Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Oops,pardon, de gandacel era vorba.

ELLA 17 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

N-ai gresit prea mult ca si eu tocmai ieri am intrat in sapt.18...insa eu nu stiu sa adaug semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxigeo ai dreptate, tocurile nu fac decat sa agraveze problema pe care o am. Am observat ca de ieri, cand am "colindat" pe tocuri dupa treburi (macar le-am rezolvat) ma doare si mai tare. Culmea e ca intepenesc atunci cand stau intinsa si mi-e greu sa ma ridic sau sa ma intorc dar insist. Ideea e ca nu pot sa merg mereu, trebuie sa mai si stau! Pupici!
Alesandra mie imi foloseste ceea ce ai scris despre fier pt ca eu aveam si inainte anemie si nu vreau sa aiba si bebelinul carenta de fier.

Pupici pe burtici!

Rebiana 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Buna -tutzelor!!!

Sunt fff suparata. Astazi am obtinut rezultatele la triplul test...
si... screeningul pentru defectele de tub neural este la limita (1:348), rata de detectie aproximativa 65%.
Nu am inteles prea multe, sau mai bine zis nu vreau.
Sper c=din tot sufletul ca rezultatul sa fie eronat, cred ca va trebui sa fac amniocenteza.
Abia luni merg la clinica... sper sa ma incurajeze doctorita.
Daca ati obtinut un rezultat aproximativ la fel... va rog sa scriti.
specific: am 25 ani, in familie nu am avut probleme (defecte genetice).
Va multzumesc.
O zi buna si multa sanatate.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Dana, bine ai venit la noi!

Alesandra, ptr semnatura mergi in meniul din stanga la profil personal si vei gasi acolo o sectiune numita "Semnatura" unde poti sa scrii ceea ce vrei sa iti apara la fiecare mesaj drept semnatura.

Elyanne, poate o tragi de manecuta pe Anail sa mai treaca si pe la noi. Oare sa trecem si baieteii ei in listuta?

roxana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Elyanne, poate o tragi de manecuta pe Anail sa mai treaca si pe la noi. Oare sa trecem si baieteii ei in listuta?

Eu am tras-o de manecuta... acum sa vedem cand o avea timp sa treaca si pe aici...
Eu zic sa trecem si baieteii ei... cred ca n-o sa se supere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana merci pentru pontul cu semnatura. Mi-a folosit si mie involuntar explicatia pentru Alesandra. Ca daca ai stii ce ma munceam eu sa scriu de fiecare data...

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Dana_p, vreau doar sa te incurajez si sa iti spun sa nu iti pierzi speranta. Din ce zici tu, ai toate premisele sa fii unul din cazurile cu rezultat fals pozitiv.

Consulta-ti doctorul, asculta-ti inima si fa toate investigatiile care crezi ca te-ar linisti.

Eu am incredere ca va fi bine totul si e doar o alarma falsa.

roxana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Alionushca si Elyanne multumesc pt raspunsuri.Sper sa fie totul ok si sa nu se deschida colul.
Chiar azi ma gandeam ce repede trece timpul,parca mai ieri ma rugam sa raman insarcinata.
Dana-P noi ne rugam sa nu fie probleme si cum a spus si Roxanici sunt destule rezultate eronate la TT.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dana_p stai linistita cu TT. Am trecut de curand prin asta si stiu ce inseamna. Eu aveam risc de trisomie 21 - 1:50. Am facut amniocenteza si nici vorba de asa ceva. Bb este perfect normal. Vorbeste cu dr. ta si vezi ce hotaraste. varsta sarcinii este destul de sigura pentru amniocenteza (din ce am citit, riscul e mai mare la sarcini de varsta mica). Zic sa stai linistita cum au spus si fetele dinaintea mea.

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput