Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, pai ii fac baie dupa ce se culca David ca sa evit tabmalau in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Vad ca Bucuriile dorm in front azi dimineata. Io cu cine-mi beau cafeaua?
Pu Luk l-am dus la gradi, a urlat nitzel dupa 2 sapt de pauza, Ilinca face nani, ii prieste in camera lui Luk, am facut ordine, am pus la spalat...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Ileana, felicitari, sa stii ca e o mare realizare! Si eu abia astept sa pot plasa pitica a mica la pitica a mare in camera, dar mi-e teama de vreo perna pe fata, ori de vreo jucarie in cap. In plus, sigur s-ar trezi reciproc. Luk nu vorbeste tare, nu e zgomotos cand se scoala pt gradi? Ana face de obicei un mic circ...iar daca ar fi si cu Maruca in camera ma astept sa fie si mai si. In plus, Maruca se trezeste inca haotic noaptea si fiind destul de silentioasa, mi-e ca se trezeste Ana inaintea mea sa o linisteasca
Deocamdata Maruca doarme cu noi intr-un fel de cosulet de plasa pliant, in fine, in care nu va mai incapea decat inca vreo 2,3 poate 4 luni. In camera Anei Maruca are un patut de bebe in toata regula, de lemn, cu grilaj. Acolo o mai pun ziua sa doarma si nu face mari nazuri. E, de pe la 5-6 luni insa nu stiu ce voi face cu ea, fiindca patutul de lemn nu are loc la noi in dormitor, asa ca...ori il pun in sufrageria noastra de trecere....ori la Ana in camera. Om trai si om vedea. Am sperante ca macar din iulie vor sta singurele in camera (ne mutammmmmmmmmmm la 4 camere)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cata_adr

ei Ileana la tine doarme..e bine. Noi acum suntem cu ochii mari, doar am dormit bine azi noapte. Cred insa, ca-l doare burtica. Il vad cum se screme de durere. Oricum, cred ca sunt si ceva sanse de somn.

Noi duminica avem botezul, sper sa fie vreme frumoasa. De fapt asa zic astia la meteo ca se va schimba...in bine.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Stai linistitia, pana duminica e timp sa se schimbe din nou....in rau! Si noi tot pe 12 avem botezul si parca vad o ninsoare ....

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Ileana, pai ii fac baie dupa ce se culca David ca sa evit tabmalau in plus.

He, he, si lui David ii place sa ajute la baita surioarei?
Ana e ceva...de asta fiecare baita a Marucai e o goana in incercarea de a o fenta pe Ana ca sa nu puna MANA!!!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata, a mancat si a adormit la loc ptr vreo juma de ora cred. :))

Simona, dar David al tau vad ca e pus pe scandal. Pe Luk nu-l mai intereseaza momentul cand ii fac baie fetii. Dar, de regula, le facem baie in acleasi timp. Tati spala baiatu, mami fata. Si rezolvam eventualul tambalau.

Marina, Luk e matinal, se trezeste singur ptr gradi si cand se trezeste se da jos din pat si vine dupa noi prin casa. Eu pregatesc de seara hainele de gradi, le asez frumos in sufragerie, ca sa nu mai fie nevoie sa intram pese fata in camera si eviatm in felul asta s-o trezim si pe ea. El se uita la desene animate cat il imbrac eu si apoi plecam spre gradi. Iar Ilinca de vreo 2 saptamani nu se mai trezeste decat o data pe noapte la masa. Ultima masa o are intre 10 si 11 seara, iar urmatoarea e intre 4 si 5 dimineata, apoi la 8-9. Azi noapte am auzit-o eu la primul mieunat de foame, am luat-o imediat din camera copiilor, am stat si i-am dat sa pape la noi in camera si apoi am pus-o la loc in dormitorul lor. A durat toata operatiunea 15 min, cu tot cu ragait.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineata mamici,

CristinaGoji si David a plans in prima luna la baitza si la schimbat de Pempers. Eu faceam procedurile astea inainte de masa si lui ii era foame. O sa treaca, in timp o sa ii placa mult la baitza iar schimbatul Pempersului o sa devina o obisnuinta.

Pufy iti doresc sa vii cu vesti bune de la doctor azi.
La multi ani beatrix !

Va pup,

Ignatica

Mergi la inceput

In cazul in care Luk se hotaraste totusi sa asiste la baia fetii singura lui grija e cum sa se fleoscaie si sa se ude din cap pana in picioare in timp ce au imbrac fata.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ileana felicitari! Sper sa le tina naravul.

Si vreau sa-ti spun ca esti tare harnica. Eu de dimineata ma tot invart ca o curca biata si nu am facut mare lucru si toata casa mi-e cu curu-n sus.

Simona - si eu le fac baie in acelasi timp tocmai ca sa evit un mare tambalau. si eu sincer nu le fac baie in fiecare zi. O data la 2 ,3 zile.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Cristina, pai is harnica, ca am 3 nopti consecutive in care chiar m-am odihnit, dar cunosc cum e sa fii ca o curca beata. Sa stii ca nici eu nu le fac baie in fiecare zi, de regula lui Luk ii fac o zi da una nu, iar pe Ilinca o spal in fiecare seara numai daca e cazul, daca a regurgitat prea mult peste zi, daca a facut kk mai imprastiat, etc.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marina, David nu ajuta la spalat ci doar se uita. Dar nu se poate uita decat daca se dezbraca si intra in cada, i se pare lui ca vede mai bine de acolo. Si degeaba ii zic sa nu ramana cu picioarele goale pe gresie sau sa nu stea in picioare in cada, n-am cu cine discuta, vrea sa o vada pe soru-sa in pielea goala ca sa rada de ea... cred ca a prins asta de la gradi. O arata cu degetul si rade... exact un comportament de tzoparlan... sa vad cum fac sa-l dezvat.

Mergi la inceput