Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
amarantina spune:
Fetele care vor sa ia Exluton: cautati la Femina intim ca a fost un topic despre aceste pastile unde mai multe fete au spus ca nu-s bune. Si eu am luat dupa prima nastere si mi s-au parut niste porcarii care mai mult m-au dereglat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
ce sa va spun ca mi s-a trezit odrasla.acum se chinuie tata-su sa-l adoarma din nou.e mancat ,schimbat si a dormit numai o ora.saptaman trecuta ne-a tinut treziti de la 2-4 dimineata.ochii mari ca cepele si noi rupti de somn ii cantam,leganam si el nimic.ne-am uitat impreuna la un film la tv si in sfarsit a adormit.sper ca in seara asta sa nu ne tina prea mult. curand intru in clubul pasarilor de noapte.
multumim fetelor de aprecieri.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
adameasca spune:
Simona, nu stiu daca se va trezi sau nu. Noi avem dormitoarele unul langa altul si imi ia putin timp sa ajung in camera la ei. Si am observat ca, chiar daca se trezeste Luk noaptea, adoarme instantaneu la loc daca ii spun sa se culce.
Evident ca fi-mea s-a mai trezit nitzel, mai avea o ragaitura de scos si o uitase pe teava. Mai, ce ti-e si cu bebelushii astia de-i trezeste un partz sau o ragaitura...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Cata_adr spune:
wow am o steluta, sunt membru incepator
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
adameasca spune:
Osna, tare ma enerveza si pe mine cand doarme numai putin si apoi se trezeste iar. Si mai tare ma enerveaza ca apuc sa ma bag in pat, ma incalzesc, imi gasesc locul, aproape atipesc (fac parte din categoria oamenilor care adorm destul de greu) si atunci "oaaaaaaa". Bomban nitzel si-mi trece, iar de multe ori il trezesc pe soztul meu sa stea cu ea pentru ca el adoarme apoi extrem de usor.
Ileana
poze,poze si iar poze...
osna spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Evident ca fi-mea s-a mai trezit nitzel, mai avea o ragaitura de scos si o uitase pe teava.Mai, ce ti-e si cu bebelushii astia de-i trezeste un partz sau o ragaitura...
Ileana
poze,poze si iar poze...
hai ca esti simpatica! matei daca face vreun partz cand suge tzitzi e asa speriat ca ma bufneste si rasul.face ochii mari,se uita mirat.sunt niste dulci.
poze matei
Cata_adr spune:
Simona, o sa ma uit, dar asta mi-a dat doctorul. Sper sa nu am probleme. Eu nu am avut niciodata dereglari cu ciclul. Mi-a venit ceas. Sper sa nu ma dea peste cap medicamentul asta.
Eu sunt inscrisa demult in clubul pasarilor de noapte. Ca un facut, asta mic dupa ce papa, dace ochii mari si incepe sa se uite prin casa. Cand il ducem in patut, bineinteles ca il punem pe maracini cum zicea cineva. El ziua sta langa noi intr-un landou. Tot in landou doarme ziua. Imi place sa-l stiu langa mine si sa-l vad mai mereu. Noaptea insa, clachez. Cand il aud cum plange ma apuca si pe mine.
Dar cum spuneam, azi a fost mai plangacios ca niciodata. Sa fie colicii de vina? Sper sa nu aiba altceva. Tare frica imi e
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
adameasca spune:
Pe mine si mai tare ma amuza facutul de kk, iar fatza de la sfarsit e de milioane. Fi-mea e obosita dupa ce se screme 20 de minute, mai ca o ia cu somn dupa activitatea asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
A mea se sperie cand face partz. Uneori sare si-si arunca mainile cat colo. E de groaza.
David daca se trezeste noaptea... e circ pana se culca la loc. Pentru el daca e treaz inseamna ca trebuie sa se joace.
osna spune:
a adormit.sper sa-l si tina.fug si eu in pat.
noapte buna fetelor!
o sa va spun dimineata cum a fost,vad ca pe gicu l-a apucat iar foamea de la atata leganat.
poze matei