Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, mi s-a intprs bestiunea cu capatzana fix in... pix, si cu fundul si cracii in sus, numa' bine sa-mi dea shuturi la ficatzi, dar macar de cand si-a varat capatzana intre oasele bazinului ma mai misc si eu cat de cat normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ralu, multumesc...Doamne ajuta sa ajung cat mai aproape de termen!
Eu am 27 sapt si 2 zile.

Bebele meu e deja cu capul in jos, gata de atac!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Treaba cu utrogestanul este numai in ultimul trim de sarcina, am uitat sa specific, ca eu iau non-stop de la 8-9 saptamani. Stiu ca scrie si pe el ca nu se ia in ultimul trim, dar nu stiu de ce. Oana nua mai stiu exact pe unde am citit, efectiv mi-a ramas in cap chestia cu masculinizare. Roandreai dreptate cu medicul, e posibil sa se amuze, e un tip la faze din astea. Stiu ca l-am intrebat o data cat par imi mai creste pe burta si s-a amuzat de ingrijorarea mea, bineinteles ca apoi mi-a spus ca o sa dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Roandre, si mie mi-a iesit pozitiva Ureaplasma si de vreun an tot ma tratez dar a naibii, nu vrea sa dispara! Am inghitit la azitromicina de m-am saturat! Disparuse anul asta inainte de aparitia lui bebe, asa k ...ne-am pus pe treaba! Si ...surpriza! Cind am repetat-o k asa m-a trimis dr ginecolog ..era tot acolo! Mor de nervi... Acum, dupa inca un tratament, ma duc miine sa imi iau rezultatele de la Istit Cantacuzino ...sa vad ce-o mai fi...
Eu sint intoarsa pe dos. Am citit totusi ce s-a intimplat cu Jojo si de acolo, am sarit la un topic cu "sarcini pierdute" ...si m-am ingrozit cite au fost in luna mare! Brrrrr... Doamne ajuta sa ne vedem cu bebeii in brate, sanatosi si la termen!
Voi v-ati facut testul pt Lysteria? Ce stiti de listerioza?

Va pup si ma duc sa televizez ...k dau in depresii altfel,

Marce 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

roandre, cred ca o fi de la dantuiala din week end de la nunta
acum cine stie,o fi si mama natura de vina la tine.si data trecuta ai nascut mai devreme si alexia a fost ok nu?apropos,ce greutate a avut la nastere?v-au dat drumul repede acasa sau ati stat mai mult?

eu ma duc vineri la control sa vad cum se mai prezinta situatia,iar miercuri avem ecografie programata.
si eu ar trebui sa ajung maine la servici,m-au sunat azi si am zis ca trec maine,dar am uitat ca sunt sf mihail si gavril si sincer nu prea am chef sa dau de baut ca pana la sf lunii suntem cu banii cam fix pe fix ,fir-ar sa fie!!!!!!!si nu de alta dar nu merge cu o maslina,o atentie si ceau!chiolhane serioase nene!
si-asa,sper sa nu bata nimeni la usa maine,ca e miercuri si am cursuri pana la 9 seara.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mama ce sunteti lipseste omu 3 ore si de 1 ora tot citesc

roandre daca trebuie trebuie asa ca stai cuminte in pat noi te vom sustine

a.alina imi pare rau sa aud ca nu esti bine stai si tu cumintica si poate ajungem si pe la tine intr-un week-end

oanabucur esti asa draguta doctorita mea a zis sa nu mai manc nimic de la ora 18.00 si seara ( adica inainte de 18.00 un fruct )

katerina foarte frumoasa burtica si hainutele voiam sa te intreb ce marime sunt ca vreau sa iau si eu la bebelina mea dar nu stiu marimea

maria72 am mai spus chestia asta dar sotul meu nu mai vrea zice ca-l apuca sentimentele paterne cand imi vede burtoiu si-i e frica sa nu-i faca rau la fica-sa deci adio .....sex

in rest am fost la plimbare si am luat finet la metru pentru scutece ca asa am vazut eu in "bagajul de spital" , acu sper ca maica-mia stie cat de mari sa le taie si sa le coase la masina

pusi 30+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor am revenit
scriu repede, termin treaba si plec...

bai care acolo zice de tripleti - mama, cred ca muream sau mai sigur faceam avort! Tripleti? E prea mult! Cu unu nu dormi, cu trei? iti pui capat zilelor! Nu invidiez!

Messo ce imi pare bine ca acum mai sant si altele cu suturi in ficat - ei de cand ma plang si voi radeti, na, sa vedeti cum e !!!

fetelor - o poveste din cadrul celor "nesimtire" . Ma duc acasa ca am fost anuntata ca vine mobila acasa! Urca baietii sus sa vada cum incape sau nu mobila pe usa si intreaba "cine cara (urca) mobila?" M-am uitat la ei, raspuns " cine s-o mai care - eu"! Zic fratilor eu am intrebat din magazin daca mai am ceva de achitat si daca o monteaza oamenii din magazin , mi s-a zis clar si despicat, transportul, caratul si montajul intra in pret! Deci va rog la munca! Nu! Stai sa vezi ca numai transportul la scara si montatul in casa este in pret, caratul nu este! Pai daca asa montati-o in scara, sau mai bine in masina la voi, pai cum asta transport si montat numai, dar intre una si alta mai este si caratul!!! Deci pana la urma suna ala patroana care cica, da, la noi caratul e separat!!! Mama ce a fost de gura mea!!! M-a auzit toata scara cred ca!!! Scandal de nu se putea! Fa, idioata proasta, eu cand te intreb de carat, adus, montat de ce taci? Ca ai zis ca e tot in pret! Deci saracii baieti cand au auzit ce perle ieseau din mine si ce spuma la gura faceam - au adus si mobila au si montat-o si saracii ma tot intrebau daca imi place, daca mai vreau ceva, daca e bine...... Pai nici chiar asa!!! Ce o fi zis - mai naste asta acuma am belit-o!!!

revin!!! Azi am treaba, spal, sterg, mobila, asez lucrurile pe la locuri - si apoi va fac poaze doamnelor ca tot ma injura doamna Daconst ca nu fac poze, uitati spal jegul, si apoi ma laud cat vreti! Desfac si patutul - deci sant infipta in treaba, sa vedem daca nu ma apuca lenea acasa.

fetelor am muncit azi ca negrul (african) la stapan!!! Hai sa plec si acasa!!! Imi strang lucrurile si plec... dar oare ce mai manac azi ca iar am mancat pe apucate - ooffffff sa nu slabesc !!! ca e jale mare daca slabesc eu!!! adica as mai vrea eu !!!!

maine vine inca o zi cu batai de cap. va pup si sa cresteti mari si sanatoase, cele gabriele, mihaele!!! Si Gabriel si mihai sa traiasca si ei pe langa voi !!!

Un cuvant bun si multa rabdare si putere si pentru Michelle ca ea e Mihaela din ce stiu eu!!!!

fetelor udimificatorul e obligatoriu?

Katerino hainele sant super!!!

pupici

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Kateryna, m-ai lasat lampa cu hainutele! Super! Spune-mi te rog si mie caruciorul ce firma, cat a costat etc. Mi se pare mie sau scoica tine copilul cu spatele drept? Din poze asa se vede si asta ma intereseaza in mod deosebit.
Eu mi-am cumparat dezumidificator, pe care il tin non stop in priza, mai ales acum ca zugravesc, dar cred ca il voi mai tine mult timp, functie de cum arata geamurile.

shine, vin si eu sa-ti urez multi ani si sa ti se indeplineasca toate visurile.

roandre, 'la multi ani' pt maine! La fel si tie Gabriela s, probabil mihacarm, ca si tuturor ce-si serbeaza ziua numelui, ca nu-mi vin acum in cap toate

criss 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mihacarm:
greutate bebe:3.5kg
adaos greutate uter:1kg
placenta:0.5kg
lichid amniotic:1kg
adaos greutate sani:0.5kg
adaos sange:1.5kg
adaos apa mama:2kg
adaos continut gras matern:2kg
TOTAL : 12KG
de care o sa scapi!!nu in prima zi,ca uterul intarzie,si restul nu se avaporeaza,dar cat de curand,fara dieta,natural.
Shine
criss,cum mai esti cu durerile?
maria,nu le-am luat din tara :(
Alinus,noua ne-au spus la cursuri sa nu dormim pe spate,ci pe parti,ca nu ajunge oxigen ..
si intrebau fetele,disperate: dar daca eu ma trezesc cu fatza in sus,ce fac daca i-am afcut rau? si a zis si ea ca sa incercam sa nu dormim asa,dar nici sa intram in panica ca am dormit ..Oricum,nu a spus ca ni se face noua rau,ci ca lui nu ii ajunge suficient aer.Nu e nici de speriat,adica nu va ganditi ca e o tragedie,dar pt o oxigenare mai buna,e mai bine sa dormim pe parti.
ylilimic,nu ne mai lasa asa mult itmp fara vesti.stii cane ingrijoram pt fetele care nu scriu.
Messa,"chestia cu gratiile la patutz e mai mult pentru parinti, nu pentru bebe - ca sa se asigure mami si tati ca bebe nu o sterge englezeste din patutz si ca nu se trezesc cu el in sufragerie la ora 2 noaptea cand ei il cred adormit si... se uita la filme "
asa sper si eu la a mea,sa doarma apoi bine,sa se sature acum de zbenguiala,ca nu stiu cand o fi dormit lunile astea.
doar de doua zile e moale,si chiar ma ingrijorasem,dar azi isi ia iar avant.stii cum e,cu copiii aia rai rai ,nebuni,cand sunt si ei cumniti o zi ai impresia ca sunt bolnavi!
cristina,paracetamol,doar,din pacate.
OANA BUCUR,ai grija de tine,asculta-ti medicul,si sigur o sa iasa bine pana la final!!!
R Marce
,bravo ca te-ai vopsit,te-ai facut mumoasa!

pt maine,va spun de pe acum: tuturor Gabrielelor,Mihaelelor si sotilor vostri Mihai si Gabriel-i ,va doresc multa fericire,bebelusi sanatosi ! LA MULTI ANI !

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liudo, eu n-am ras, fato, niciodata, si uite ca pe mine m-a ajuns!

Mergi la inceput