Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
gore78 spune:
Buna fetelor,
Cami , eu am facut triplu test la IDS Laboratories e pe Dorobanti, dureaza 10 zile lucratoare si costa 900.000 lei.
Elyanne, cred ca mancarimea de la maini, era mai degraba o alergie, pt. ca mi`a aparut si la picioare, la incheieturi in general, dar acum a mai trecut, sper bebe sa fie bine, maine mergem la doctor.
Andreea20, si eu am fost fumatoare pana cand am aflat de bb, nu le`am lasat din prima zi ca nu puteam, dar in doo sapt., mi se luase. Am mai avut si eu faze cu "un fum doo nu se pune" dar m`am abtinut. Stiu pe cineva care in timpul sarcinii fuma si pe deasupra mai rodea si filtrul de la tigara cica de pofta, eu nu pot sa cred asa ceva, dar ma rog. Eu zic ca dak kiar ai pofta de un fum ar fi ok, dar sa nu te intinzi... 
Aurasa ma bucur sincer ca baietelul tau e bine (imi pot imagina prin ce ai trecut)
Pupici si sanatate
clara
dani7asi spune:
buna fetele
am de cateva zile,mai precis de cand am spalat eu singura faianta in bucatarie o durere de mijloc de deabia ma mai misc.si la servici trebuie sa fac ture toata ziua pe scari in sus si in jos.Am ajuns ca ma smt obosita de dimineata dinainte sa ma dau jos din pat!
acum ce rugaminte am la voi ?
cum pot amelora durerea fara sa apelez la medicamente,ca mi-e o sila de ele..........
Si inca ceva eu vreau sa ma programez la echo morfologica la Sf imparati Constantin si Elena ptr sf lui decembrie.Credeti ca e prea tarziu?
Si as mai vrea sa stiu daca sunt profesionalisti si 'vad'tot ce trebuie?cine vrea poate sa imi trimita mesaj si pe messenger!
17+si 3 zile
adelyna spune:
dani7asistii cum poti scapa de durere fara medicamente?sa stai in pat cateva zile(roaga medicul sa-ti dea un concediu medical).
aurasa stiu cat de fericita trebuie sa fii pentru ca am trecut prin asta.Felicitari pentru bebe!
.
Referitor la nastere fara anestezie
.....Am trecut printr-o nastere de era sa lesin(au fost momente cand nu mai auzeam nici ce-mi spunea medicul).
20
Mihaelaaa spune:
Salutare,burticute!
Tzuna,vreau sa sti ca si eu sunt langa tine,ai incredere ca totul va fi bine....eu va tin pumnii si ma rog la Doamne-Doamne pt voi!O sa vezi ca totul va fi bine!
Aurasa,felicitari si de la mine pt rezultatele testului.Imi pot inchipui cum ai stat astea 12 zile,si tu esti un exemplu si pt Tzuna,nu are rost sa stai stresata mai ales ca sunt atatea sanse ca totul sa fi ok...
Noi suntem bine,bebe misca uneori mai tare,alteori mai incet si sunt si zile in care nu simt nimik,dar am inteles ca e normal....asa ca nu-mi fac inca griji.....mai ales ca maine am programare la doctor si il pot intreba pe el mai multe
Probabil maine voi sti daca voi pune un
sau unul
!Asa ca maine revin cu informatii....
Burtika nu ma mai doare deloc;sper ca asta-i un semn bun si infectia urinara a trecut...si nu va mai trebui sa iau medicamente!![]()
Si mai sper sa vin maine numai cu vesti bune,sa nu-mi dea dr o veste proasta!Am emotii!
Aaaaaaaa,eu nu am visat daca bebelul e baiat sau fata....inseamna ca e fetita,nu?![]()
Ca si voi si eu ma trezesc dimineata cu o durere de burtik care trece dupa ce merg la baie.In timpul zilei merg la baie foarte des,dar in timpul noptii nu ma trezesc deloc deocamdata (de lene!
)...ma gandesc ca de-aici durerile astea.....
Despre kg ce sa zic...ma mira cat ati pus unele dintre voi,si ma pune si pe ganduri.....Eu am pus numai vreo 3 kg
...oare o fi ceva rau? Si astea numai pe burtika,in rest nu s-a schimbat mai nimik!
Sau poate eu o sa le pun pe toate 20-30 in ultimele luni!![]()
Mie mi s-au umflat rau picioarele pe la 6 sapt ....pe drum spre Romania si inapoi,probabil din cauza drumului...ca dupa aia nu s-au mai umflat deloc nici pana in ziua de azi si nici la maini n-am observat nimik,ceea ce ma bucura ca nu as vrea sa ma umflu de pe-acum!
Eu nu m-am gandit inca cum o sa nasc...nu stiu de ce ,dar mi se pare momentul asa de indepartat.....Si nici la camera bebelului...poate mai tarziu!
la toate
dutele
Mihaela
20+
Amma23 spune:
Daca ma gindesc ce repede au trecut astea 4 luni jumate, parca vad cum o sa treaca si astealalte... Si, chiar daca nu m-as gandi eu, ma obliga astia de la spital. Ca tre sa le spun din timp ce si cum.Chiar daca atunci probabil ca pot sa se schimbe multe. Uite , eu n-as vrea nici epiziotomie(cred ca asa se numeste), da' cica in 99% din cazuri o fac ca vrei , ca nu vrei. Si resutl chiar nu e nevoie. Am o prietena care fiind pe masa ii zicea asistentei ca nu vrea sa-i faca, s-o lase in pace. Si asistenta s-a uitat lung la ea si i-a zis sa impinga acolo , ca n-a intrabat-o nimeni daca vrea sau nu. Pe de alta parte cica e mai nasol daca se rupe perineul singur.
Chiar ca ai dreptate, mai bine nu mai discutam de ce-o sa fie atunci
![]()
Bafta maine,Mihaela. Cred ca ai emotii. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos. Si al tau , Tzuna. Iti tin pumnii.O sa fie bine.
Stii ca nu-i concludent testul asta. O sa fie bine. Asteptam vesti bune.
Andreea si eu m-am lasat de fumat cind am aflat de bebe. Si acum mai am momente cind as aprinde o tigara, cind le vad sau cind fumeaza cineva langa mine. Da' evit sa stau cu fumatoriii si ...ma abtin. Asa ca, bafta. Numai de tine depinde
Somn usor, mamici si copii.
ralualexandrei spune:
In 20 de minute plec catre dr sa fac ecografia morfologica.Am niste emotzii...Da Doamne sa fie totul bine.
Va multumesc ptr felicitari in ce priveste
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3
Selene spune:
Fetele, am si eu o intrebare.
De ieri simt intepaturi in burtica - sunt tot in acelasi loc, ba mai tare, ba mai incet. Aseara m-au lasat la un moment dat dar acum au inceput iar. Stiti cumva ce poate fi?
La dr merg oricum dupa-masa, pt controlul lunar, dar poate stiti voi cam ce ar putea fi pana atunci... Ati simtit ceva asemanator?
- 
AMR pana apare martisorul...
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Ce bine e sa auzi numai vesti bune.![]()
Fetele care merg azi la doctor,va tin pumnii.
Selene,cred ca toate am avut intepaturi la un moment dat.O sa treaca mai mult ca sigur.
Pe mine ma chinuie tare rau arsurile.Nu stiu in ce pozitie sa mai dorm noaptea,stau mai mult in fund.O fi de la mancare...o fi de la parul lui bebe?
Va pup,
Mada
24+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Mihaelaaa spune:
Salutare burticute....
Revin cu vesti!Tocmai am venit de la doctor...bebelul e ok,eu mai am inca infectie,trebuie sa mai fac inca tratament cu ovule
.Dar va trece si asta!
De data asta am aflat ce e bebelul meu
......Este BAIETEL
! L-am adaugat deja in listuta!
Mi-am anuntat si barbatul ca va fi tatic de baietel,s-a bucurat,dar a spus ca si daca era fetita tot asa de tare se bucura!
Si a mai spus ca daca eu chiar nu vreau nu o sa-i punem numele Hans! M-am linistit!
Acum trebuie sa ma uit dupa nume frumoase de baietei,ca pana acum m-am uitat numai la nume de fetita pt ca eram convinsa ca e o fetita
!
Din pacate de data asta nu mi-a dat nici o pozica cu bebelul...dar nu conteaza,bine ca e ok!
Mihaela
20+
Amma23 spune:
Felicitari, Mihaela
Sa-ti traiasca pruncul si sa fie sanatos.
E plin de baietei in tura noastra :-)
Pupe