Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
_Ralu_ spune:
mirabela, ce frumos e david! cred ca n-am vazut poze cu el pana acum ca sigur imi atragea atentia! nu stiu cum de mi-a scapat ca eu in general ma uit la TOATE pozele!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
www.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
ramomar spune:
microbu ce faci, cum esti? tare rau imi pare ca sunt iar probleme in "paradis". sper sa le rezolvati cat mai repede si sa nu mai apara in veci
mirabelac tare dulce e David! are niste trasaturi foarte fine, e foarte frumos. Sa va aduca numai bucurii !
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
CristinaGoji spune:
In sfarsit pot sa mai intru si eu pe aici. Sau nu? parca se aude bebe ca s-a trezit. Sper sa mai doarma. Vladut nu prea doarme ziua. Cine stie e normal sa doarma numai vreo 3-4 ore in total ziua? La 2,5 saptamani? Am citit ca unii bebei fac kaka o data la 2 zile. Si nu fac scandal? Vlad face 1-2 ori pe zi, dar pana il face pe primul e foarte agitat, da din picioruse, se screme si e vizibil deranjat. Si ma gandeam ca e din cauza ca e constipat, dar daca tot face macar o data pe zi inseamna ca nu-i constipat? Ce sa mai zic? Am o groaza de intrebari, iar doctorita noastra deja s-a cam saturat s-o tot sun. Noroc de forum ca mai aflu cate ceva si nu trebuie s-o sun chiar in fiecare zi. Va pup.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
DiaB spune:
Cred ca am reusit sa fac smecheria aia cu linkul catre poze. Testam acum.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
alexutza_26 spune:
Fetelor..avem si noi cateva intrebari la voi:
Daca puiul meu face doar o data pe zi kk - inseamna ca e constipat????..si ce sa fac - sa ii pun de fiecare data supozitorul..sau cum, voi ce faceti? - tin sa precizez ca Gabitzu' meu este hranit exclusiv cu Nan1...
Si ce ceai sa ii dau?? - ii dau asha intre mese sau noaptea ceai de tei cu musetel..sau numai de musetel...nu suporta ceaiul de colici...voi ce fel de ceai dati????
In casa voi ii tineti cu caciulitza???? - ca pe noi ne- a inneunit bunica cu ideea fixa ca raceste copilul fara caciulitza....
Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
adameasca spune:
Cristina, fiecare bebe are ritmul lui de somn. Luk nu a dormit niciodata mult ziua, nici macar in prima luna, iar Ilinca a dormit de-a rupt in prima luna iar acum, la 2 luni, scoate parleala, sta treaza extrem de mult, exagerat chiar in cate o zi. Daca aduna 2 ore de somn peste zi...
Alexutza, cum sa fie constipat daca face kk in fiecare zi? Nu e... Eu ii dau fetii ceai de fenicul de la Milupa.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
alinamoro spune:
Ramomar, multumim. Imi place ce falcute are Patricia.
Alexutza, noi nu bem ceai deloc, am incercat de mai multe ori si nu il vrea, Adelina papa doar tzitzi.
Eu nu-i dau caciulita numai dupa baie si noaptea daca mi se pare ca-i mai rece in casa.
Daca are un scaun pe zi nu e constipat.
Cristina, fiecare bb are ritmul lui de somn, la noi sunt zile cand doarme foarte mult (de exemplu azi a dormit 5 ore fara sa pape) si sunt zile cand sta multe ore treaza sau doarme asa "iepureste".
DiaB, scumpica Maia, ce par mare are si ea! ...Adelina e asa cheliuta!
Ileana, da' putin doarme Ilinca ziua!
Eu am observat ca Adelina doarme foarte bine cand e Dragos la gradinita, cand vine el ne "bruiaza" si simte si ea cred.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
adameasca-multumesc de raspuns. Macar daca ar sta cuminte cand e treaz, dar problema e ca-i mofturos, ii trebe brate, leganat,, etc.
Alexutza - eu il tin fara caciulita in casa, asa mi-a spus doctorita.
Fetelor, ai vostri plang la baita si schimbat de pampers?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
alexutza_26 spune:
Adameasca - i-am dat ceai de fenicul de la Milupa..dar nu i-a placut, asha se stramba...pana la urm araman la ceaiul de musetel...eu ziceam sa i-l mai scg=himb sa nu i se acreasca numai cu asta
aa...si inca ceva...la masa aia de noapte sa incep sa ii dau ceai...ca pe urma sa o eliminam...sau e prea devreme (avem 5 sapt)????
Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
katia spune:
Cristina, Alexutza, fata mea a stat si 4 zile fara sa faca caca. Asta e ritmul ei, i-am dat si ceai de musetel si tot asa a fost pana sa incep sa-i dau siropul pentru raceala (ca e racita acum putin saracuta) de la care face cate putin la fiecare partz. Mie mi-a spus dr sa-i pun termometru de cateva ori daca nu face doua zile. Eu o hranesc la san exclusiv.... Dar daca face o data pe zi eu nu mi-as face nici un fel de probleme in locul vostru!
Cu caciulitza si la mine a fost show cu soacra-mea care cat a stat la noi (sapt asta) cum i-o lasam s-o tina putin cum ii punea caciulita si o infofolea in plapumioara de nu mai avea cu ce sa respire saraca. Eu sunt pur si simplu iritata de ideea de a tine copilu infofolit. Eu nu-i dau caciulita nici dupa baie. Fata mea a racit de la mine nu de la felul in care o imbrac. Eu tin 24-25 grade in casa si cu capul gol chiar si acum ca e racita. Sincer cred ca e mult mai periculos sa infofolesti copilu sa transpire, ca dupa aia raceste mult mai repede.
Eu zic sa-ti cresti copilul si sa-l obisnuiesti asa cum crezi tu, cum iti sopteste instinctul matern si sa lasi la o parte toate obiceiurile antice(vezi picioare legate, sarmalute etc!)
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite