LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ripley de tine stiam ca ma citesti
Si sa-mi continui seara de bancuri:

Un betiv merge pe drum impleticindu-se, cantand: "Sa traiesti si sa nu-ti fie rusine sa fii fericit. Sa canti, sa canti, sa canti..." pana ce a ajuns in fata unei case si a strigat:
-Femeie! Sotul tau este acasa?
Atunci, s-a ivit o femeie la fereastra si a spus:
-Da, doarme!
-Atunci lasa-l! - spune betivul, continuandu-si drumul.
Apoi a procedat la fel de mai multe ori.
-Femeie! Sotul tau este acasa?
-Nu! - raspunde femeia, de la fereastra, nervoasa. Nenorocitul a iesit si s-a dus sa bea si nu s-a intors pana acum!
-Hopa... Atunci doamna ar putea veni la poarta sa vada daca sunt eu?

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dayssy, !!!

lavi, fratele meu a inghitit un banut de 25 bani, de pe vremuri...i-au facut radiografie, era in esofag... i-au dat calmante seara, sa-l bage in operatie, sa i-l scoata a doua zi (prin '84, avea 2 ani). numai ca s-a relaxat esofagul, a cazut in stomac. 10 zile a zgarmat mama kk, si in final a gasit comoara. care se afla la loc de cinste in cutia lui de amintiri.
una peste alta, mergi fa o echo. ceva, sa fii sigura ca e pe undeva "inside" bateria. apoi stai cu ochii in scutece, s-o elimine. trb maxim in 10 zile... daca nu... da' hai sa nu ne gandim pana acolo!
nu cred ca e cazul sa te gandesti la toate chestiile de pe net, ca n-a inghitit baterie de-aia clasica.
si ai grija pe viitor! sa nu capeti prea multa experienta si cu obiecte inghitite...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia s-a uitat Virgil dupa nr bateriei: contine KOH, ceva Zn, ceva MgO (aici nu mai stiu daca e O2); ideea e ca noi avem impresia ca s-a corodat doar invelisul exterior de Nichel.

Ce ne-am uitat noi pe net a fost fix tipul asta de baterii "button bateries", folosite la jucarii si ap auditive. Cica grupele cu maxima incidenta la inghitit sunt copiii intre 1 si 2 ani si bunicii intre 60 si 89.

Bateria a balotat-o aseara.
KK1 de azi a continut - nu stiu ce, ceva mancat mai de mult.
kk2 a fost in principal piureul cu broccoli de ieri de la pranz, verde, dar verde de broccoli, cu "semnite"
kk3 a fost bateria + marul ras de azi dimineata (aseara in afara de baterie a mai mancat si iaurt cu cereale + juma de banana - pe care nu le-am identificat explicit in kk)

kk3 a fost primul moale. Nu lichid, dar moale, a iesit un pic prin lateral si a inverzit nitel body-ul. A mai avut nuanta asta de kk la diaree.

Doamne ajuta, sa vedem cum sunt urmatorii!

Mergi la inceput

cristinella multam de raspuns! Dar Nati a eliminat bateria, am zis. In schimb o baterie e mai periculoasa decat o moneda pt ca e toxic ceea ce contine si poate coroda esofagul daca se blocheaza in el.
La asta nu ne-am, gandit noi! Am stat linistiti ca e mica, cand colo, asa mica, daca se bloca in esofag, ii facea gaurica.

madutza nasol diagnosticul cu astmul! Dar tot e bine ca se pare ca ati ajuns pe drumul cel bun cu medicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hola!
Va citesc mereu, dar mai rarutz din pacate, incat de mult ori nu mai are farmec sa mai raspund... Ufff...

Ca sa incepem cu sfarsitul: Lavi, am citit cu sufletul la gura patzania cu bateria. Nu de alta, dar si Cristi e super-atras de ele. (Numai ca din cele mai marisoare, AA, si tot sunt ingrijorata ca le-ar putea inghiti. ) Ii citeam sotului faza si chestia gasita de tine pe net, la care dl inginer a decis ca sunt baliverne, curentul e infim si n-are cum sa arda esofagul. Ceea ce nu inseamna ca nu e nasol sa inghita o baterie, dar... nici chiar asa. Bine ca s-a rezolvat cu bine in cazul vostru!
Editez ca ati mai scris mult intre timp: asta cu reactiile chimice dintre sucurile gastrice si componentii bateriei e alta treaba, la care nu ma bag caci nu am habar

Silvia, sanatate multa lui Stefan! E groaznic cand sunt bolnaviori puii mici
Eu tot vroiam sa te intreb si acum vad ca nu mai e de actualitate, din pacate : cum s-a intamplat de se cumintise Stefan inainte de episodul de acum cu boala?
Ca incurajare: imi povestea o mamica chinuita noapte de noapte de fetita ei pana pe la 1 an jumatate ca dupa o raceala, care i-a stricat si mai mult somnul cateva zile, odata vindecata, fetita, a inceput sa doarma mult mai bine si mai linistit...

Joy, eu nu prea inteleg: din analizele facute parca spuneai ca in fiecare e cate ceva ce n-a iesit bine: cum poate in cazul asta doctorita sa te trimita acasa cu texte ca "n-are nimic" si "are de unde da jos" ??? Cum o sa continuati investigatiile?

Ina, sanatate multa tuturor ai casei! Cat a mai ramas pana ajunge socrella? Offf, macar o veti putea pazi pe Rachel mai bine de boli si o vei avea si tot timpul langa tine .

Despre noi: suntem bine in linii mari, doar rasfatz cat cuprinde . Caci, deh, pe bunici ii lasam putin cu el (ei asa simt), noi iar stam putin (asa ni se pare si noua) si atunci ii cam facem toti mofturile . Pe mine ma santajeaza in continuare cu somnul, cu bunicile se lasa adormit in patutz . Dar lor le face mofturi infinit mai mari la mancare - eu cred ca va spuneam si voua ca aici n-am de gand sa cedez .
Vad ca prefera alimentele pe care le poate lua cu mana si musca, sa-i dau cu lingurita a devenit tot mai greu. Oare e prea devreme pentru merele rase pe razatoarea mare??

Si avem o joaca noua: taticul sau altcineva ii da drumul sa mearga spre mine, sa faca cativa pasi singurel. Cristi se repede spre mine, isi da drumul ca un bondarel pe trei carari, ii e si frica, dar e si fericit ca poate E tare entuziasmat de asta .
Si am ajuns si noi la faza aia din carti: din prea mult entuziasm pentru mers, cand e pe punctul ca cada in somn, brusc se reactiveaza, se prinde de barele patutzului si ... hopa sus, tzopaie fericit . Iar eu o iau de la capat cu adormitul.... Imi face figura asta de vreo 2 ori pana sa reuseasca sa adoarma. E pe punctul sa o faca si la trezirile de noaptea (de care n-am scapat - nici gand! )

Va mai amintiti de anul trecut pe vremea asta? . Se faceau pariuri peste pariuri cine urmeaza, invitatii... Si a fost o lunga pauza, rupta in final de Ripley . Dupa care, in 14 nov s-a spart robinetul cu gasca tero', cum ii spuneti voi .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pai lavi, am citit boldurile, am citit ca face kk.. da' fix alea 3 cuvinte , ca era si baterie, nu mi-au ramas in cap!
m-am dumirit abia cand am postat... ca a si trecut criza...

si... cine se baga la gasca terro de pe 14? ca atunci chiar sunt destule subiecte de deschis!

maria alexia, hihi, imi amintesc cum statea ripley pe net si ma rugam de ea sa se culce nitel... nu si nu, ca ea nastea si nu putea sa doarma . si mai stiu si cum a plecat feli la control si ne-a anuntat ca naste...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Era odata un tanar care atunci cand era mic vroia sa se faca un "mare"
scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus:
"Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care oamenii sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere si disperare!"

Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare....

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Cristina eu m-am prins ca ai citit pe diagonala. Si eu fac de multe ori la fel.

Tocmai de-aia am scris, ca o chestie care noua ni s-a parut inofensiva (baterie = chestie mica si rotunda care va iesi usor) cand ne-am uitat mai atent pe net putea fi f nasol, si asta in scurt timp. Pt ca bateria contine tot felul de substante chimice nasoale.

Maria aia-i chestia, ca subst alea chimice din baterie, in mediul ala acid se activeaza si pot rezulta consecinte nasoale.

Noi ne-am uitat pe site-uri serioase, in care scria ce tre' sa faca medicii in caz de, inclusiv cum sa faca endoscopia; deci cazurile de gaurit esofagul sunt experimentate de ei clinic, nu povesti.

Pe baza studiilor facute s-a standardizat ca locul in care se tin bateriile la jucarii sa fie inaccesibil copiilor (prins in suruburi).

Eu am povestit aici toata treaba ca invatatura de minte, util pt toata lumea zic eu.

Multa sanatate bebicilor bolnaviori!!!

Silvia merg sa infulec ceva si ma intorc sa-ti caut astrograma. Sunt curioasa in cat timp o gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat Lavi, acum 1 an
"Ripley si nu mai fi asa nerabdatoare, ca bb nu va termina liceul la tine in burtica, asta e clar!"

Citat Anda, aceeasi sera 5 nov. 2005
ripley, nu cumva fiica-ta il asteapta pe fiu-meu? Hai mai, stii ce baiat finutz o sa am...Singura problema ar fi cu mine, care cred ca voi fi o soacra intzepata, dar puiul meu se va purta perfect cu fetele...iti spun eu ca fiica-ta il asteapta pe fiu-meu...hi, hi, hi...
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai si ce, nu e finutz? dar uite ca ardeleanca ana, contrar obiceiului, s-a grabit si nu l-a asteptat:) dar na ca l-am "maritat" in canada cu pufoasa. foarte buna partida, va zic!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput