Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu si David va multumim tuturor pt. aprecieri! Toti bebeii sunt niste draguti!

Am fost azi 2 ore la plimbare, David a dormit f. bine, apoi a rupt tzatzele, nu se mai satura saracul... dar si eu cand am scapat la mancare... mama mama...

Sunt bucuroasa ca mi-am gasit toaleta pt. petrecere, un costumas din 3 piese cu fusta f. dragut, sunt tare multumita ca ma avantajeaza la cele +10 kg la purtator.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Simona ... ce moment de sinceritate la David. Bravo lui..adica voua...ca l-ati educat asa. Salacutu !..a poftit si el la Tweety.
Gripo : Proctoglyvenol supoz. mi-au facut mie foarte bine + o crema preparata in farmacie. Daca esti interesata de crema (care e excelenta) sa-mi spui si o scriu maine...ca sa mergi la o farmacie sa ti-o prepare.

Sibylle vad ca ai primit raspunsul corect. Nici tu n-ai scapat de hemoroizi. Ce denumire ciudata au !!! Oare o fi cineva dintre noi care nu a facut ???

Vladimir e o bombonica.

Katia ...si tu ai o bombonica de bebe.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ia uitati in ce pozitie mi-a adormit odorul acum seara.picioarele le tine in aer

inni eu am scapat de hemoroizi.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

inniDA EUnu am avut niciodata asa ceva si sper sa nu am.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by osna

ia uitati in ce pozitie mi-a adormit odorul acum seara.picioarele le tine in aer

inni eu am scapat de hemoroizi.

poze matei

Si a mea doarme asa numai ca e cu o paturica pe ea.

HE he dupa mai bine de 9 luni pe forumul asta am descoperit cum sa dau raspuns in felul asta( nici acum nu stiu cum se numeste )

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

l-am lasat descoperit momentan ca sunt 24 de grade la el in camera.am uitat caloriferul pe maxim.

bine ca ai aflat de asta acum.niciodata nu e prea tarziu.
ma uita la pozele cu soricica ta.ce dulcica este.
mai avem niste copii foarte frumosi.cand am timp imi bag mereu nasul prin pozele voastre.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Cata_adrtot asta mi l-a dat si mie tutu....si mi-a spus sa-l iau de alaltaieri ( din ziua cind am fost la control ) si sa mai "astept " o saptamina". Acum nu stiu daca mi-a venit ciclu ce fac...nici macar nu l-am luat ca sa citesc prospectul.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

mie nu mi-a trecut prin cap sa intreb. Deci el a zis sa-l iei cu toate ca nu ti-a venit? Pe prospect scrie altceva. Nu stiu cum sa fac.Speram sa-mi raspunda careva de pe aici, dar se pare ca nu am succes.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

bonsoir!

Inni, nici eu n-am facut tura asta hemoroizi, am ramas cu unu' mic de cand l-am nascut pe Luk, dar e inofensiv.

Cata, s-a mai discutat problema Eluxtonului acu cateva capitole si am retinut ca se ia si fara sa-ti vina ciclul, dar ofera protectie dupa 7 zile parca. Si trebuie luat mereu la aceeasi ora, cu o marja de 1-2 ore.

Osna, e mortal Matei cum doarme. Ai mei n-au dormit niciodata in pozitia asta.

Eu nu stiu cum s-o fac pe fi-mea sa-si schimbe ora de culcare seara, ea la 11 poate sa adoarma si mi se pare prea tarziu...

Sa-mi tineti pumnii ptr noaptea asta ca m-am hotarat sa-mi mut copii in acelasi dormitor. Pe Luk l-am scos din patutztul lui de bebelush in care doarme de 3 ani si l-am expediat pe canapea, iar pe Ilinca o s-o pun in patutzul lui Luk. Numa ca vreau sa ma conving ca a adormit bustean, ca n-am chef sa-l trezeasca si pe al mare. M-am saturat de maraieli si caraieli si foieli in capul meu, asa ca am luat hotararea sa-i mut in aceeasi camera. Vreau si eu ca cele 4 ore de somn necesare sa fie linistite. Luk nu s-a aratat deranjat pana acum de zgomotele scoase de Ilinca in somn, ca s-au mai intalnit la nani pana acum, dar in patul meu.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Svetlana ai un copil superb. Si a mea mai doarme asa, dar eu ii intind picioarele.

Ileana mult succes! Dar Luk nu se scoala cand se trezeste Ilinca peste noapte sa pape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Ileana merci de raspuns. Cred ca am omis discutia. Nici eu nu stiu cum sa mai fac cu bebe al meu cu ora de nani. Tot tarziu adoarme:((((((((
Si mai am o problema...este foarte marait. Azi a dormit f. putim. Noaptea nu prea doarme. Sunt colicii de vina, il simt cum il doare, se strange si se face rosu la fatza. Azi noapte s-a culcat la 4 dim. Nu stiu cum sa-l mai linistesc.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput