Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Am pus si eu poze.
Nu va uitati la petele de pe oglinda. Mi-am lasat barbatu' 3 saptamani singur acasa, era normal
Tre' sa ma ridic de pe scaun , ca nu-i mai place, incepe sa bata in mami
Va pup

Mergi la inceput

Si eu am visat baietzel, o singura data! Se pune ?

Bine v-am regasit, fetelor. Am ajuns si noi , in sfarsit, acasa.
Suntem mai mari cu o luna jumate si 4 kile. Atat am reusit sa pun la mama acasa. Ieri am fost la controlul ginecologic si d-na dr mi-a spus ca sunt o catastrofa, in sensul ca daca o sa continui in halul asta cu kilele ma trimite la dietetician .I-auzi.Ma si bufnea rasul. Binenteles ca eu am facut pe proasta si i-am spus ca nu inteleg de ce m-am ingrasat asa, ca nu maninc mult. M-a intrebat ce mancasem cu o seara inainte si i-am zis ca salata boeuf (am omis sa-i spun ca e cu maioneza), ciuperci pané si fructe si mi-a scos din alimentatie fructele si legumele. Dupa parerea ei,eu retin zaharul din ele. Saraca femeie, daca ar stii ce greutati am mancat saptamaniile astea , si-ar pune mainile in cap.
Doamne fereste-ma sper , sa fie bine. Eu glumesc, da' maine tre sa ma duc sa-mi fac analizele:zahar si albumina. Doamne ajuta sa fie bine.
Pe 17 octombrie, adica inainte de meciul Steaua- Real Madrid a miscat si puiul meu , cred ca facea galerie. L-am mai simtit si pana atunci, mai slab, innotand parca.Acum insa mi-a tras un piciorul zdravan
Aporpos voi cit ati pus de la inceputul sarcinii, cite kile? Eu am 8 in plus, da' nu se simte, in sensul ca pot purta aceleasi haine . Si blugii mi-ar fi buni daca n-ar fi burta. Pe sub burta merg. Burta insa e mare tare, cel putin asa mi se spune.

Ma uitam la pozele voastre,ce burtici frumoase aveti.
Elyanne, ce-mi place burtica ta
Joi o sa mergem la ecografie sa vedem ce are intre picioare. Sper sa fie bine. Parca in primul trimestru am fost mai ingrijorata in legatura cu starea lui bebe, luna asta n-am prea avut timp sa ma gindesc la lucruri naspa. Doamne ajuta, sper sa fie bine, sa fie sanatos si intreg.
Roxanici ,merci ca te-ai gandit la mine. Tot slabutza ai ramas, mi-e ciudaaaa, iti sta bine.
Sa stii ca si eu am senzatia aia naspa dimineatza cind ma trezesc. Eu mi-am pus doua pernitze sub genunchi si tot pe burta dorm deocamdata. Altfel nu prea pot sa dorm. Doar pe spate sau pe burta.Pe spate nu mai pot, ca ma apasa burta si simt o durere pe laterale, chiar daca stau putin in pozitia asta.
De obosit , obosesc si eu, nu pot sta prea mult in aceeasi pozitie, mai ales pe scaun. Am avut vreo doua saptamani cind abia respiram, parca ma strangea ceva de nas. Am inteles ca tot de la presiune sangelui. Acum m-am obisnuit cu senzatia. Respir mai greu, dar ma simt mai bine, mai plina de chef de viatza. Am chef de iesit, de plimbat, de umblat.
Azi tre sa-mi fac programare la dr de la spital .Pana la 5 luni m-a vazut ginecoloaga mea , de luna viitoare o sa ma duc la un medic de la spitalul unde o sa nasc. Tre sa-mi fac programare si la anestezista (pentru un control). Apropos , eu n-as prea vrea sa fac peridurala. Cele care ati avut deja un bebe si ati nascut fara, ce ma sfatuti, cum a fost. Eu as vrea sa simt cind vine bebele, cu durere cu tot. Oi fi masochista ? Ellyanne, Paxela, Raluca?
Pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

amma23 din punctul meu de vedere, nu o face , eu am nascut super usor si am curajul sa o fac si a doua oara la fel de natural, fara anestezie sau altceva, dar sti cum e depinde de la caz la caz, eu una am mers pe idea de natural intotdeauna, si se pare ca am avut noroc desi bee era mare 3500 si 51,5 cm comparativ cu inaltimea mea 1,58

Alexa21+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Mai trec si eu sa va dau binete, ca nu cumva sa ne uitati

Eu sunt obosita, dupa o saptamana cu nopti semi-dormite in care mandruta mea se trezea des si urla ca din gura de sarpe... cred ca apar caninii, mult prea devreme, eu stiam ca dupa 18 luni ies, ea abia a facut 15luni...

Burtica e bine, sper din tot sufletul, mai ales dupa shutul primit aseara de la surioara mai mare
Ma jucam cu Emma, eu intinsa pe canapea, ea langa mine si o vad cum incerca sa se catere pe mine taman pe burta. Am incercat sa o dau jos, dar din pacate in acelasi timp si-a impins un picior care a nimerit fix in burta mea

Am simtit ca si cum o minge te loveste in burta... sper din suflet sa nu fi patit nimica bebelusul.
Acuma nu ma doare, nici atunci nu m-a durut, numai senzatia a fost foarte ciudata si eu am incremenit, va dati seama.

Spre seara dupa ce am culcat fata, am baut apa si m-am intins pe spate sa incerc sa simt miscarile bebelusului... ei si am simtit cum ma ciocanea in partea stanga
Urmatorul control il am abia peste doua saptamani, Doamne Ajuta sa fie totul bine.

Si eu gravida fiind cu Emma, am visat ca nascusem un baiat... deci taman invers a iesit in realitate

Maini aspre raportez si eu, am dat vina pe vreme, m-am dat cu 2 feluri de crema de maini, pana la urma am dat si cu crema mea de fata care contine laptisor de matca si in cele din urme am vazut o imbunatatire.

Amma, si eu tot fara nici un fel de anestezia am nascut-o pe Emma. Doare, normal, dar norocul a fost ca am scapat repede. In 7 ore am nascut. Emma a avut la nastere 3,510kg, 52cm si capanoasa de 35,5cm .
Eu tot micuta sunt de 1.58m, asa ca daca poti si vrei, incearca natural.

Sa auzim de bine,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cami eu sunt programata pentru morfologia fetala pe 29 noiembrie si o voi face la un cabinet particular de pe langa Filantropia. Costa 2 milioane de lei. Eu nu am facut nici bitestul si nici triplul test pt ca dr mi-a spus ca nu e nevoie si sa stau linistita. Echo morfologica abia astept sa o fac si sper sa am parte de vesti bune.
A-propos de vise, azi-noapte, dupa ce tot week-end-ul nu l-am mai simtit pe bebe (si oarecum ma panicasem), am visat o mandrete de baietel. Sa inteleg ca, conform teoriei voastre, voi avea fetita? Eu parca asa presimt ca va fi.
Miscarile bulinutzei si-au facut azi din nou simtita prezenta insa sunt la fel de delicate. Parca nu ar vrea sa ma deranjeze. Si eu ma tot astept la suturi puternice ca doar a mai crescut. Poate, poate...
Mainile si picioarele nu-mi mai sunt umflate ceea ce e imbucurator, nu?
Va pe toate!

Rebiana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Apropos , eu n-as prea vrea sa fac peridurala. Cele care ati avut deja un bebe si ati nascut fara, ce ma sfatuti, cum a fost. Eu as vrea sa simt cind vine bebele, cu durere cu tot. Oi fi masochista ? Ellyanne, Paxela, Raluca?
Pup pe toate

Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca eu am nascut f.f. repede... Eram pregatita de peridurala... luasem trusa... eram ingrozita de cum arata ... iar cand am ajuns la spital si m-a consultat dr., mi-a zis ca n-are rost sa mai imi faca anestezie... ca in juma de ora nasc si nu-si face efectu'
Am rasuflat usurata... Dar asta a fost bafta mea... sa nasc repede si durerile sa fie suportabile... Cred ca daca nu mai suportam ceream anestezia...
Doctorul meu a spus dupa ce am nascut ca a fost mai bine ca nu a mai fost cazul de anestezie... n-am intrebat de ce... deja scapasem si nu ma mai interesa.
Cred ca decizia asta o vei lua la fata locului, in functie de cum iti este... pt. ca fiecare suporta durerea mai bine sau mai putin bine.

Mergi la inceput

Merci de raspuns, fetelor. Pai o sa-i spun anestezistei ca n-o fac decit in caz extrem. Asa ma gindesc si eu, ca-i mai bine fara. Cu ea nici nu simti sa impingi, nu simti mai nimic din ce se intimpla pe acolo. Las' ca n-oi muri eu din asta. In plus, sa nu afecteze bebele anestezia asta. Cine stie ce s-o mai descoperi peste vreun an doi, ca si asta are efecte negative asupra lu' bebe.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Am sunat dupa rezultatul de la amniocenteza....este sanatos bebelashul (Multumesc Doamne ca mi-ai ascultat rugaciunile)si este normal BAIAT (asa cum a iesit la echo de la 14 sapt). Se va numi Alexandru.

Mai pot spune cat sunt de fericita????????????? Mai pot spune cat mi-a fost de greu in astea 12 zile de cand astept rezultatul? Nu doresc asta nimanui.

Amniocenteza am facut-o la Sp. Sf. Constantin si Elena (a costat 6 milioane cu chitanta)si pot spune (am spus de acum 2 sapt)am fost supermultumita de tot

Pupici si sanatate tuturor burticutzelor

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Felicitari Aurasa!
Sa-ti traiasca .

Si eu am facut triplu test la ac. spital, sper ca rezultatele sa fie bune .

Multa sanatate burticutzilor si bebicilor .

17 +3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aurasa ma bucur mult pentru tine si pentru baietelul tau, Alexandru. Ai dreptate sa spui ca nimeni n-ar trebui sa treaca prin asa incercari. Este bine, insa, ca toata asteptarea ta a avut un rezultat foarte bun.
Cat despre anestezia epidurala... sincera sa fiu pe mine m-ar tenta, mai ales ca nu am trecut prin durerile nasterii si, din povestile altora, ma ingrozeste numai gandul. Ma voi consulta cu dr si-mi voi lua si o trusa... macar sa nu mai fie cazul s-o folosesc ca voi naste repede! Intre timp principala mea preocupare e sa fie bebele sanatos, insa cu siguranta ma va apuca groaza aproape de termen, pt ca eu de cand ma stiu m-am temut de nastere.
Poate mai aflam cate ceva pe aceasta tema de la fetele care au nascut deja si au folosit epidurala.
Va pupacesc pe burticutze!

Rebiana 19+

Mergi la inceput