Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cris si la mine in casa e dezastru, de altfel dupa fiecare weekend este asa. Dar mi-e o lene... poate la pranz sa ma mobilizez sa fac ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, da-i un pupi lui David de la mine ca tare-i scump.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

fetelor, citesc si ma prapadesc de ras, desi stiu ca pentru voi nu e asa, dar sunt simpatici foc, copilasii astia ai vostri.

Da, cred ca mai aman cu echo asta, daca si voi ziceti, dar ma oftic, ca se nimereste cate o zi proasta cu regurgitari multe, cand mai vine cate cineva in vizita, si incepe: aaaa, al meu nu regurgita asa, hmmm, esti sigura ca e totul in regula?" si impreuna cu replica" ce mic e!, al meu/a mea a fost mai mare"(fi-miu s-a nascut intr-adevar micut, dar a recuperat admirabil), ma fac sa-mi pun tot felul de intrebari, si ma si doare sufletul, cred ca stiti si voi cum e. Cum naiba toti au fost "mai"..., numai al meu, parca ar avea totusi ceva, dupa parerea lor.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimineata

noi suntem treze de la ora 6 cand s-a trezit sa pape si abia acum a adormit, sper ca nu pt juma de ora
Ileana si Patricia mea la fel doarme ziua ca si Ilinca , nu cred ca depaseste 2-3 ore de somn/toata ziua.
Felicitari pentru somnicul dulce de azi-noapte atat al tau, cat si al copiilor

monique_new mie ciclu mi-a venit prima data la fix 4 saptamani de la nastere, iar acum la 5 saptamani fata de prima data.
Intrebai cum vine: pai prima zi mai incet, iar urmatoarele 2 zile destul de abundent. ce descriere am facut

pupici fetelor

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Cris si la mine in casa e dezastru, de altfel dupa fiecare weekend este asa. Dar mi-e o lene... poate la pranz sa ma mobilizez sa fac ceva.

La mine cel mai nasol e ca trebe sa fac si ceva de mancare si nu stiu ce sa fac sa mearga repede.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Cristina, baga ceva la cuptor, se face repede. Zice gospodina de mine care gateste de maxim 3 ore pe an.

Dori, si tu pleci urechea la toti "cunoscatorii" in ale cresterii copilului? Foarte rau.

E clar ca azi nu mai doarme peste zi din moment ce doarme si acum. Dupa laptele de la 9 am pus-o in patutz la plezneala, neragaita. Ca ma gandeam ca in maxim juma de ora o trezeste ragaitul. A inceput sa rada foarte mult, e o incantare dimineata mai ales. Cred ca e cea mai placuta perioada asta in care incep sa zambeasca constient.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna fetelor

bebeii vostri au mese regulate, adica la 3 ore ?

ca al meu Vladis inca mananca super haotic
uneori la 2 ore, alteori la 3...
nu reusesc sa-i fac un program si are deja 6 saptamani
ii mai dau ceai intre mese, daca ii se face foame prea repede
uneori chiar si dupa 1 ora jumate
ce-i drept nici nu mai sta asa mult la san si adoarme atat de adanc
ca nu reusec deloc sa-l trezesc

voi cum va descurcati la capitolul asta ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Si Irena zambeste mult. Spre deosebire de fra-su care a fost un copil foarte serios. Pana pe la 4 luni n-a zambit decat in somn.

Mergi la inceput

Lilina, la 6 sapt e prea mic sa-si faca un program de supt, mai ales ca e si alaptat la san... Parerea mea. Lasa-l in pace, mai creste si apoi isi regleaza orarul de mese.

Simona, si nu-i asa ca-i o incantare sa stai pe langa ea si sa-ti arunce zambete dupa zambete?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ileana, da. Ma topesc cand imi zambeste.
Voiam sa te intreb daca Luk papa carne nesilit, ca David ma dispera, mesteca si cate un sfert de ora la o bucatica de pui.

Mergi la inceput