LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Acum am scos un oftat mare ca am reusit sa termin cu cititul. Ce de probleme!

Lavi chiar patanie, nasoala! Bine ca s-a eliminat repede, ca nu vreau sa ma gandesc prin ce ai fii trecut altfel.

Silvia bietul Stef! . Bine ca a baut cocktail-ul Molotov, stiu ca si eu bagam in lapticul de seara cate si mai cate cand am avut infectia aia si aveam pulsul 150 cand ii dadeam sa bea, numai sa le inghita.Sa ne mai tii la curent, dar am un feeling ca vei da vesti bune!

Ela tocmai ma pregateam sa intreb cum mai sunteti, daca ai depistat care e cauza, cand am citit poostul tau. Bine ca ati dat de un dr. de incredere. Sanatate multa!

Ripley bine ca e Anutzache cuminte si sta in centurile de la Polly. Stefan iese din centuri in mai putin de 10 secunde. Contorsionist l-a facut mama! Imi da niste emotii...

AAA si tin sa-ti spun ca e cazul sa treci la preparat supa de taitzei, aia cu care o tot asteptai pe Ana anul trecut

Maria vrova ta, nroc cu DC-ul ca mai aflam un a de alta! Mai-mai, dar ce smeker s-a facut Cristishorul!

madutza pentru noptile dormite. la cat mai multeeeeeeeee!!!!

CristinaMH bag seama ca au inceput sa-ti placa cartonasele: carnetul de conducere, carduri...e-he, ce ne mai asteapta?

JOY iubita, mi-e mila si de tine si de bietul pusti de nu mai pot! Imi imaginez ce e la voi, am trecut si noi prin asta, cand era Stefan mai mic. Dar ar fi drept ca, si pentru tine, sa se termine odata, sa rasufli macar ceva timp linistita! Poate daca se rezolva anemia si celelalte mici carente, stiu eu....? Un deal plin de

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina cu mai e Rachelina? Dar restul familionului?!?!

Silvia nah, asta-i mai bine daca bebicii au ph-ul mai mare. Vad ca azi dimineata a facut kk stil kkreze de oita, cu zone verzi mai inchis si zone mai deschise, m-am mai linistit. Altfel se comporta normal.

Noki aici a fost buba, ca ieri ne-am plimbat linistite prin parc, n-am avut nici o ingrijorare, nu eram constienti de ce se poate intampla (bine, nici nu eram siguri ca o inghititse) pana aseara cand a eliminat-o, am vazut ca e corodata si ne-am uitat si noi pe net sa vedem riscurule.

cristinamh din vasta mea experienta cu galmele iti spun ca cea mai buna "conduita terapeutica" e sa continui alaptatul normal, se duc de la sine dupa 1-2-3-4 supturi, sau chiar mai multe. In afara de cazul cand apar pete rosii si fierbinti, faci eventual si febra, atunci e cazul de mers la care poate recomanda antibiotic. Eu o data am fost cu galma cu pete rosii la medic dar a zis ca nu e nevoie de antibiotic pt ca la palpare nu se simte nustiucum. Dar de alte 2 ori mi-a dat.

Succes lui Andrei la gradi!!!! De cand merge, de la inceputul anului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Ripley bine ca e Anutzache cuminte si sta in centurile de la Polly. Stefan iese din centuri in mai putin de 10 secunde. Contorsionist l-a facut mama! Imi da niste emotii...

Ahaaaaa!!!! Deci iluziile mele cum ca achizitionarea unui scun nou si mai scump ar duce la potolirea Natiliciului se prabusesc vazand cu ochi!!!!

EXACT la fel si Nat, nici n-am cronometrat-o, vorba lui Virgil: timpul in care se ridica Nati in picioare in scaun e constant indiferent daca e legata sau nu.

Are deja o tehnica, se trage intr-o parte, se schimonoseste nu stiu cum din corpusor si gata-i! Sus! Cateva secunde ii ia!

-----------
Silvia, Ela, Joy, Madutza, multa sanatate la bebici!!!

Mergi la inceput

LAVI, renuntza la idee, mai bine investeste in altceva! . vezi ce bine se potriveste titulatura?

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hi, hi, statul in scaunul de masa: chiti cand se plictiseste se intoarce si incepe sa pupe puiul si ariciul de pe spatar. Asa ca aseara i-a mozolit pe prietenii ei cu piure de banana, apoi s-a intors, Doru n-a observat figura, asa ca zulufii erau plini de bananutza (isi daduse fata cu gel). Apoi s-a sters la gura, iarasi mozolit cu banana pe maini, s-a sters pe frunte, acolo a ramas piureul, dupa 10 minute i se lipise si cateva suvitze pe frunte, iar sprancenele aveau o forma ciudata tot de la banana. Imi pare rau ca n-am pozat-o ca arata atat de haios!

Tot aseara a fost miss energie, ii place atat de mult sa meraga in picioare ca a facut ocolul sufrageriei de sute de ori, noi ametisem privind-o numai ea chiuia de bucurie. Eu ma distrez teribil vazand-o ca merge cu mainile in fatza, parca e un zombi din filmele de groaza
Ii zic mereu lui Doru "d-aia am facut noi copii, ca sa aiba cine sa ne distreze"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna fetele. hai ca mai intru si eu, cu vesti mai bune, sper eu. Domnul Titi a facut in final, dupa voma de vineri si kk moale. De sambata suntem pe lapte fara lactoza, pe care il bea foarte greu. Cu mancarea de regim si mai greu, dar totusi manaca ceva ceva. Partea nasoala a fost cu durerile de burtica. Nici cand a avut colici nu a fost asa de rau. De ieri ii dau Debridat si nu a mai avut crampe, a dormit mai bine. KK nu a facut pana acum, deci ma gandesc ca om fi pe drumul cel bun.
Am si eu o intrebare: fetele care ati trecut la 4 mese la ce intervale le dati sa mance si care dintre mese ati scos-o? Eu cred ca Titi ar vrea sa mance mai rar, nu stiu daca de la diarie sau pur si simplu nu mai vrea asa des de papa. Oricum acum suntem la regim si manca cand vrea si cat vrea, dar as vrea sa fiu pregatita daca e cazul sa trecem, dupa boala, la patru mese.
Vecina-Noki pupam fetele si speram sa ne vedem inparc dupa-amiaza.
Va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna! Nu am timp , sunt in urma cu cititul, dar revin. Am intrat sa va spun ca sper ca am rezolvat cu pozele. Am inteles ca trebuie sa fioi logat pe yahoo ca sa se vada.

Revin.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

mama mia am pierdut de doua ori mesajul

nu am chef sa reiau, poate pe seara, ca deja il invatasem pe de rost!

ideea centrala era ca suntem si noi bolnavi , cu febra urita(40), si trecem pe antibiotic!rosu in git si muci ca Uka Elei!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna! Eram absolut hotarata sa nu mai postez, dar am pofta!
Mihaelutat, incerci sa vezi la care masa nu are pofta si pe aia o muti mai tarziu... Bogdan a renuntat la masa de fructe de dimineata. Nu avea chef de mancare mai devreme de 13:30, dupa laptele de la ora 7! Bea 400-430 ml lapte. Asa ca treceam direct la masa de pranz, iar dupa-amiaza puteam sa jonglez ba cu fructe, ba cu branzeturi. Acum a mai redus din cantitatea de lapte, bea in jur de 250, si mai cere ceva de rontait in jur de 11, dar nu masa, mananca ceva alergand prin casa, la masa nu vrea. Si tot la 13:30 mananca pranzul. Te ghidezi dupa copil, el iti spune cand NU are chef sa manance. Si mai e in functe de programul de somn, pe care in perioada asta si-l stabilesc. Bogdan a trecut la un somn pe zi, de 2 ore-2 ore jumate.
Sanatate.

Gandacel 16+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

FELI, asa si noi, cu deosebire ca Stefan ii linge pe prietenii aia desenati. Si acum poti ghici de ce a trebuit sa-i taem cu foarfeca 2 suvite de la spate, naclaite cu mancare intarita! [:D}

Aoleu Bulucel! acum am vazut. Sanatate multa, aveti grija de voi!

Mergi la inceput