LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Eu ma distrez teribil vazand-o ca merge cu mainile in fatza, parca e un zombi din filmele de groaza
Ii zic mereu lui Doru "d-aia am facut noi copii, ca sa aiba cine sa ne distreze"

pe andrei il distreaza la culme, rade c-o pofta... si noi de rasul lui... si uite asa radem toti ca-n filmele cu stan si bran!
aaa, si noi am facut copil ca sa aiba cine duce gunoiu si sa ia paine...

lavi, e prima zi de gradi la andrei. astept ora 5 sa vad raportul de azi.

uf, s-a trezit mandra... are senzor ma, cand intru pe DC, se trezeste!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mie nu-mi vine sa cred cati copilasi sunt bolnavi Oare o fi devenit totul atat de mizer si de poluat?
Chiar vreau sa o intreb pe maica-mea cum s-a descurcat cu sora-mea pe care a dus-o la cresa de la 1 an.
Buluci sanatate! Saraca de tine, nici nu te poate ajuta nimeni Of, of..

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Da,feli,asha e,sunt multi bebei bolnaviori,dar,tre'sa fim tari,c-asha-i cu imunizarea,e benefica;mi-a zis pedi a mea ca ea nu e de acord cu vaccinarea anti-gripala la copii pana la 18 ani,c-atunci s-a maturizat si sist imunitar,si alea-alea;asha o fi!

mai tineti minte c-a fost o emisiune pe nat.geogr,cu expeditiile alea pe la nu stiu ce triburi,si-au adus civilizatii cu ei si virusul gripal(of course),si i-a decimat pe-aia!??daca nu facusera veci de veci de gena lor asha ceva...

Bulucica,Mihaeluta,va doresc din tot sufletul de mama insanatosire grabnica,si beblaci papaciosi,ca ce bine e sa-ti vezi copilul sanatos si papicios si dormicios!!

Anda,cand ai tu timp,baga-mi si mie orarul celor 4 mese zilnice,si cam ce contin ele;adik,la una din mesele astea,ii bagi 2 feluri de papa,sau cum?si din aste 4 mese,2 sunt exclusiv de laptik!?

poop fetele,ma duc sa mai stau cu socrella,care mi-a zis sa iau pastile sa mai ma calmez,ca tare nervoasa-s(bine,in sensul bun,ceva de genu':mama,tu esti si obosita si tracasata de boala lui shtefanel,ia si tu ceva sa te mai linistesti,cat crezi c-o duci asha!?")...adevarul e c-are dreptate,ca ce-am facut cu ei pe-aci,zilele astea,cat a fost shtef bolnavior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multa sanatate puiutilor bonlaviori!
CristinaH, ai putina rabdare cu galma, poate se retrage ca la Lavi. Sa ne spui cum a fost la gradinita si cum e doar cu Iris casa

Si Bianca are putini muci si am observat ca si tuseste putin seara.Deocamdata nu i-am dat nimic, sa vad cum evolueaza.Am amanat si vaccinul de un an, ca sa fie ea bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
In legatura cu mancarea avem si noi o mica problema. De 3 zile, Albertozelul nu mai vrea lapte deloc, nici lapte praf (am mers pe Nan pana acum), nici lapte de vaca - Zuzu, NIMIC! In schimb mananca bine mancare (supa sau ciorba, iaurt natural, piept de pui fiert cu piure, galbenus de ou etc.). De baut, bea ceai si apa. Isi bea norma de lichide, zilnica. Nici nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur, totusi cred ca din lapte isi lua calciul necesar... Vom mai incerca!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

a mancat fi mea ceva ciorba, acum e la desert.

cata, galma a disparut. dar se facuse aseara... dupa durerile de peste zi.

tania, da mei, imi mAi fac un cartonas cu poza, cum zice andrei... ca lui ii plac, le scoate din geanta si le intinde.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

silvia, orar si cantitati vechi si noi:

pe timpul celor 5 mese ***********************pe timpul celor 4 mese
8:00: 270ml lapte simplu ***********************8:00: 270ml lapte cu 3 lingurite de cereale
11:00: un fruct+2 linguri mari de branza
******************************************13:00: un castron(de adulti)piure legume cu ou/carnita. 1/4 sau 1/2 dintr-un iaurt cu 2 lgt de cereale
14:00 1/2 castron piure cu ou/carnita - lua doar 5 lgt in general
17:00 un iaurt cu 3 lgt cereale*******************17:00 2 fructe+2linguri mari branza
20:30 270 ml lapte cu 4 lgt cereale****************20:30 270 ml lapte cu 5 lgt cereale

unde lingura este de-aia mare de supa si lgt inseamna lingurita mica

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna dimineata
Mai fetelor iar mi se strange inima cand vad bebei bolnavi. Sanatate si sa va faceti bine repejor.

IO am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema de suflet care nu ma lasa sa dorm noptile. Am stat io ce-am stat am zis c-o rzolv -singura da' vad ca nu se poate. Ia ascultati aici: intoarcere lka servici vs stat acasa. De la 6 luni ma suna seful meu care e un supersef si ii sunt si datoare si ma intreaba cand ma duc. La-m tot amanat pana cand m-am dus vineri sa discutam face-to-face. Mi-a oferit un post care e platit dublu fata de salariul meu normal. Asta ma incanta. In prima faza m-am gandit sa caut o bona sa stea cu Nicholas si de la vara sa-l duc la gradinita/cresa. In felul asta am postul "plin de bani" asigurat si incep sa-i si simt din vara. Azi ma duc(sau poate vine ea pana la urma) sa vad o cucoana recomandata de o colega. Mi-a zis ca ar fi multumita cu 5 milioane. Problema mea e asta: cum o sa pot sta eu linistita la serviciu cand stiu ca puiul meu e cu un strain?
Dati cu sfaturi si ajutati-ma sa ma luminez ca io chiar nu stiu ce sa fac.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Acum am vazut in ce hal am scris. Da' mai apasa si mititelu' pe taste si io tot sterg ce cred ca-i in plus. Asa ca rectific acum: nu la-m ci l-am.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna.
Mai fetelor si la voi s-a schimbat formatul forumului...sau am facut eu ceva?
Ca imi apare un scris mareee
E adevarat ca nu prea vedeam eu bine inainte dar chiar sa ma fi auzit mosu' si sa-mi fi facut cadoul mai din vreme...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput