LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Mama, Lavi, ce-a fost in sufletelul tau pana a eliminat dracia aia de baterie!
Imi facu si fii-mea o pozna: stiti mingiutele alea dintr-un fel de burete mai gros, mai rigid, cu un elastic si cu un happy face pe ele? Ei, ii dau saracia de jucarie si ma duc sa-i incalzesc apa pentru lapte. Cand ma intorc, fii-mea parca mesteca guma. O muscase pe mingiuta si fleoncanea la ramasite. I-am scos din gura bucatile si i-am pandit kk. Noroc ca nu au fost probleme.

Silvia, sanatate Stefului si sper sa-ti citesc postarile optimiste cat mai repede!

Nasol cu gresia. Bine ca n-a patit nimic puiutul. Stau si eu cu drobul de sare deasupra capului, ca sa nu-mi cada fata pe gresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata si de la noi

am fost aseara la dr,si peste 3 zile cand trece efectul antibioticului facem o coprocultura

mi-a zis sa o tin pe lichide:ceai,apa suc de fructe ,chiar suc de porto diluat cu apa,si lapte facut in concetratie scazuta

posibila cauza pot fii mucii care sunt frontali si nu se pot elimina pe caila nazale si sunt inghititi sau ceva din alimnetatie si cum ea a mancat numai lapte banuim ca poate fi milu pt ca miercuri seara am desfacut cutia si joi dim a vomitat prima data,si poate de asta nici nu vrea lapte cum simte lapte(nana acum)cum scoate bibele,in nici un caz nu este viroza digestiva cum au zis la budimex

noi f incantati de nenea dr,care si-a notat fiecare zi cu cat a manacat si cat a vomitat,nu este deshidratata dar saracuta s-a speriat de dr cum am intrat in cabinet si a vazut stetoscopul aincepu sa planga cu lacrimi de crocodil

va pup si o zi buna

sanatate bb bolnaviori

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

offf lavi multa sanatate
si uka acum vreo 2 sapt a muscat din poliestirenul care izola capacul de la termos,cu care se juca si nu stiu cum doamne a desfacut interiorul ca eu m-am chinuit sa-l desfac si abia am reusit si a scos inn kk bucata ca m-am speriat cand am vazut si nu-mi dadeam seama de unde
din fericire ea nu a avut ce patit dar se putea ineca cu el
a mai nou d-ra ma musca de umar cu dintii de jos,dar musca pana lasa semn,a si erup si dintii de sus

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, am o problema: doctorul mi-a zis ca acuma, de la 1 an e ok de trecut pe lapte de vaca, de 3.5 grasime.
DAR! Adila, ca si tac'su si sora'sa au un gen de intoleranta la lactoza - nu pot sub nici o forma sa pape lapte dulce - fac diaree si vomita, clar. Problema e asa: ambii au baut cu succes cand erau mici Humana, lapte praf, normal, cu lactoza. Buba a inceput DUPA ce i-a trecut mama lor pe lapte de vaca. Acuma Titi bea cam in jur de 500 ml de lapte pe zi, mai nou in jur de 450, dar ii bea.
Oare exista riscul ca tot asa, daca o trec pe lapte de vaca sa pateasca la fel ca tac'su? Sa-i "erupa" intolerantza la lactoza????Ca in cazul asta, as mai astepta...

Si de azi alta revolutie: NU MAI STERILIZEZ BIBEROANELE DIN SEARA ASTA! Gata, m-am revoltat. Pai e chiar culmea: fii-mea papa toate bazaconiile de pe jos si io-i sterilizez zilnic bibele. De fapt, m-am conformat spuselor dr ca pana la un an, l-am implinit asa ca adio! si etapa sterilizarii!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata, Noki incearca prima oara cu Parmalat Prima Crescita, eu asa voi face.

Roxana, Si eu am obsesia cazutului din Polly, asa ca o tintuiesc bine in curele mai ales in bucatarie. Bine ca n-a patit nimic grav. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ripley - stii ce nu-mi place mie la laptele ala? Ca e la jumate d elitru, sau cel putin io asa am inteles. Ori ea daca bea peste 500ml, nu-mi convine sa stau mereu cu cutii desfacute...

Mihaelutza-vecina- ce mai faci? Ce face tzitzi? e mai bine? A mai facut diaree? Vezi ca mi-a zis aseara Nicoleta ca si Matei a facut ultima oara enterocolita tot de la ou - atuncea cand cu vomitatul post-cadere si cu contractiile ei.Si si-a jurat ca nu-i mai da ou, decat de la mama ei, cand ii trimite.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Multumesc din nou fetili-dragutili pentru urarile de bine!Shtef e mai bine,papa tot asha putinel,dar a-nceput sa bea apika,iar mucii s-au galbejit,si sunt cat un limax!Bleah...abia-i pot scoate!

Bubamare,de cand nu te-am mai auziiiiiiiiiiiit;iar de vazut,nici atat!Cand ne mai vedem in IOR?

Maria,cum a cazut de fapt bebelina?ai vazut cazatura?are cucui la capshor?offf,bebelacii astia...pana cresc,ne-albeshte paru'-n cap de ce dracii fac~!!!
Lui shtef ii place f mult sa bage capul in sticla aia de la masina de spalat,cand merge masina;stau si-l las in pace,ca daca-i zic,numai acolo sta!!!asha,dupa o vreme,se plictiseste!

Noki,mama,dac-a papat titilici atat laptik cu lactoza timp de un an,e exclus sa nu-i priasca laptele asta la cutie...zic eu!!!Ca si-ala tot lapte de vaca e,tot "lactozat"...etc...etc...bine,ca mai are el o vitamina,un ca in plus,asta-i alata treaba;dar are si-ala lactoza la greu...ti-am zis,Calciu se absoarbe cel mai bine in prezenta lactozei!

Ela,noi am vb ieri pe mess,si deja uka era mai bine,asha ca nu pot sa-ti urez decat s-o tina tot asha,adika-nspre bine!

Ma bucur ca treburile merg bine pe-aci cu bebelacii,deci de sarbatori vom fi toti voiosi-voinici!

aaa,uitai:sa va zic cum a dormit azi-noapte;pai cum sa doarma cu masamare?decat BINEEEEEEEEEEE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata fetele!

Imi pare rau s-aud ca sint probleme cu piticii ,..eu abia de 2 nopti pot dormi ca lumea ,pina acum de vreo 3 sapt imi urla si mie puiu non stop,deci clar un copil care de obicei doarme ,nu maraie noaptea are ceva cind se comporta asa.
Silvia ,sper sa depasiti momentul ,am trecut prin asta de f multe ori ,ma refer stres ,oboseala ,abia mi-am revenit de 2 zile ,sanatate lui Stefan ..cum se mai simte ??
Joy ,sanatate si voua ,eu zic sa mai mergi la un medic sa-i spui cum se comporta Vladutzu' ,ca nu papa ,nu doarme ,poate-ti da vreo idee ,ma refer ce analize sa-i mai faci ,nu mi se pare normal sa se comporte asa fara motiv ,va pup!
Lavi ,bine c-ati scapat de baterie :) ,acu' vezi si tu cum se comporta si daca ti se pare ceva ciudat du-te fuguta la dr. sau faceti o echo abdominala ,bafta !!
Noki si eu am aceeasi problema legata de laptele de vaca ,al meu fiu e diagnosticat cu intoleranta la lactoza ,cu toate ca multi dr. nu cred dar oricum mi-e groaza ce vom face dupa un an ,nu poate sa bea Nan fara lactoza la infinit ,..eu ma gindeam la momentul potrivit sa-i indroduc laptele de vaca sa vedem ce se intimpla ,mai mult decit sa faca diaree sau sa verse nu se poate intimpla nimic deci incerc asa ,pentru ca nu mai vreau sa-l chinui din nou cu testele de toleranta !!Eu te sfatuiesc ca si Ripley sa incepi cu Parmalat ,este special pentru copii de la 1 la 3 ani si noi tot cu ala incepem!Pupici!
Ela ,aveti grija cu puiuta sa nu se agraveze ,Orlando a avut viroza si de acolo s-au legat toate ,a avut muci multe zile ,apoi tuse,nu a mincat mai deloc iar cind papa ceva trebuia sa fie lichit ,tot ce era solit voma si uite ca pina la urma e bronsita astmatiforma,care simt ca nu mai trece .,daca ai dubii vezi mai multi doctori ,eu asa am facut pina si-au dat seama ce are de fapt,va doresc sanatate multa ,sa va faceti bine cat mai repede!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic ti-am raspuns pe mail.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

MADUTZA-offfff grea bronsita asta asmatiforma,asa are si baietelul prietenei mele,bolnavior din mai si mereu face muci si tuse,dupa ce d-l dr........,stiti voi de cine vb,i-ai dat mai multe tratamente si pus vreo 3 diagnostice acum a zis ca are bronsita asmtiforma,cel mai rau este sa nu se stie care etse cauza ca practic nu stii ce sa tratezi

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput