Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alina, Cristina - multumesc ca m-ati linistit..deci nu sunt eu tampita..important sa o calmez pe bunica...

Cristina - la schimbat de pampers - da, devine marait si tot da din picioare, dar la baitza..este chiar foarte cumintzel, sta se uita peste tot...si de vreo 2 ori...chiar a adormit......incearca la baitza sa nu il bagi brusc in apa si sa nu ii dai cu multa apa de-o data pe el.. se sperie...

Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Katia - sunt super de acord cu tine...credeam ca numai la noi se intampla showuri din astea....oricate argumente i-as da lui mama...nu si nu...ca cica imi bat joc de copil si ca raceste copilul..si uite asha..., cateodata simt ca o sa ma innebuneasca ea si nu asta micu'....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

nici eu nu-i pun caciulita. Este mai bine asa, ei isi regleaza temperatura corpului in functie de temperatura capului. Eu am fost racita si sunt tar efericita ca el nu a luat. Am iesit si afara in zilele acelea racoroase si a fost ok. Sper sa o tina tot asa.

Acum am o rugaminte la voi: am vazut ca v-a venit deja ciclul. Mie dupa 6 sapt. de la nastere nu mi-a venit inca. As vrea sa incep sa iau Exluton. Pe prospect scrie ca trebuie sa incep sa iau din prima zi a ciclului menstrual. Eu ce fac? Astept sa-mi vina? Am uitat sa intreb medicul. Si de ce nu a venit inca la mine????

Pupici

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

ramomarMie mi-a venit ieri ciclu...cred...nu era chiar ca unul normal si nici dureri de burta cine stie ce nu erau.dar cred ca el era.Sper sa ramin cu el la fel ca inainte de nastere ( adica 3 zile si fara dureri mari) dar cine stie. Cum vine prima oara??? Normal cantitativ ...mai mult....mai putin??

Alaltaieri am fost la controlul de 6 sapt si era totul bine.

Oare se schimba cu ceva laptele in momentul in care vine ciclu?Eu ii dau numai sin.

alexutza_26Soricica mea are zile (2-3) in care nu face deloc si zile in care "recupereaza" de citeva ori pe zi.Cred ca depinde de copil. Vorba mamei "uite asa creste" ca il tine acolo si nu da ce papa afara

Fetelor voi scoateti bebeii afara pe vremea asta, ca mie mi se pare cam frigut dar cu toate astea as vrea sa o calesc ca doar nu o sa stam in casa la hibernat pina la prmavara. Ieri de exemplu am iesit asa o tura prin parc. voi ce faceti?

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Cata - nici mie nu mi-a venit ciclul, desi se aporpie cele 6 sapt..si eu nici nu alaptez...inca mai astept...sper ca macar pana ma vad cu Tutu sa imi vina ca sa imi zica ce pastile pot lua...

Monique - hai ca m-am mai linistit....ce sa zic, nici eu nu am iesit cu asta micu' de vreo 2 zile..decat pe balcon..si mie mia- fost frica...dar poate de maine imi iau inima in dintzi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Inni, vroiam sa te intreb care e legatura intre banane si hemoroizi ?? Jur ca nu pot sa-mi dau seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alexutza_26Pai si toata iarna ce ne facem....hibernam.O sa punem la loc toate kilogramele pe care le aveam iainte sa nastem.Eu eram curioasa daca exista vreo regula de scos afara bbeii. Adica sub atitea grade sau mai stiu eu ce nu e bine sa-l scoti. Eu stiu doar de vint si ma rog daca sint furtuni...dar daca este ger uscat asa .....??

Sibyllebananele constipa...ma bag si eu ca musca in lapte

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Inni, vroiam sa te intreb care e legatura intre banane si hemoroizi ?? Jur ca nu pot sa-mi dau seama.

Pai, ma bag si eu, bananele constipa in general!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna-seara mamici si bebici,

N-am reusit sa citesc ce s-a mai postat ieri si azi. Sper ca nu s-a intamplat nimic neplacut si ca toate mamicile si toti bebeii sunt bine.

Ieri am avut botezul Andreei. A fost foarte frumos la local, am avut mai multi invitati decat ne asteptam si a iesit super petrecere. Un singur lucru m-a nemultumit, dar nu stiu daca aveam cum sa-l prevenim, si anume, slujba la biserica. Au fost 7 botezuri in acelasi timp, drept urmare, a fost super aglomerat si haotic. Cu toate astea, Andreea s-a comportat exemplar. A fost f cumintica si bineinteles a fost cea mai eleganta si mai frumoasa dintre toti bebelusii. A primit f multe cadouri si a fost foarte rasfatata de nasi.

Acum ne retragem ca suntem obositi. Sper sa pot citi din urma. Noapte-buna.

Va pupacim si va dorim o seara placuta. Mergem sa facem nani ca suntem zombi.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mersi de raspuns, am priceput. Eu am in dotare si h ... si banane. O sa incerc sa renuntz ... la banane.

Mergi la inceput