Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Svetlana, somn usor!

Simona, eu am obs asta cu trezitul si adormitul la Luk mai demult si mi-a confirmat ca adoarme repede sapt asta cand i-am dat noaptea antibiotic. In 3 secunde maxim era adormit la loc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cata toti doctorii le prescriu pentru ca nu afecteaza lactatia.

Mergi la inceput

Fug si eu ca s-a trezit Irena. Tre sa-i fac baie.
V-am pupat si somn usor!

Mergi la inceput

Ma duc sa vad cat e de adormita mandra, poate reusesc si eu sa adorm inainte de 1 noaptea... N-am voie sa ma vait de somn dupa ce a stat soztul 2 nopti cu ea si eu am dormit busteam cate 6 ore legate, nu?

Pup si nopti linistite!

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Bebe a papat si a adormit la san. Acum sta la ta-su in brate si doarme bustean. Daca il punem in patut se trezeste si incepe sa urle. Acum doarme asa frumos, de zici ca nimic nu-l va trezi prea curand. Profit de ocazie si ma duc sa dorm si eu putin ca oricum ta-su mai sta la TV.
Somn usor (cui poate)

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Pt fetele din Bucuresti:
Apa Nova întrerupe de mâine furnizarea apei potabile în mai multe zone ale Bucureștiului. Regia susține că apa va fi întreruptă temporar în mai multe zone din cauza unor lucrări de modernizare la sistemul de alimentare.

Astfel, luni, nu vor avea apă cei care locuiesc în zona Iancului și pe Bulevardul Ștefan cel Mare. Marți, apa va fi oprită în zona Avrig pe Calea Moșilor, în Dristor și Ghencea. Miercuri reparațile îi vor afecta pe locuitorii din zona Pantelimon, iar joi nu va fi apă în cartierele Rahova, Prelungirea Ferentari, Calea Giulești și Șoseaua Iancului. În Drumul Taberei și Prelungirea Ghencea, apa va fi oprită vineri.

Minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Ne-am facut si noi paginuta ,inni multumim de idee.
Cine vrea sa ne vada aici http://www.totsites.com/tot/ruty_thea poate :D

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Gripo, Ramomar si da, sa stii Gripo ca a plans Ada cand I-a pus cercelusii…eu cred ca nu este vreo bebelusa care sa nu planga. Aici ii pune cu un pistol si repede merge operatiunea, a plans 1 minut dupa prima gaura si apoi s-a linistit si a plans vreo 5 min dupa a 2-a gaura si atata a fost, cred ca la a 2-a gaura a realizat ce se intampla.
Ramomar, eu inca nu am ciclu..data trecuta mi-a venit dupa vreo 3 luni, sa vedem acum cum o sa fie
Mirabela, super Davidutzu
Putzuruca, sa va fie de bine botezul si asteptam pozitze
Osna, e super Matei cum doarme si are niste falcute de-ti vine sa le mananci.
Alexxia sunt fff dragute mamarutele tale, sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

'neatza!

N-am timp prea mult la dispozitie acuma, numa' vroaim sa va zic ca s-a dormit bustean in camera copiilor, se mai doarme si acuma. Vai, ce bun mi-a fost somnul fara maraituri la cap.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineatza si de la noi...noi suntem matinali, pe la 6 dam trezirea..dar adormim imediat la loc, asta ca sa fim odihniti pt la noapte...

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput