in plus , ii cam dau planurile cu incadrarea personalului peste cap ).Nici macar mama nu stie , dar va afla duminica , atunci vom sarbatori noi sf Mihail si Gavril in familie .
Sotul spune ca ar fi ideal sa fie fetita , dar pentru binele bugetului familiei ar fi indicat sa fie baiat
Am pus in discutie si modul in care vom dormi cind vor fi 3 copii .(Acum dorm eu cu amindoi de cele mai multe ori,iar el singur ).
Raspunsul a fost : imi va face un pat mai mare
Si pentru ca mi-am amintit :si eu am fost racita acum citeva saptamini si am luat nurofen ,coldrex, paracetamol sinus .E vreo problema , oare ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor frumoaselor!
Multumesc frumos de felicitari! Ce m-am distrat, Alinam, auzi, pui de zana dintos!
Kid, ok, mergem in tandem de-a binelea, sa-ti spun cat avea Ana la un an si-o luna? Ghici? 9200, si asta cu ingaduinta ca de fapt batea cam la 9180! Hihihi! Fix pe fix!
Ruxandra, nu fi suparata, uite o floricica! Data viitoare va fi f. repede! Si sanatate multa multa!
Legat de dintii Anei, ii ies intr-o ordine cel putin ciudata, adica atarna toti pe dreapta. Pe stanga e un singur canin stingher (in afara de incisivi); si cum ultimii 5 dinti i-au iesit cam deodata nu pot sa-mi dau seama daca-i mai rau la molari, premolari sau canini;
eu cred ca n-are nici o maseluta deocamdata, are premolari, molar si canini. Hmmm, cati dinti sunt in gura in total ca nu mai stiu, 28?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI