LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by dayssy

Oameni = M�ncare + Somn + Joac� + Munc�
Porci = M�ncare + Somn

�nlocuim factorii si obtinem:
Oameni = Porci + Joac� + Munc�

Acum, sc�dem joaca din ambii factori:
Oameni - Joac� = Porci + Munc�

Concluzie: Oamenii care nu �nteleg cum s� se joace sunt doar porci care stiu s� munceasc�!

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Super tare!!!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi...offf ce patzanie. Sa dea domnul...nu sigur nu o sa aiba nimika Nati.

Silvia ma bucur ca sunteti mai bine.

Noi suntem bine, cei 2 barbati ai casei s-au culcat iar eu bantui pe net ca nu am somn. Urmeaza sa ma uit la ultimele 2 ep din 4400 si abia astept noua serie.
Fi-miu a picat lat dupa ce s-a jucat cu mine, apoi vreo ora cu ta-su care facea ca toate alea si fi'miu radea,s-au alergat in 4 labe..a fost circ...dupa care l-am luat si eu la jughinit si in cele din urma a cedat la nani in asa hal incat s-a kkat si l-am schimbat fara sa schitzeze nici un semn de trezire. prima oara cand il schimb in somn si nu se trezeste. Deja ne facusem planul de adormire a plodului dar...era rupt de oboseala.

Hai ca m-am intins...si mai vb maine!
Va pup si NB!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Joy , nici Bianca nu mananca uneori lapticul, de ex ieri a mancat dimineata doar 90ml, si seara nu a vrut deloc-deloc, am aruncat bibele intreg. Dar azi a mancat,nu tot, dar mai bine ca ieri.Eu zuc ca au toane.Acum tu stii mai bine cum e la Vladut.

Ela , multa sanatate Dariucai!

[url="http://new.photos.yahoo.com/cata25dob/albums/"Bianca si noi2[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia hai ca ma ia rasul! La sub 25 de la bblusi ti-am mai cautat 1 data astrograma lui Stefan si n-am gasit-o! Parca acum imi amintesc ca ti-a facut-o Anda dupa.

Edit: subiectele 26-32 n-au link; link-ul la ele da in pag principala a forumului. Si pe acolo cred ca e, parca Anda ti-a facut-o dupa ce n-am gasit-o eu in urma.

Edit2: hai ca am rezolvat si linkurile, gasit si astrograma, e la sub 26 de la bebelusi, pagina 8, iacat-o!

Link:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70488&whichpage=8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Lavi,saru'manaaaaaaaa!
Mgo=oxid de magneziu
Koh=hidroxid de potasiu...
Cred ca medicii intr-adevar au dreptate,se poate coroda sub actiunea acida din sucurile stomacale,si esofag;la un om matur,ph-ul stomacului poate fi si 1,sau 2=ceea ce e enorm!adika,e maximul aciditatii pe scara ph-ului.ph-ul e de la 1 la 14;acid e pana-n 6,bazic e peste 7,si un ph neutru=7;ce spun astia ph neutru 5.5...ei,nu e kiar neutru,dar e propice pielii;

buun.acum sa zic si de sugarei;sugareii nu au inca maturat acest control al ph-ului,si nici cant.de acid nu e asha de mare;coroborata treaba asta cu timpul scurt in care-a tranzitat bateria=nu tb.sa-ti faci probeleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Pai bine, mai fetelor dragi, in loc sa-mi beau cafeaua linistita la DC, voi imi dati senzatii de-astea tari...

Deschid si ce vad, micutzul Stef iarasi bolnavior rau de tot inca de data asta, mami Silvia amarata rau....of, sanatate multa mami draga. Acum ca am citit pana la capat mi se pare din tonul tau ca e mai bine, ca sunteti pe drumul cel bun. Chiar, nu ai zis, cum a dormit noaptea asta?

Lavi- of, si la voi ce patanie. Asta e din categoria celor care mi s-ar putea intampla mie. Da las' ca si la voi mai e antecedentul cu mercurul, dar mai slab ca grad de periculozitate. Super bine ai facut ca ai postat arasenia, buna ca solutii de urmat pe viitor. [emoticon cu zambet amara si amarat]Si io cred ca Nataliciul e ok, nu mai are ce sa fie acuma ca l-a eliminat si se comporta normal. Si stii ca mi s-a parut ciudat ca ieri nu ai intrat? Chiar ma gandeam sa nu se fi intamplat ceva. Iacata, o pajiste de pentru eroina infulecatoare!

Maria-Alexia- ce bine ca ai mai intrat cu vesti! Exact asa face si arah la faza de culcare, daca nu are chef. Nu stiu daca ii trebe 5 secunde sa se ridice de la orizontala in piciore si sa se milogeasca de gratiile patutului sa fie salvata de dusmanul de clasa, somnul.

Am intrat repejor, ca pe Adila l-am trimis iar cu boasca la doctor, dar amu se intoarce sa monopolizeze PC-ul, asa ca am motiv serios sa ma apuc de tema la microeconomie. Puuuuuup!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.
deci sa va zic ca eu o iau razna iarasi dupa 2 sau 3? nopti in care am dormit 4 ore.
si acum uURLAAAAAAAla el in camera....
numai pot.
eu inteleg ca are energie, dar sa vrei la 1.30 noaptea sa misuni prin casa nu-i normal.

MARIA, ce bine ca mai dai si tu cate un post pe aici.
de COPIL RASFATAT...ce sa mai vorbim.
dar lasa, mai bine este sa fie rasfatat decat bolnavior.
cu analizele este cam asa: sunt facute in policlinica, trebuie sa ma duc la dr familie sa vedem ce-i cu ele.
nu sunt fff rele, doar ca un picut sub limita, sau la limita.

numai pot s stau ca a ragusit urland piticu. plus ca vreau sa iau o maaaare pauza de calculator, poate asa reusesc sa dorm si eu cand doarme el (ieri dupaamiaza m-am pus cu cristi in pat sa prindem un pic de somn si noi si fix 5 minute a durat ca s-a trezit)

si de 2 zile nici nu dam de soacramea la telefon, nu am nici un nr de telefon de pe la vecini, ma gandesc sa sun la politia de acolo sa se duca la ei....

va puuuup si va doresc sanatate multa tuturor

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, de ce nu cauti in cartea de telefon de pe net? nu stii nici un vecin de pe nume?? sau suni la infrmatii locale, si-i spui aleia sa-ti dea dupa adresa niste vecini, ceva, ca nu raspunde... ce naiba, ca doar is oameni...

mei lavi, de pomina sa fii cu galmele tale! am tras ieri de una... si-mi blestemam zilele, ca uite n-am avut nimic un an de zile si m-am pricopsit acum! da ma fetele, ca ve ziceam ieri ca ma doare, aveam aseara o frumusete de umflatura, mai ca nu plangeam de nervi... tati incerca sa ma calmeze, mai aveam nitel si-l puneam pe el sa suga, ca zgatia mica nu maia vea chef. dar vad ca s-a rezolvat cu suptul de peste noapte.

io imi savurez dimineata fara terorist! andrei a plecat la gradi, stau ca pe ghimpi sa ma sune tati sa vad ce face. dar sa nu credeti c-am dormit, cum visam... la 6.40 trezirea, imbracat copil, la 7,30 deja zgatia mica era fresh.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy draga, si voi???? E super nasol cand nu dorm copiii noaptea si nu poti sa-ti dai seama decat facand cmparatie cu cate o noapte de-aia linistita in care dormi cap-coada...Cu detasatul de PC te inteleg perfect, si mie imi mananca taaare mult timp si de multe ori imi vine sa-mi bag picioarele, apoi dependentza isi spunde cuvantul si iacata postez iar.Dar la tine chiar ca uite, iti fac o galerie sa o lasi mai moale o zi-doua, acolo, cat sa te odihnesti putintel:

Roxi- of...saracutza Alexia. Plutea in aer busitura daca zici ca in modul asta ii dai de papa. Bine ca nu a patit nimik, in afara de o mare sperietura. Pupici de la Sarah!

EDIT: Cristina- ti-am zis io ieri in donferintza ca se face galma...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
De cand sunt eu pe forumul asta n-am vazut atata acvivitate asa cu noaptea in cap. Ce matinale sunteti!
Lavi ce patanie! Nici eu nu cred ca a avut timp sa se elimine acidul, plus ca a tot circulat... Eu as intreba doctorul oricum.
Pericolul dat de baterie il cunosc, ca baietelul unei prietene si-a bagat una in nas la 2 ani. A stat acolo vreo 3 zile, timp in care a atacat osul, a facut cangrena si in final a ajuns la operatie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput