Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Urrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Am fost azi la echo si fetitza pe care o programasem eu e ...baiat !!!
Sunt atat de fericita!!! De fiecare data cind aflu ceva de asta micu' parca il iubesc mai mult. E ca o revelatie fiecare ecografie, fiecare "intilnire" cu el.
La inceput eu sustineam sus si tare ca e fetita, sotu' mi-a zis sa stau linistita ca e baiat.
Am reusit sa-l conving sa-si doreasca fetita si sa creada ca-i fetita si acum , supriza ...tot el a avut dreptate.
Are mama doi baieti, amandoi berbeci. Asta daca se naste la termen. Acum am si avansat cu o saptamana fata de ce stiam noi, ( adica eram in sapt 21 si doua zile si cica sunt, de fapt in sapt22-2 zile). Deci intre 21 si 26 martie o sa nasc, dupa spusele lor.
E bine, sanatos, era cu manutza in guritza, cu guritza deschisa, dadea cu picioarele. E activ si sta pe partea stanga :-)
Va pupam tare, tare mamici.
Cine imi pune si mie caruciorul ca nu stiu cum se face.
Plin de baieti in sezonul nostru.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai, mai ce de baietei se strang in clubul nostru

Felicitari Amma si sa te bucuri de el cum te-ai fi bucurat si de fetita.

roxana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara mamici si pitici din burtici
Am citit toate mesajele din 8.11 cand am scris ultima data.Ma bucur ca sunteti bine.
Geaninaelenama bucur ca ai mai scris;ma gandeam zilele trecute la tine si la remarca pe care ai facut-o pe la inceputul acestei epopei si anume ca avem aceeasi UM si DPN; ce zici poate ne intalnim inainte sa ii aducem pe lume pe bb-ii si o punem de o logodna ca-n povesti intre fata ta si baiatul meu.
Tzuna ai mare incredere ca totul va fi bine.Ma voi ruga pentru voi.
Fetelor mai e cineva din grup care sa aibe arterele ingrosate?Ma refer la cele din cordonul ombilical;mie asa mi s-a spus la eco si nu stiu care ar fi urmarile.Poate aveti vreo info care ma va linisti.
Dr meu nu a insistat pe acest aspect si a zis ca asta poate duce la cresterea tensiunii in sarcina dar ca nu se poate interveni pe vase si trebuie sa ne vedem lunar sa vada cum evolueaza bb.Baiatul meu avea doar 416g la 21s+1zi comparativ cu altii mai rotofei de pe aici.
Alionushcasa stii ca si eu il rog pe sot sa ma incalte ca doar nu o sa-i inghesui fecioru
Va pupic pe toate si pe toti si va doresc un weekend de exceptie22s+3z

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gandacel nu mai zici nimic? Sper ca nu te-am suparat

Adelyna succes cu somnul ptiticei. Poate ii trece... Despre contractii... eu am zilnic... le calmez cu no-spa daca nu trec ele repede si nu mai ajung sa iau ... Despre lungimea colului... 3,6 e bine. La mine e de 2,9 si dr. mi-a spus ca inca e ok. Dar sa sta cuminte in pat, ca sa nu se scurteze mai mult.

Ralualexandrei Exact la asta m-am gandit cand am aflat ca avem gemeni... la finalul povestii Elenei... chiar ca am avut gura aurita...

Acu' al meu sot ii da inainte cu bb4 ... sa fie 2 la 2 (doo fete, doi baieti)... dar cine-l asculta... Daca imi iese inca o putza... Oricum, a spus ca mai incolo... daca in 4-5 ani reusim sa avem casa (la curte) atunci mai discutam. Mai vroia o fetita... el spera ca gemenii vor fi fata si baiat... dar i-am spus ca la cat de mult si-a dorit baiat, i-au iesit doi ... ce sa-i fac... Il las sa viseze...

Amma felicitari pt. baietel

Alesandra bine ai venit!

