Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Luk papa carne in cantitati normale zic eu. Fara mofturi, figuri, etc. Chiar si pe aia de vita din ciorba, daca e bine fiarta. Mesteca fara probleme. El are o problema cu zarzavaturile din ciorba, iar leusteanul sau patrunjelul sunt bine pescuite in gura si scuipate afara.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am tot vazut reclama aia de la Pudding si am facut si eu ieri. Cand l-am chemat sa pape m-a intrebat ce, i-am raspuns si a luat-o la fuga la el in camera. M-am dus dupa el cu cana si cred ca m-am rugat de el 10min, se stramba ca toate alea si nu deschidea gura nici sa-l pici cu ceara. Iti dai seama ca dupa ce a luat o gura mi-a smuls cana si a ras tot. Sunt de groaza copiii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mai avem pozici noi

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Dragos daca ii dau o bucata de carne de pui o mananca mai cu pofta decat daca ii dau de exemplu pireu de cartofi(care nu l-a mancat nicio data).
Ileana- apropo de scuipat - Dragos cand ii nazareste ca nu-i place ceva scuipa pe unde apuca.

Si mie imi place cu zambeste Victor , e un dulce. Cand imi aude vocea deschide gura larg si incearca sa scoata niste sunete dar din pacate ii raman acolo in gat.Dar eu cred ca sunt masochista- imi place cand plange. Face niste mutrite hazlii si cand se enerveaza zice "maaaaa" .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

gata, pauza mea s-a treminat. s-a trezit mandra.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

quote:
Originally posted by lilina

buna fetelor

bebeii vostri au mese regulate, adica la 3 ore ?

ca al meu Vladis inca mananca super haotic
uneori la 2 ore, alteori la 3...
nu reusesc sa-i fac un program si are deja 6 saptamani
ii mai dau ceai intre mese, daca ii se face foame prea repede
uneori chiar si dupa 1 ora jumate
ce-i drept nici nu mai sta asa mult la san si adoarme atat de adanc
ca nu reusec deloc sa-l trezesc

voi cum va descurcati la capitolul asta ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Da-i sa pape puiutului cand ii trebuie.Poate o data ii e sete si papa doar pe urma cine stie ce e in mintiutza lor?
Cand vei incepe cu mancarea solida atunci i se vor regla si mesele.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by ramomar

monique_new mie ciclu mi-a venit prima data la fix 4 saptamani de la nastere, iar acum la 5 saptamani fata de prima data.
Intrebai cum vine: pai prima zi mai incet, iar urmatoarele 2 zile destul de abundent. ce descriere am facut

pupici fetelor

pozici

pai asta intrebam, sa inteleaga si o mami nedormita

Aseara m-am dus croita sa dorm, ma gindeam ca soricica mea doarme dusa pina dimineata....de unde n-a dorit mai deloc.Spre dimineata am luat-o linga mine si a motait, si eu un pic.

Cu regurgitatul si noi patim la fel.Daca e linistita si adoarme nu prea da afara dar cind e agitata da din picioare ca un minz si normal ca isi aduce tot laptele in git si-l da afara.Ce explicatie stiintificade om nedomit.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

doamne fetelor ce simpatice sunteti si voi si copilasii vostri. In timp ce citeam ce nazbatii mai fac copii mai maricei si ce papa si ce nu, ma gandeam ca oare la fel va fi si la mine, pt ca pe moment am zis ca nu mai vreau alt copil, decat asta mica si gata, dar cine stie...

Patricia mea a dormit o ora, iar acum e treaza, gangureste si rade. Sunt niste surasuri care ma dau gata. tare dulci sunt cu zambetele lor

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Cata - si noi avem botezul duminica..si avem asha emotii..sa iasa totul cum trebuie, sa fie vremea frumoasa, sa fie cuminte printzu in biserica.......apropo', tu ce stii de moasa..care e faza cu moasa asta..ca ma tot framata ideea..

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

trebuie sa iasa bine. Eu am putin emotii cu restaurantul, cu organizarea, dar sper sa fie ok.
Cat despre moasa, ea trebuie sa fie cineva drag care sa-l ia de acasa si sa-l dea nasei la biserica. Nu cred ca se tine acest obicei peste tot. Eu am ales-o pe sora-mea ca e placerea ei sa-l imbrace acasa si sa-l tina pana la biserica. I-a luat deja hainute noi. Cam asta e cu moasa.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Da, si eu ma topesc toata cand ma recunoaste si zameste doar pentru mine si rad ca proasta cu el, fara niciun motiv evident. Tocmai zambetele, rasetele si ganguritul asta m-au convins sa-l fac si pe al 2-lea, mai tarziu, nu acum. Devii dependenta de ele.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput