Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 24
maria72 spune:
Multumesc feteler care mi-au raspuns.
Oana Bucur tu ai baietel vad, eu am citit pe undeva pe net ca utrogestanul duce la masculinizarea fatului si asta este singura mea ingrijorare pentru ca eu am fetita. Gynipral iau si eu dar f. putin cate 1/2 dimineata si seara. Stie careva ce e cu efectul asta de masculinizare a fatului?
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Kateryna, vazut pozele... Tare frumoase hainutele si carutul; de burtica ti-am zis... M-ai dat pe spate cu costumasul cu ratusca. Poate ne zici si de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele (lucrusoarele).
Pupici la toate burticile.

Loredana
27
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
Mi-am adus aminte...
Incepe sa mi se faca ciuda... Aventura si Katy (voi v-ati pus pozele ultima oara) voua de ce nu v-a iesit buricul afara? Ia sa va iasa si voua...
Loredana
27
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
roandre spune:
Gata, de maine s-a termiant cu serviciul meu! Intru in medical de urgenta si apoi in prenatal cu recomandare ferma sa stau numai in pat.
Am fost astazi la dr si dupa cum ma asteptam s-a scurtat colul, dar cel mai grav e ca s-a deschis de un deget. Contractiile si-au facut si de data asta "datoria" dupa cum ma si asteptam.
M-a luat totusi prin surprindere ca s-a deschis colul pt ca la prima sarcina era deschis de 2 degete la 35 sapt si imediat am si nascut.
Acum incepem sa numaram zilele care mai trec pana nasc caci se cam ingroasa gluma.
BB a ramas tot baietel pana la urma si e dupa masuratorile ecografistului mai mare cam cum aproape 2 sapt (totusi eu tind sa cred ca a gresit la masurat). Dupa dr ar avea cam 1200 gr.
Pt ca la inceputul sarcinii mi-a iesit pozitiva ureaplasma voi incepe si tratamentul cu Sumamed (3 zile eu si sotul 6 zile) si voi repeta analizele de trim 3 pe la 30-31 sapt.
Maine ma mai duc la serviciu sa-mi ia ramas-bun de la colegi si sa ma serbez pt ziua de nume si...PAT scrie pe mine (tare sunt curioasa cat o sa reusesc sa stau in pat cu tapul meu de copil care ma vrea mereu la joaca).
Kateryna, a crescut burtica...moama, ce haine frumoase o sa aiba bb!!!
aiska, si eu am avut acele dureri la prima nastere iar acum ma chinuie iar si remediu n-am gasit...decat nasterea in sine!
Va pup!
Utile pt burtici, viitoare mamici
maria72 spune:
Despre durerile "dintre picioare". Le am si eu foarte pronuntate, cred ca se largesc articulatiile, stati linistite sunt normale, din luna a 6-a organismul incepe sa se pregateasca. De aici vin durerile, pe mine ma doare de mor cand ma intorc noaptea, efectiv azinoapte m-am trezit cu o durere, cred ca m-a lovit pe undeva cu piciorul.
Mai am si eu o intrebare pentru burticoase " mai poate cineva sa faca sex?" ca eu "la revedere" si mai sunt 3 luni si apoi lehuzia
, daca ne vine sa ne urcam pe pereti? Eu la prima sarcina stiu ca nu am avut probleme.
Shine spune:
Buna seara, burtici!
avetzi o viteza innebunitoare la scris.
Am intrat sa va multumesc pentru urari; nici nu stiti cat de bine m-ati facut sa ma simt.
Nu cred ca mi-au mai urat atatea persoane vreodata " la multi ani"!
Acum m-a apucat plansul, si nu as putea explica de ce anume, dar am citit pe aici pe forum niste povesti triste... si plang asa, degeaba de vreo jumatate de ora.
Acum ma duc sa aranjez atmosfera romantica pentru sotul... care sper sa apara intr-o ora , doua; si sa se multzumeasca cu un pupic! K altceva nu avem voie.
Pupici multi!
roandre spune:
quote:
Originally posted by maria72
Multumesc feteler care mi-au raspuns.
Oana Bucur tu ai baietel vad, eu am citit pe undeva pe net ca utrogestanul duce la masculinizarea fatului si asta este singura mea ingrijorare pentru ca eu am fetita. Gynipral iau si eu dar f. putin cate 1/2 dimineata si seara. Stie careva ce e cu efectul asta de masculinizare a fatului?
La prima sarcina am luat utrogestan cate 4/zi pana la 16 sapt si am avut si am o fetita-fetita de toata frumusetea...nici o legatura0 cu utrogestanul. Ceva mai paroasa la inceput sa zicem dar a cazut acel par de la nastere...in rest nimic deosebit!
Utile pt burtici, viitoare mamici
oana_bucur spune:
Maria e pentru prima oara cand aud asa ceva...imi pare oarecum greutz de crezut mai ales avand in vedere continutul. Primul lucru este , zic eu, sa verifici credibilitatea sursei (teste efectuate de cercetatori sau populisme) si in functie de asta sa intrebi si medicul ...in cel mai rau caz se poate amuza...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
ralu74 spune:
Roandre- dar in cate sapmt esti acum? sa ai grija de tine cat poti mai mult desi sfatul asta il vei primi de la toata lumea.
Sa de-a Domnul sa duci sarcina pana aproape de termen.
Ralu
31+
DARIA
Daconst spune:
Katy,tare bine arati si esti asa tinerica...iar hainutele sunt superbe.Sa le poarte bb sanatos!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+