Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanici spune:
Alesandra, bine ai venit pe la noi.
Tzuna, succes cu restul de acte, sa nu cumva sa te apuci de carat cutii sau chestii odata cu mutatul asta.
Cu CIC nu ma pricep cum o fi mai bine.... abia reusesc sa calculez ptr mine cum e cu zilele de concediu prenatal si postnatal
. Sper sa gasesti calea cea mai buna Gandacel.
Iar am ramas in urma.... nu mai stiu ce sa raspund....
roxana
21+
Rebiana27 spune:
Buna Alesandra si bine ai venit printre
de martie-aprilie 2007. Sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara!
La multi ani pentru piticutz (Bogdanel) Gandacel, sa-ti creasca mare si sa fie sanatos!
Vad ca si voua v-a lipsit forumul ieri... Eu parca nu mai aveam stare si controlam intr-una pe net. Dar tot e bine ca azi nu sunt probleme.
Noi suntem bine, suntem plimbareti (azi cred ca am facut cativa km buni pe jos, pe tocuri) si din cauza asta ma dor picioarele. Bebelul misca, uneori mai tare, alteori mai incet, insa important e ca il simt si asta ma bucura enorm.
In schimb ma confrunt de cateva saptamani cu o durere de mijloc, mai specific de coapsa stanga, durere care se lasa pe picior si care ma incomodeaza mai ales cand stau intinsa. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Nu ma pot masa pt ca ma doare undeva in interior si masajul nu prea ma ajuta.
In rest toate bune! Pana la viitoare mesaje va
!
Rebiana
19+
Jaana spune:
roxygeo, asa am inceput si eu sa il simt pe bebe pe la 18 sapt., sub forma de bolboroseli in burta. Le simteam cel mai bine seara, intinsa pe spate. Apoi a inceput sa ma loveasca incetisor, de parca nu vroia sa ma deranjeze
Acum il simt bine, loveste cu forta. Deci putintica rabdare, ca il vei simti curind.
Noi suntem bine, la controlul lunar totul a fost ok. Am recuperat si din kg pierdute, am acum 4 in plus fata de greutatea dinainte de sarcina si mi s-a spus ca sunt in grafic. Eu m-am straduit sa pun ceva pe mine mai ales ca sint slaba dar nu se vede nimic, doar burtica e mai mare.
Mi-am cumparat ieri centura prenatala ptr ca imi simteam burtica obosita si grea seara. Ma simt f. bine cu ea, imi tine bine burtica.
Alesandra, bine ai venit si sarcina usoara!
Rebiana27, eu simt durere de muschi pe lateralele picioarelor cand dorm. Ma trezesc des ca sa ma intorc de pe o parte pe alta, dar la mine trece fara sa fac nimic sau uneori fac putin masaj.
Pupici la toate 
22+5
Rebiana27 spune:
Multumesc pentru raspuns Jaana!
Ideea e ca si eu ma trezesc noaptea ca sa ma intorc de pe o parte pe alta pentru ca durerea asta ascutita imi amorteste piciorul daca stau cu el in aceeasi pozitie mai mult timp. M-am tot asteptat sa treaca (am zis ca e de la efort, de la mult mers... m-am odihnit... si degeaba!). Ziua imi trece cand merg si ma gandesc ca a trecut definitiv dar seara... e pericol!
Pupicei!
Rebiana
19+
Rebiana27 spune:
Aaaa, si durerea mea e pe os, nu ma dor muschii! E nasol, nu? Am o verisoara care a mers la recuperari dar a avut probleme dupa nastere, nu inainte... ca mine.
Rebiana
19+
adelyna spune:
Eu ma lupt cu somnul de o saptamana cu fetita mea de 4 ani.Aoleu!!!
Mai are cineva din cand in cand contractii(nedureroase)?Am cam una pe zi sau la 2 zile,dar ce ma pune pe ganduri este ca la eco morfologic de 14 saptamani aveam colul 40mm si la 20 de saptamani 36mm.Nu stiu daca sunt normale aceste contractii sau duc la scurtarea colului...
Mai merg la control pe 1 decembrie si vroiam niste pareri.
20+ si Natalia 4 ani
Jaana spune:
Inseamna ca durerea ta e putin diferita de a mea, Rebiana. Mie imi trece imediat ce m-am ridicat din pat. Eu nu m-am alarmat prea tare caci o aveam si inainte la unul din picioare, doar ca acum s-a accentuat si a trecut si la celalalt picior. Probabil ca nici in cazul tau nu e nimic deosebit, multe ne joaca feste in timpul sarcinii... inclusiv 'ceasul' (inima) care o mai ia razna din cand in cand.
Pupici 
chiquitita spune:
Mihaelaaa, am vazut ca vei avea un baietel.
FELICITARI SI NUMAI FERICIRE SI NOROC!
10+
alionushca spune:
Salutare burticute - nu stiu ce-i cu mine dar de vreo trei zile sunt foarte somnoroasa - ca un bebelus - doar maninc si dorm
- adica eu fac bine![]()
Elyanne felicitari pentru baietei
- mare durere de cap va avea pisica ta si mare ajutor va fi surioara lor cea mare![]()
Ralualexandrei felictari pentru baietel
- sper totusi sa calc si eu pe urmele mamicilor cu baietei - astept cu nerabdare ziua de joi sa vad ca-i asa cum vreau eu![]()
Paula75 pe mine de somn nu ma intreba - eu la 23 .00 merg la somn si la 13.00 ma trezesc ,,dimineata,, si mai umblu somnoroasa si miriita toata ziua. Cu incaltatul - la mine lucrul sta asa - daca sunt singura - ma incalt cum pot (inca pot) daca este sotul sau fratele prin preajma astept ajutor - cica nu pot![]()
RaisaFudulu felicitari pentru caruciorul roz
- apropo ati observat ca mamicilie de ianuarie-februarie 2007 au majoritatea fetite - si diferenta este maricica - desi regula in forum era tot timpul mai multi baieti - noi ce facem fetelor - respectam regula![]()
Karra80 - eu tot simt bebelusul mai mult cind stau la computator - nu stiu de ce dar la mine miscarile lui energice se asociaza cu faptul ca nu prea-i place pozitia mea - si cum ma asez la computattor cum - hop si se trezeste-daca nu da din picioruse sughita imi fac griji daca nu cumva l-am ,, botit,, in pozitia de stat pe scaun - ii aiurea ce gindesc - dar asta va fi intrebarea pentru medic la viitoarea intilnire.
Alesandra bine ai venit in clubul nostru 
Adelyna eu am contractii dureroase de vreo 30 secunde - azi am avut vreo 5-6 ori, sunt si contractii nedureroase, adica eu inteleg ca astea sunt atunci cind burtica se intareste si ramine asa tot timp de vreo 30 secunde
Revin - desi citesc in urma si vad ca m-am intins cit o zi de vara![]()
Aliona
ralualexandrei spune:
UFFFF,greu fara voi!Macar sa va citesc daca nu intotdeauna scriu!
Avem de astazi un artist,ca i-am facut filmuletz 4D pe cd si ai mei copii au fost super incantati sa-si studieze fratiorul si fii-miu a decretat ca seamana cu el
.
Asa cum v-am spus avem un baietzel suta la suta si dr i-a facut si o poza frumoasa la podoabe ca sa nu existe nici un dubiu.Tati e super incantat si a stat relaxat in fotoliu si s-a uitat ca la televizor
,acum il astept sa vina sa vada si filmuletzul ca nu a apucat sa-l vada.Dr a crezut ca glumesc cand i-am spus ca mai am 2 copii,insa cand s-a convins ca vorbesc serios a ramas ca la dentist,sa inteleg ca sunt o pasare rara.
Elyanne ieri am citit povestea nasterii Elenei,iti mai amintesti care era finalul "poate ii mai facem un fratior sau doi",iata ca sunt 2 dintr-o lovitura
,asa ca ai avut gura aurita
.
Gandacel La multi ani ptr pitic sa creasca mare si sanatos.
Alesandra bine ai venit si sarcina usoara!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3