Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vad ca Bucuriile dorm in front azi dimineata. Io cu cine-mi beau cafeaua?
Pu Luk l-am dus la gradi, a urlat nitzel dupa 2 sapt de pauza, Ilinca face nani, ii prieste in camera lui Luk, am facut ordine, am pus la spalat...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

neatza

cred ca a fost ceva in atmosfera de au dormit bebeii. Si la noi a fost somn azi nopate..de la 1 la 6.30. Nu pot sa cred ca am dormit asa bine toti 3. Sper sa o tina tot asa.
Azi vad ca e soare, asa ca o sa iesim pe afara.

Apropos de Exluton..sunt sanse sa-mi vina ciclul daca le iau?

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, ma tot uit la pozele bebeilor si e o adevarata incantare, cel putin cand mai si zambesc...sunt frumosi rau de tot!

INNI, sigur ca vreau sa-mi scrii, ca sunt deja cu nervii pe butuci cu hemoroizii astia, nu mai dau amanunte, dar dimineata am un stress....

ILEANA, vroiam sa te intreb daca ai fost cu rezultatul biopsiei la dr tau de la buc. si ce ti-a zis. Si felicitari cu reusita somnului.

Eu l-am culcat pe al meu pentru prima data dupa mult timp, la el in patut, si am dormit si eu cu ta-su in pat, dar in aceeasi camera. Ma batea gandul sa fac si eu ca ILEANA, dar ieri a reurgitat iar mult si mi-a fost frica sa nu se inece peste noapte. Oricum, am dormit lemn, iar bebe inca mai doarme.

Nu stiu ce sa mai cred cu regurgitarile astea, copilul meu are perioade cand regurgiteaza normal, adica 1 picatura 2, si apoi perioade cand regurgiteaza de ma intreb cat ii mai ramane in stomacel, iar metodele de hranire raman aceleasi. Si cresterea o are in valuri, adica dreste bine, pe urma stationeaza, si tot asa. I-as face echo ala la stomacel, voi ce ziceti? sotul meu zice ca s-ar face cu o sonda pe care i-o baga pe gat, si nu stiu daca merita sa-l chinui atata timp cat el creste, este fericit, adica nu se vede ca s-ar chinui, dar parca prudenta...

Am totusi si o veste buna, sotul se muta in 2-3 saptamani la o alta firma, unde va castiga dublu decat pana acum, asta inseamna ca la anul in vara ne putem permite sa ne mutam si noi la 3 camere.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

ei Ileana la tine doarme..e bine. Noi acum suntem cu ochii mari, doar am dormit bine azi noapte. Cred insa, ca-l doare burtica. Il vad cum se screme de durere. Oricum, cred ca sunt si ceva sanse de somn.

Noi duminica avem botezul, sper sa fie vreme frumoasa. De fapt asa zic astia la meteo ca se va schimba...in bine.

Cata - o mamica fericita
----------------

Mergi la inceput

Gripo ma pregatisem sa merg azi la control la Bucuresti, dar, surpriza, sambata mi-a venit ciclul a doua oara. Acu tre sa astept iar sa treaca...
Felicitari pentru jobul nou al sotzului! Al meu tocmai ce si-a dat demisia, ca de vreo juma de an a luat-o razna sefa si a zis ca nu mai resizta...
Si Ilinca regurgiteaza in unele zile mai mult, in altele mai putin, dar niciodata in timpul noptii. De unde deduc eu ca regurgiteaza mai mult cand e agitata si n-are chef de somn. Eu cred ca n-are rost sa chinui copilul cu eco abdominala, daca ia normal in greutate intr-o luna n-ai de ce.

Cata, bine ca v-ati odihnit si voi!

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Pai, Cata, cam cu somnul asta ramane pana deseara. Ea peste zi nu mai doarme decat reprize de 20 de min de somn d-ala usor, eu zic ca doarme iepureste. In ultima saptamana si-a facut program de somn cam de 11 ore noaptea, cu o pauza de masa si peste zi maxim 2 ore adunate in cateva reprize...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Simona, tu asa tarziu ii face baie Irenei?

S-a trezit fi-mea, ma duc s-o alimentez...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

gripo si al meu pui regurgiteaza destul de mult cateodata. La fel ca si tine, m-am ingrijorat. eu cred ca e normal..mai ales ca se intampla asta cand este foarte agitat. O sa-l mai intreb si pe doctor. Oricum, acum mananca mai mult si mananca si repede si d-asta cred ca regurgiteaza.

Cata - o mamica fericita
----------------

Mergi la inceput

Ileana, nici la noi nu doarme ziua tot timpul. Ieri spre exemplu a fost foarte agitat si cred ca in total a dormit vreo 3 ore, asta dupa ce sambata noaptea s-a culcat la 4 :(((((((. Oricum, noi vrem sa-l obisnuim sa doarma noaptea.
Pofta buna pt. pitica ta.

Cata - o mamica fericita
----------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cata - si noi avem botezul duminica..si avem asha emotii..sa iasa totul cum trebuie, sa fie vremea frumoasa, sa fie cuminte printzu in biserica.......apropo', tu ce stii de moasa..care e faza cu moasa asta..ca ma tot framata ideea..

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput