Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Salutare burtici,
am revenit; am citit tot ce ati scris; m-am vazut si pe lista
am acum 4 luni 1 saptamana si ceva zile, si bebe a inceput sa miste, imi place cand il simt - mi-l imaginez ca un pestisor in bol, care se tot plimba. seara pe la 7 comunicam; el se misca, parca se joaca acolo in burtica, iar eu vorbesc cu el si el iar se misca si tot asa.
cine mai e la dr tutunaru?
am o problemutza: mi-a zis sa fac eco morfologica la 20 de sapt insa eu atunci sunt plecata si nu pot asa ca m-am programat la 22 de saptamani; oare se supara Tutunaru? oare e ok? spuneti-mi si mie ce stiti si voi?!
vreau sa va spun ca am inceput sa nu pot sa dorm din cauza burticii asa ca mi-am luat o perna moale din fulgi gasca si iau perna in brate, sub burtica si asa pot sa dorm pe o parte; altfel imi ramanea burta fara sustinere...e o solutie; a, si mai am o solutie: mi-am luat inca o pilota si acum sotul meu e cu pilota lui si eu cu pilota mea, pe care pilota o bag sub mine...e o tehnica ....:)
hai sa va spun de un articol interesant dintr-o revista: bebeii din burticile noastre aud, miros, gusta, simt, chiar in timpul vietii intrauterine. urechea apare in a III a luna de sarcina, si este functionala din sapt a 16 a. sunetele sunt percepute dar si memorate, memoria se dezvolta dupa luna a VI a. o demonstreaza si faptul ca bebelusii prefera dupa nastere o melodie pe care mama o asculta in timpul sarcinii; aceasta melodie ii linisteste - asa au constatat cercetatorii si mamele :) trebuie sa nu uitam toate aceste lucruri si sa comunicam cu puiutii din burtici.
va pup si revin

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dydya spune:

Salutare la toate burticile
Noi suntem in sapt 19 si nu stim ce suntem pana joi (asta in cazul in care nu suntem rusinosi/rusinoase).
Ma bucur ca v-am gasit si mai am cu cine discuta despre starile prin care trecem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Aurasa chiar ma gandeam zilele astea la tine. ma bucur enorm ca totul este OK.

Eu o sa merg saptamana viitoare pentru amniocenteza la acelasi spital. Multumesc mult si tie si celorlalte fete pentru sustinere si informatii. Doamne ajuta ca si la mine sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

BINE AI VENIT DYDYA !!!

sa ai o sarcina usoara si sa faci un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Dydya, bine ai venit!
Inca o burtica din Timisoara!

Mihaelaaa, spuneai ca trebuie sa te gandesti la nume de baietel - doar ca o sugestie - mie imi place Andreas (aici in Romania nu prea e intalnit, dar la voi in Deutschland se potriveste bine )
Noi vrem sa punem 2 nume - unul il stim deja dar inca mai negociem pentru celalalt ........

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

Buna fetelor.
Mihaela felicitar pt baietel,
sa fiti sanatos amandoi.
Dydya bine ai venit.
Roxanici unde este ca nu mai scri nimic?
Noi suntem bine in afara ca nu mai stim in ce pozitie sa mai dormim pt ca ne obosim foarte repede si in somn.Abia astept sa vad si eu ce o sa fie bb meu aseara am visat ca aveam fetita dar una frumoasa foc.
va pup.
matilda20+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uiii, ce de vesti, am ramas in urma....

Roxygeo - au mai acuzat si alte mamici variatii de puls, se pare ca este una din schimbarile care vin odata cu sarcina. Daca tensiunea este in limite normale si pulsul nu sare calul prea mult cred ca nu ai de ce sa iti faci griji

Amma, sa pleci tu ptr 2 saptamani si sa revii in 6.... Bine ai revenit si bine ca sunteti bine si tu si bebe. Am vazut si pozele, burtica e in crestere....

Katink,sper sa iti fi trecut sperietura pana acum....la cat de repede raspund io...
Si eu am patit aceeasi chestie cu pisica.... dar nu se compara 3 kg de matza cu o mandretze de fetita. Oricum bebe este bine protejat de lichidul amniotic muschiuletii si peretele abdominal. Eventual o fi simtit ca e inghesuit.
Sa ne dai vesti si de la Monica atunci cand ai.

Aurasa, super veste; felicitari ptr baietel. Sa fie sanatos si sa va bucure pe masura.

dani7asi, poate un pic de repaus la pat si caldurica ti-ar ajuta.

Dyadya, bine ai venit printre noi.

Andra, Tzuna, Elyanne asteptam vesti si detalii.

Mihaelaaa, felicitari ptr baietel si sa fie sanatos.
Ce nume ii pui?

Madmat, chiar acu scriam dar uite.... am avut de recuperat . Aaah, daca ai visat fetita o sa fie baiat conform regulii ce am facut noi aici pe forum.

In mare, io is bine sanatoasa, nu am noutati, dar ma bucur sa vad ca mai toate sunteti bine chiar daca mai aveti o intepatura sau durere de spate.

Sper din tot sufletul sa auzim numai de bine si de la Tzuna

roxana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bine ai venit in randul mamicilor de martie-aprilie dydya
Sa ai o sarcina usoara si o nastere pe masura!

Rebiana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... in sfarsit am facut ecografia morfologica...
In primul rand, bb-ii sunt foarte bine, dezvoltati normal, fix de 21 de sapt. dupa masuratori, unul are 373 g si celalalt 407 g ... iar supriza... si bucuria lu tati... ambii amandoi sunt... BAIETI

Sarcina este pana la urma monocoriala (adica o sg. placenta) si biamniotica (adica fiecare bb are saculetul lui)

Singura problema... colul destul de scurt: 2,9 cm. Dar nu e atat de grav... important e sa stau cuminte in pat si sa nu fac efort, ca sa nu se mai scurteze mai mult.

si cam atat pt. acum... am ceva de lucru, destul de urgent... Am vrut sa va dau raportu... Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

FELICITARI ELYANNE !!!
....ce frumoss 2 baietei mititei si dragalasi, sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si frumosi!!!

Mergi la inceput