Vad ca le mareste muuult diferenta intre fete si baieti... Apropos de asta... Anail a mai scris la mamici de gemeni si se pare ca si ea are 2 x

revin mai incolo... ca trebe sa echipez mandra de plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Va salut pe toate gravidutele! Va scriu pentru prima oara, desi m-ati ajutat de multe ori pana acum, fara sa stiti. V-am citit constant si am aflat multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveam. In acelasi timp, am aflat si ca multe dintre voi ati trecut prin experiente similare cu ale mele, asa ca m-am simtit mai putin singura in toata odiseea asta. Sunt in saptamana 23, UM 31.05.2006 si DPN 20.03.2007, stiu ca locatarul din burtica mea este baietel inca din saptamana a 13-a, si nu m-a contrazis nici la urmatoarele ecografii. Poate ca eu va dezamagesc, data fiind afluenta de baietei si criza de fetite... Las' ca urmatoarea va fi fetita, promit! Va pup si va doresc la toate o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Rebiana - io ma confrunt de citiva ani cu probleme de genul acesta, ba ma ia spatele, ba un picior, io am facut si tratamente si kineto, avind discopatie, adica predecesoarea lu` boala prezidentialada` nu stii niciodata cind te lasa sau cind isi aduce aminte , si acum avind in vedere ca am inceput sa ma ingras ca gindesc cu groaza sa nu isi aduca aminte...in primul rind trebuie sa nu mai porti tocuri, apoi trebuie sa vezi ce iti face mai bine miscarea sau repausul, ca medicamente sau creme antiinflamatoare nu e voie...in orice caz trebuie sa discuti cu dr tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata! (mai pe la pranz!)

Multumesc de urari pentru Bogdan!
Multumesc Elyanne si Aurasa de sfaturi. Cum sa ma supar? Nu, in nici un caz, eu intru destul de rar, din cauza timpului limitat. Si dupa cum v-am zis, am mare petrecere cu familionul duminica. In plus, alergatura cu vanzarea aprtamentului, apoi mi s-a stricat centrala, ce sa mai zic? Mancat, schimbat, plimbat Bogdan... Stiti voi!
Aurasa, eu vorbesc non-stop cu Bogdan. Ii explic totul.Am un catel de 17 ani, cu care mi-am facut antrenamentul ani de zile, vrobeam incontinuu cu el, asa ca am vorbit si cu burta aproape zilnic cand am fost bortoasa... Nu mi se pare ciudat sa vorbesc cu el, ba chiar e super interesat, atent si deja ne intelegem prin expresia fetei, intrebari si raspunsuri. Insa nu vorbeste decat mama, tata, Tete (asta-i catelul, Peticel), ata (gata)si cam atat. La restul raspunde prin mimica, e foarte expresiv.
IN rest, vorbeste incontinuu in limba lui, cred ca imi va face capul mare de cat de vorbaret va fi.

Cu piticul din burta (inca nu stiu ce este) inca n-am apucat sa vorbesc, nici nu prea l-am mangaiat. Pe Bogdan il mangaiam si-i vorbeam! S-a faceti si voi, ca nu mica mi-a fost placerea cand in ziua in care l-am nascut s-a linistit din plans cand m-a auzit si mi-a simtit mainile pe el!

Pupici si poate ne vedem cu sanatate!

Gandacel 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Am citit ca multe dintre voi aveti probleme legate de anemie. Si eu am aceeasi problema si ma gandeam sa va spun ce fac eu.
Ca integrator am ales un produs mai natural (cel putin asa scrie pe cutie), este o combinatie de fier cu acid folic si este marca NUTRILITE (eu aici il cumpar de la cei care vand Amway), il iau la masa de pranz sau la cina si nu-mi creeaza absolut nici o problema (nici constipatie, nici stari de voma).
Alimente bogate in fier : painea, orezul si pastele integrale, lintea si mazarea, spanacul, migdalele si fructele uscate (caise, prune struguri), sfecla rosie si bineinteles carnea. Un alt secret este : nu consumati produse bogate in fier impreuna cu cele bogate in calciu, se pare ca, calciul impiedica absorbirea fierului. In schimb consumati-le impreuna cu alimente bogate in vitamina C.
Pare incredibil insa eu zic ca merita incercat.
Va pup si un weekend frumos va doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Ama23 ma bucur mult pentru voi.Si eu ma duc azi sa vad ce este ca nu mai pot sa astept.Sotul vrea baiat dar pana la urma sa fie ce o fi numai sanatos sa fie.O sa va spun maine daca e fetita sau baietel.Va pup pe burtici.

ELLA 17 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Alesandra,bine ai venit.Am observat ca ai tot 17 sptamani ca si mine.Poate o sa mai vorbim ca o sa avem bebei de varste apropiate.pupici

ELLA 17 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput