Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sibylledaca esti asa "dotata" mai bine renunti la banane pina iti trec.

putzurucaFelicitari pt gargarita Andreea. Pupici de la soricia mea.Asteptam pozici.

Intrebare: dupa cit timp de la nastere (prin cezariana in cazul meu ) se pot folosi tampoane interne (tampax). Am niste pantaloni deschisi pt botez si daca ma tine cu tiriita chestia asta de ii zice ciclu macar sa stau comod.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

alexutza_26Pai si toata iarna ce ne facem....hibernam.O sa punem la loc toate kilogramele pe care le aveam iainte sa nastem.Eu eram curioasa daca exista vreo regula de scos afara bbeii. Adica sub atitea grade sau mai stiu eu ce nu e bine sa-l scoti. Eu stiu doar de vint si ma rog daca sint furtuni...dar daca este ger uscat asa .....??

Sibyllebananele constipa...ma bag si eu ca musca in lapte

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Monique..eu nu-l scot afara cand sunt zile ploiase sau vant puternic. In rest, il imbrac super bine si macar un pic tot iesim. Lui ii place foarte mult afara si adoarme. Nu mai zic de masina...e cel mai fericit cand il plimbam.

Alexutza - cred ca T. tot Exluton o sa-ti recomande. Eu nu m-am gandit sa-l intreb cum sa fac..sa astept sa-mi vina ciclul mai intai? Cum se iau de fapt aceste medicamente. Am pus intrebare aici pe forum, sper sa-mi raspunda cineva.
Daca nu, o sa-l sun cand revine in tara.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Fetelor..avem si noi cateva intrebari la voi:

Daca puiul meu face doar o data pe zi kk - inseamna ca e constipat????..si ce sa fac - sa ii pun de fiecare data supozitorul..sau cum, voi ce faceti? - tin sa precizez ca Gabitzu' meu este hranit exclusiv cu Nan1...

Si ce ceai sa ii dau?? - ii dau asha intre mese sau noaptea ceai de tei cu musetel..sau numai de musetel...nu suporta ceaiul de colici...voi ce fel de ceai dati????

In casa voi ii tineti cu caciulitza???? - ca pe noi ne- a inneunit bunica cu ideea fixa ca raceste copilul fara caciulitza....

Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

1. nu e constipat.

2. eu ii dau ceai pt. colici.

3. eu peste 20 gr nu il tin cu caciulita.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu il mai tineam pe Vladimir cu caciulitza pt ca nu aveam caldura in casa. Acum s-a rezolvat si nu ii mai pun nimic pe cap.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Fetelor voi scoateti bebeii afara pe vremea asta, ca mie mi se pare cam frigut dar cu toate astea as vrea sa o calesc ca doar nu o sa stam in casa la hibernat pina la prmavara. Ieri de exemplu am iesit asa o tura prin parc. voi ce faceti?

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Eu l-am scos aproape in fiecare zi, cand a plouat nu, chiar si pe vant, am tras prelata la carut si a fost ok. Vreau sa-l calesc si sa-l invat treptat cu aerul rece.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Cata_adrtot asta mi l-a dat si mie tutu....si mi-a spus sa-l iau de alaltaieri ( din ziua cind am fost la control ) si sa mai "astept " o saptamina". Acum nu stiu daca mi-a venit ciclu ce fac...nici macar nu l-am luat ca sa citesc prospectul.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna seara si de la noi,

azi a fost urat afara,nu a plouat dar frig si intunecat.am iesit putin la plimbare apoi mi-a mai dormit in casa vreo 2 ore.
eu caciula ii pun numai dupa baita vreo ora-2 apoi o dau jos.oricum nu suporta caciulitele care se leaga sub barba,da din cap in stanga si dreapta cand i-o leg pina si-o trage pe ochi si apoi incepe sa urle.

ciclul poate sa vina sau nu dupa 6 sapt,asta depinde de fiecare organism in parte.

monica noi iesim in fiecare zi la plimbare macar 30 min aca este foarte rece(putin peste 0)ca daca este mai cald stam si o ora.fular nu i-am pus dar i-am inchis geaca cu gluga pina la ultima capsa de sus si i-am pus paturica putin peste gurita ca are obiceiul sa gangureasca pina adoarme si mi-a fost frica sa nu traga aer rece.oricum respira pe nas.
cum am mai scris si alta data, e bine sa-l scoatem pe bebe zilnic,asta ne-a spus pediatra si moasa de fiacre data,numai daca este viscol sau ploua sa nu iesim.dar pe ger din asta uscat ,bine imbracat nu are nimic ca sta cateva minute la aer.

va pup si ma intorc la datorie.o seara placuta!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multumesc mult Mirabela de raspunsuri...deci maine scoatem printzu afar..ca la iarna vorba lui Monique ce ne facem???

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu stiu ca NU se scot bebeii afara daca sunt sub -5 gr., daca e vant puternic, daca e ceatza. Imi amintesc ca pe Luk il scoteam in marsupiu daca ploua, stateam amandoi sub umbrela. In rest, liber la plimbari!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

alexutza_26cu ce?

Deci de miine cred ca o sa ies si eu cu ea, de fapt doar azi am sarit peste iesitul afara. Problema este daca plinge si trage aer rece...ca fular la gura eu nu ii pun.Parerea mea este ca transpira cu fular se deschid porii si tragind aer rece este si mai rau.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput