Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Eu si David va multumim tuturor pt. aprecieri! Toti bebeii sunt niste draguti!
Am fost azi 2 ore la plimbare, David a dormit f. bine, apoi a rupt tzatzele, nu se mai satura saracul... dar si eu cand am scapat la mancare... mama mama...
Sunt bucuroasa ca mi-am gasit toaleta pt. petrecere, un costumas din 3 piese cu fusta f. dragut, sunt tare multumita ca ma avantajeaza la cele +10 kg la purtator.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
inni spune:
Simona ... ce moment de sinceritate la David. Bravo lui..adica voua...ca l-ati educat asa. Salacutu !..a poftit si el la Tweety.
Gripo : Proctoglyvenol supoz. mi-au facut mie foarte bine + o crema preparata in farmacie. Daca esti interesata de crema (care e excelenta) sa-mi spui si o scriu maine...ca sa mergi la o farmacie sa ti-o prepare.
Sibylle vad ca ai primit raspunsul corect.
Nici tu n-ai scapat de hemoroizi. Ce denumire ciudata au !!! Oare o fi cineva dintre noi care nu a facut ???
Vladimir e o bombonica.
Katia ...si tu ai o bombonica de bebe.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
osna spune:
ia uitati in ce pozitie mi-a adormit odorul acum seara.picioarele le tine in aer ![]()
inni eu am scapat de hemoroizi.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Monique_new spune:
inniDA EU
nu am avut niciodata asa ceva si sper sa nu am.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by osna
ia uitati in ce pozitie mi-a adormit odorul acum seara.picioarele le tine in aer
inni eu am scapat de hemoroizi.
poze matei
Si a mea doarme asa
HE he dupa mai bine de 9 luni pe forumul asta am descoperit cum sa dau raspuns in felul asta( nici acum nu stiu cum se numeste )

POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
osna spune:
l-am lasat descoperit momentan ca sunt 24 de grade la el in camera.am uitat caloriferul pe maxim.
bine ca ai aflat de asta acum.niciodata nu e prea tarziu.![]()
ma uita la pozele cu soricica ta.ce dulcica este.
mai avem niste copii foarte frumosi.cand am timp imi bag mereu nasul prin pozele voastre.
poze matei
Cata_adr spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Cata_adrtot asta mi l-a dat si mie tutu....si mi-a spus sa-l iau de alaltaieri ( din ziua cind am fost la control ) si sa mai "astept " o saptamina". Acum nu stiu daca mi-a venit ciclu ce fac...nici macar nu l-am luat ca sa citesc prospectul.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
mie nu mi-a trecut prin cap sa intreb. Deci el a zis sa-l iei cu toate ca nu ti-a venit? Pe prospect scrie altceva. Nu stiu cum sa fac.Speram sa-mi raspunda careva de pe aici, dar se pare ca nu am succes.
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE----------------
You really can change the world if you care enough!
adameasca spune:
bonsoir!
Inni, nici eu n-am facut tura asta hemoroizi, am ramas cu unu' mic de cand l-am nascut pe Luk, dar e inofensiv. ![]()
Cata, s-a mai discutat problema Eluxtonului acu cateva capitole si am retinut ca se ia si fara sa-ti vina ciclul, dar ofera protectie dupa 7 zile parca. Si trebuie luat mereu la aceeasi ora, cu o marja de 1-2 ore.
Osna, e mortal Matei cum doarme. Ai mei n-au dormit niciodata in pozitia asta.
Eu nu stiu cum s-o fac pe fi-mea sa-si schimbe ora de culcare seara, ea la 11 poate sa adoarma si mi se pare prea tarziu...
Sa-mi tineti pumnii ptr noaptea asta ca m-am hotarat sa-mi mut copii in acelasi dormitor. Pe Luk l-am scos din patutztul lui de bebelush in care doarme de 3 ani
si l-am expediat pe canapea, iar pe Ilinca o s-o pun in patutzul lui Luk. Numa ca vreau sa ma conving ca a adormit bustean, ca n-am chef sa-l trezeasca si pe al mare. M-am saturat de maraieli si caraieli si foieli in capul meu, asa ca am luat hotararea sa-i mut in aceeasi camera. Vreau si eu ca cele 4 ore de somn necesare
sa fie linistite. Luk nu s-a aratat deranjat pana acum de zgomotele scoase de Ilinca in somn, ca s-au mai intalnit la nani pana acum, dar in patul meu. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
Svetlana ai un copil superb. Si a mea mai doarme asa, dar eu ii intind picioarele.
Ileana mult succes! Dar Luk nu se scoala cand se trezeste Ilinca peste noapte sa pape?
Cata_adr spune:
Ileana merci de raspuns. Cred ca am omis discutia. Nici eu nu stiu cum sa mai fac cu bebe al meu cu ora de nani. Tot tarziu adoarme:((((((((
Si mai am o problema...este foarte marait. Azi a dormit f. putim. Noaptea nu prea doarme. Sunt colicii de vina, il simt cum il doare, se strange si se face rosu la fatza. Azi noapte s-a culcat la 4 dim. Nu stiu cum sa-l mai linistesc.
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!